2.40 da mudahele edende başbakan aynı isim inanılır gibi değil ben inanamıyorum.. böyle bir final 1 dolar 1 TL derken..
Printable View
2.40 da mudahele edende başbakan aynı isim inanılır gibi değil ben inanamıyorum.. böyle bir final 1 dolar 1 TL derken..
Tostisi fiziki olarakmi tutalim
Tirsmaya basladim
Faizler %10 filan olur ise konut kredisi olan ve dövizi de olanlar belki bozdurur.
Game changer olay yok hala güveni getirecek bir aksiyon alınmadı, ihracatı desteklemeye devam.
Mb bugun de spotta satamıyorsa yarın diğer bankalarda da spot zor bulunur...
ucuz mucuz da; millet fiziki istemeye başladı mı bir yerden sonra da bu kurlar bankalar için sakat...
o da döner sahol kchol vs'yi vurur...
valla bunun adı krizdir, piyasa bunu bir böyle algılarsa bist şoka girer"yatırım tavsiyesi değildir"
Neyse yaşımız yetiyor da çok iyi hatırlıyoruz, o zamanı.O zaman sabit kur rejimi vardı ve Türk lirası çok değerliydi.Çok iyi hatırladığım için hemen örnek vereyim ,Kabataş Erkek Lisesinde o sırada öğrenciydim ve öğlen tatilinde Ortaköy 'de Hüsnü Tabiat Restoranda döner salata ayran alırdık , 9 TL öderdik, 1 TL de bahşiş verir, 10 TL'ye çıkardık.Yani o zamanın asgari ücretinin alım gücü 120* öğle yemeği idi.Bugünün 120×50=6000 TL'sine tekabül ediyor.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/2c2y8aw.jpg
.d ecevit kasketiyle fes detayı...