Bende Nestle ve Eti aldım.Son tüketim tarihi 16 mart-27 Nisan 2024 arasi ve kahvenin yanında birisini açtım sorun yoktu.
Printable View
1-2 ay önce Milka kampanyası vardı, 13 mü 14 mü neydi 100 gr. olanı...
Aldık bi dünya çeşit çeşit..dolap kapağının bi gözüne tuğla gibi koyduk...da yemiyor kimse..yani yiyor da perhizci herkes, amel körlemek için bi parça yiyoruz, o da bitmiyor mübarek...erime merime yok..SKT de de sıkıntı yok...bi genel kampanya durumu var bunlarda da nedir çözemedim.
Sn Sugosu82 behsetmilti galiba.
En büyük lüks marketten istediğini almak diye.
Aynen katılıyorum. Aynısını yaptık ve evde krallar gibi yiyeceğiz.
M.coco diye bir mağazada dandik bir ka***ino fincanı dikkatimi çekti. Fiyatına baktım hööööst 449 TL tanesi.
Yuh dedim. Meğer %50+20 indirim varmış. Kaça geliyor diye sordum. Yaklaşık % 60 indirim oluyor dedi.
Yine çok pahalı almadım tabi.
Saçma sapan işler ve fiyatlar.
Dikkatli olmak lazım.
Kamuda açik kaynak kodlu yazılım kullanimi zorunlu hale geldi. Cumhurbaşanliği genelgesi yayinlandi.
Kamu kurumlari, askeri kurumlar, BİT ler, KİT ler, ve belediyeler zorunluluk olmadikça açik kaynak olmayan sistemleri ve yazilimlari bundan sonra kullanamayacaklar.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0230729-34.pdf
Enflasyonla mücadelede en büyük önlem olarak asgari ücret zammının 2024 te yılda bir kere yapılması düşünülüyormuş ya da öyle olacakmış.
En büyük önlem yazısı bana ait. Sonra 2 yılda bir yapsınlar.
@tcspirit
Normal.
Mart’tan sonra 2028’e kadar seçim yok.
Reis çıkıp dese 2028’e kadar zam yok, kim ne diyebilir :)
Bugün cami avlusunda rte ye oy vermeyen ama inançlı insanlar ile görüştüm adamların dediği şu Yahudiler bile rte yaptığını hayal edemezdi. Adam öyle bir şey yaptı ki. Bundan sonra gençler zor evlenir hadi evlendi çocuk yapamaz on 20 sene sonra Türkler Kürtler azınlıkta kalır dediler. Hatta rte için adam İslam adına İslam düşmanlığı yapıyor dediler. Ne yazık ki kimse ne olduğunu anlamıyor. Kuru ekmek yiyelim ama rte başımızdan gitmesin diyenler bu ülkeyi yok ediyor dediler