Deniz tarrakı mı?güzel meze olur. :drunk:
Printable View
Bakış açın çok yanlış, temel analiz ile 3 TL olması gereken hisse 300 TL oluyorsa, burada kabak gibi manipülasyon vardır. Grup vardır, organize bir şekilde bu oyun oynanıyordur.
SPK nın göstermelik cezaları, dostlar alış verişte görsün misali.. elde edilen karın 10 katı ceza verilir ve 3 yıl hapis yatarsın densin...bak bakalım operasyonlar nasıl bitiyor.
Bürokrasi işin içinde, siyasiler, onların yakın dostu, akrabası vs..hatta SPK bile işin içinde bence.
Yok serbest piyasa, yok kendi düşen ağlamaz vs hikaye bunlar.
Ha ben hiç bulaşmadım bu hisselere, heves de etmedim. Buradan kazanacağım parayı da istemem...ama bu tuzağa düşen acemi kumarcılara kızıp, ne halleri barsa görsünler diyemem. Devlet bu yüzden var, düzenlemeler bu yüzden yapılıyor. Kurt la kuzuyu baş başa bırakmamak lazım.
garanti günlük grafikte 6.55 altında kapanışta RSI UYUMSUZLUĞU OLACAK GİBİ...6.55 ALTINDAN ALINABİLİR BENCE....
[IMG]https://i.hizliresim.com/5rimRJ.png[/IMG]
%2 hisse ayrıcalıklı hisse ile borsada işlem gören şirketi yönetiyor. İçini boşaltıyor bedelli sermaye artırımı yapıyor. Mesela ihlas Grubu 5 kuruş vermeden kaç kez bedelli sermaye artırımı yapmış. Kaç kez zarar etti temettü vermedi vs bunun ky için kuralı vs olmalı.
Covid geçirenlerin 3 de 1 de nörolojik hastalıklar oluyormuş.
Deprasyon,kaygı bozukluğu,perkinson vb.
Bu salgın çok farklı diyorlar. :vk:
habertürk tv.de canlı.