5.722.00 dan Longlar hayırlı olsun 5.742.00 longları ile toplamda 31 adet olmuş olduk :) 1 parça üstten sattığım malı yerine koymuş oldum
ortalama 5732 oldu 1 parti
Printable View
5.722.00 dan Longlar hayırlı olsun 5.742.00 longları ile toplamda 31 adet olmuş olduk :) 1 parça üstten sattığım malı yerine koymuş oldum
ortalama 5732 oldu 1 parti
Aslında long açma gibi niyetim yoktu amaç bozkurtumun jetonu mahsur kalsın
zaten üstten dünyanın jetonunu satttım :))) düşerse alttan yerine koymuş olurum ne olacak yani
başlattığım ralliyi ancak ben bitiririm hahahaha :)=)
Şu an borsada robotları kapatsalar inanın izlemeyi bırakırız.Alım satım yok gibi bişey.Burda ışıklar yanıp sönünce bizde normal bir ekonomide olduğumuzu sanıyoruz.
İki gün önce Kozal aldım 94500 lot.22.52 den.Adam iki gün boyunca o kademeyi geçirmedi.Sonra anlık 22.60 alışa gelince verdim ordan zaten roket oldu.Ez cümle Viop yapmadığınız gibi bu borsadan hissede almamak lazımdı hata yaptık.Gidip gayrimenkul alsak araba alsak paradaki erimeyi bir nebze durdurabilirdik.Ekonominin mazotu benim gibi orta gelir gurubundakiler oldu.Bizde alt lige transfer olduk.
Bozkurt usta bugün sopa sokucu gelecek sanki.Öyle saat 16.30 falanda beklemeyecek
Bozkurtun jeton bölgesi
DESTEK BÖLGESİ ALTINDA ALICIYIM :) ÇAKSINDA GÖREYİM NEAH ÇAKAR
Hiç kusura bakma dostum, bu saatten sonra şort mort açmam.
Hatta klavyeden şort tuşunu söktüm :he:
Masadaki jetonların var onlar yeter bize hahahah
Ne oldu düşüş neden durdu acaba
Şoför bugün atlar.
Demeedi demeyin.