Güzel yazı. ++++++++
Lamborghini arkadaşının çıkar. :)
Printable View
Berna Gülpınar
@berna_gulpinar
·
17s
Ekmek Üreticileri Sendika Bşk. Cihan Kolivar:
"15 Mayıs'ta ekmeğe zam bekleniyor. Maliyet artışları nedeniyle bir somun ekmek, semtine göre 12-15 TL arasına çıkacak."
Ekmeğe zam başka şeye benzemez. Sosyolojik boyut içerir. Toplumsal piramidin en dipteki katmanını vurur!
Tarım ve hayvancılığa çözüm bulmadıkları sürece vatandaşın normal hayatta kullandığı besinler hep yüksek fiyatlardan satılacak.
gerçi bu ithalat üzerinden yandaş bir kesim güzel paralar kaldırıyor ha bunları geçebilirler mi onu görücez.
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
2s
Kabine toplanıyor! Emekli ve dar gelirli için atılacak adımlar masada
Fahrettin Altay
@FahrettinAltay_
·
11s
Kısa zamanda ABD’yi geçmesi belki mümkün değil ancak gözler önünde yeni bir dünya gücü doğuyor.
Fujian ile ABD dışında süper uçak gemisi üreten ikinci ülke ve Chang'e 6 misyonu ile Ay’ın uzak tarafından örnek alacak ilk ülke Çin olacak.
https://twitter.com/FahrettinAltay_/...07969000472937
çok gerideyiz çok
26.04.2024 paylaştığım basit bir grafla anlattığım önce formasyon hedefim olan 3.13 gerçekleşti devamında beklentim olan 3.20-25 bandı hedefim vardı , cuma kapanışı 3.18 üzeri oldu pazartesi gapli bir açılışla oyun başlar.3.20-3.25 arası görülmesini bekliyorum bu bölgeden kar satışı beklentim mevcut .
yarın sert yukarı açsın spek o zaman.....
zarları hileli atacaklar ....gaplı açacaklar diyorsun......bizde bekliyoruz.....anladığım yükselişin sonuna gelindi.....hep coşku ve müzik devam ederken borsada....birileri bir anda o coşkunun müziğini durduracak......o gün hangi gün yakalayan kasasını para dolduracak.....terste kalan da kasasından servet transferi yapacak sindo.....
bimas bazı mağazalarına zabıta baskınlar düzenlemiş......sosyal medya da yayılanıyor bir kaç il ve ilçede.....Bu Türkiye geneli tüm büyük marketlere yayarlarsa iyi olacak.....