Ben de kendimi uzun yazar sanırdım bu okiyim dedim felegim şaştı, sankim yuksek lisan tezi :kahkah:
Printable View
Ben de kendimi uzun yazar sanırdım bu okiyim dedim felegim şaştı, sankim yuksek lisan tezi :kahkah:
1 kilogram altın (külçe) aldığınızda aslında 995 gram altın almış olursunuz.!!!
1000 gram parası ödersiniz.!!!!
Satmaya kalktığınızda ise 995 gram parasına satarsınız.!!!!
5 gramlık gizli hırsızlık.!!!
Ahlaksız toplumdan örnekler.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bu sene ful dışardayım mahalleyi siteyi gözlemledim. Eğer önümüzde ki seçimde iktidar değişikliği olmazsa ülke için her şey çok geç olacak. Sebepleri
Bizim sitenin önünden geçenler çoğunluğu muhacir. Bizim site de yerli nüfusu ile muhacir nüfusunu mukayese edersek 30 dairede muhacir var ama nüfus olarak 8 daire yerlilerden fazla. Bana göre pamuğu tıkadılar tıkayacaklar
Gene sallamissin işkembeden , asla kapalı çarşı da kuyumcu esnafında öyle bir şey olmaz 18 yaşımdan beri çarşıya giderim altın alır satarım her zaman 995 milyem den satar alırlar .
Sadece fiyatta yanlış pazarlık edersen kazık atarlar .O kadar . Şimdi Siirtliler türemiş bir kaç yerde esnafliklari hepsinin düzgün değil , eskiden Kilisliler fazlaydı tabii gayrimüslimlerde .
Yani satarken öyle alırken böyle yok işçilikten kaziklanirsan buna verme bilezik kolye küpe falan , külçe altın da hurda falan hiç şaşmaz .
Esnafı zan altında bırakma , dangalak herif.illa konuşturacak.Boyle bir tane işlem örneği ver her dediğini kabul edecem külçe altın için .
Bir diğer tespitim üniversiteler hançeri unutmak için yapılmış proje. Ülkedeki üniversite öğrenci sayısı 7,5 milyon. 20 sene Anadolu lisesi mezunları ülkenin en iyi üniversitelerine girebiliyorken bugün ortalama zekaya sahip olanlar rahatlıkla benim zamanımın veterinerlik eczacılık gibi bölümlerine girebiliyor iş bulur bulamaz o başka.