Dolar 15 mayıs sabahı kaç olacaktı:kahkah:
Printable View
Dolar 15 mayıs sabahı kaç olacaktı:kahkah:
Geçen hafta KK'yı savunan bir kaç yazım olmuştu bunun için gönül rahatlığı ile buyrun bana sayın dökün.
KK en mükemmel veya gönlümdeki aday olmamakla birlikte mevcut konjonktürde Ekrem ve Mansur'un desteği, ülkenin probleminin etkisi, birleştirme dili vs. başarılı olabileceğini düşündüm. Çok ciddi oranda içinde yaşadığım toplum hakkında cehalete sahip, analiz yeteneği olmayan, tanım bulamıyorum leş gibi bir insanmışım.
Kampanya dönemi bence Millet İttifakı tarafından falsosuz ve hatasız yönetildi. Özellikte varsa dün sandık başında hizmet veren ve emek everen herkese teşekkür ederim.
Bu durumda artık ben net olarak görmekteyim ki Türkiye'de sol muhalefet diye bir olasılık yoktur. Sol 20-25 bandındadır kimle birleşirse birleşsin koalisyon dışında ülke yönetiminde söz sahibi olamayacaktır. İktidar muhalefet sağ içindeki islamcı,milliyetçi skalada şekillenecektir. Dolasıyla 2. tur görevimi yapmak dışında sol partilerle ilgili bir ne bir beklentim olacak nede artık varlıklarına önem vereceğim. Belki de bir daha sandığa gitmeyeceğim.
Oyları ve tercihleri için insanlara beddua etmek vs. benim açımdan önemsiz. Çocuklarımız için dua ediyorum, onlar için korkuyorum, endişe ediyorum. İnşallah diğer değerlendirmelerimde olduğu bu hususta da hatalıyımdır ve güzel günler görürler.
Ben seçimden önce alt gelir gruplarının olduğu bölge ziyaretimi yazmıştım...Adam 3500 maaşım 7500 oldu ,tayyib baba büyüksün diyorlardı.Bunlar tarafa geçebilecek 8 milyon seçmen kitlesiydi.Aynı zamanda asgariyi 12 kağıt yapacam dedi, asgaricilerde oo temmuzda köşeyiz demeye başlamışlardı..Memur sendikaları homurtu ses çıkarınca son dak 22 kağıt yapacam dedi....
Doğalgaz bedava fatura çıkarttı....Ye yedir muhabbetine millet tav oldu...Her kesimin ideolojik kemik oyda değişim yoktu ama yiyor yediriyor diyen göbeğini kaşıyan adam gitti bildiği adama oy verdi...
Başlığın 870 no'lu mesajından itibaren okuyun bakalım ne demişim 2.5 ay önce :kahkah:
03-03-2023, 06:51
03-03-2023, 07:40
03-03-2023, 07:45
03-03-2023, 07:46
03-03-2023, 07:56
Ben bunları deyince bana sen A*P'lisin git R*E'ye at oyunu dediler :kahkah:
Bu kadar kazığı yiyen kör olsa gözü açılır ama C*P seçmeninin gözleri açılmadı :kahkah: