Yakisikli grafigine kanip aldik. Ziplayacaam dio kandirmiosa. Du bakem nolcek. Ytd
Printable View
Yakisikli grafigine kanip aldik. Ziplayacaam dio kandirmiosa. Du bakem nolcek. Ytd
Dün 0.19 dan 0.20 den alanlar nerede? Art niyetli patron ve spekleri olunca bugün hacimsiz salıverdiler, Millete soluk aldırmayı bile çok görür bunlar.
neyse 0.16 lara dönmesinde ... altı alıcılı gibi duruyor .onlar için sorun şu satanda yok.geçen hafta 0.21 de çıkış için sorun yokken kasıtlı bir şekilde 4 milyon satık konulup durdurdular bilemediğimiz kapalı kapılar arkasında pazarlıklar hesaplar var biz bekliyoruz.
Arkadaş hisse 0.16 ya gelirken spk denen kurumun hiç dikkatini çekip ne oluyor diye sormamış şimdi bu gereksiz ve küçük yatırımcıyı korumayı beceremeyen kurum olağan dışı hareketler görmüş ne oluyor diye soruyor .....
Ttk 376 kapsamında yapılan işlemler başlıklı bir haber geldi detayını yorumlayacak arkadaşlar varmı.
Sanırım daha önceden yaşanan sermaye kaybıyla ilgili sorunun ortadan kalktığına dair.iyi bişi gibi.anlayan varsa bakabilir.
Iyi bir sey ewet. Spk ya gelince kendileri spek piyasasi kurulu olup ky yi pek iplemez
4 agustos genel kurul temmuz sonu demistim agustos dahada sicak olacak
Hayirli olur insallah
Abimin dugunu olmasaydi katilmak isterdim yuzlerine karsi .....
Bugün kapa düşen ayrılma haberi ne anlama geliyor sizce
Hisselerimizin değeri 16,5 kuruş demek oluyor. Ben böyle bir çakal görmedim. Bir senedir hissedeyim. Size sabırlar diliyorum.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diye milletin ağzına bir parmak bal çaldınız? Adam gibi yükseltseydiniz? Tekrar eski seviyesine geldi. Yazıktır, utanma yok bunlarda.
Mesgulum kolay gelsin geri cagirma olayi nedir kactan cagiracak acaba yine bu tancik neyin pesinde
ases kardeşim ve herkese selam
fiyatların niye bu kadar baskı altında kaldığı şimdi daha iyi anlaşılıyor.
eglyo faliyet alanı değişiyor bu nedenle çağrı yapma zorunluluğu var.
fiyat bilerek düşük tutuluyor muhalefet şerhi koymasın zaten adam bu fiyatdan satmaz vb
şimdi asıl niyetlerine bakalım umarım egcyh + eglyo bu yaz evlenme haberlerini duyarız .
herkese sabır.
bu hafta izinde olacağım bütün işim borsa allah nasip ederse başta egcyo gıdıklamaya başlayalım.
sonuç: gözü doymak bilmeyen bir patron alavere çok ve gerçek olan inanılmaz bir sabır lazım bunlara
az daha sabır :)
Ne oldu ne yazan var ne çizen beklentiler bitdimi arkadaşlar
Tatile çıkdı oç
Bütün üç kağıtçı patronlara ders olsun. Bütün sessiz ky lere örnek olsun. SPK artık düzelmeye başlıyor. TRNSK a usulsüzlüklerinden dolayı mart ayında kesmeleri gereken cezayı kesmemişlerdi. BİMER ve CİMER e şikayetlerim sonuç verdi. Cezayı yediler. Benden üttükleri paranın en az 2 katı.. Üçkağıtçı ya da beceriksiz patronları BİMER ve CİMER e şikayet edin, yeni SPK ya yardımcı olun. SPK ya mail den daha etkilidir. Zira üst makam kayıtlarına giriyor. İsteseler de istemeseler de işlem yapmak zorunda kalıyorlar. Cumhurbaşkanımız Borsanın adam olması için çok dikkatli çalışıyor. Zira BİST in dünya çapında hedefleri büyük. İntikamınızı alın. Devletimize yardımcı olun. Asalaklar temizlenmeden düzelmeden BİST de adam olmaz. Susan zulmü hak eder. YTD
Kapanışta 0.18'i kaldırmışlar, millet nerelerde?
50000 lot 0.15 maliyetle aldim yukseleck diye kiyip satamadm 2 defa yukseldi bu sefer 0.21 den vedalasirim
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa Yönetim Kurulu 11/08/2016 tarihinde, Payları Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı'nda işlem görmekte olan Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) ve Borsamız Ana Pazarı'nda işlem görmekte olan Egeli&Co Yatırım Holding A.Ş. (Holding) ile ilgili olarak,
Şirketin sermayesinin tamamına sahip olduğu EGC Enerji Çözümleri A.Ş. paylarına ilişkin alınan ihtiyati haciz kararı ile söz konusu paylara ilişkin ilmühaberlerin fiziken icra dairesine teslim edilmiş olmasının, söz konusu payların Şirket aktifinin %71'ine tekabül etmesi ve bu hususun Şirketin faaliyetlerinde ve finansal yapısında önemli derecede belirsizlik oluşturması,
Şirket sermayesinin %82,8'ine sahip olan Holding'in aktifinin %78'inin Şirket paylarından oluşması, söz konusu ihtiyati haciz işleminin Holding'in faaliyetlerinde ve finansal yapısında önemli derecede belirsizlik oluşturması,
Holding'in 22/02/2016 tarihinde sermaye kaybını gidermesi ve özsermayesini güçlendirmesi; 20/04/2016 tarihinde ise sermaye kaybını gidermesi konusunda yeniden uyarılması, geçen süre içerisinde Holding'in Borsamız uyarılarına konu hususlarda bir iyileşme sağlayamaması
hususlarını dikkate alarak, Şirketin ve Holding'in Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 1. fıkrasının (d) bendinde yer alan "…faaliyetlerini etkileyecek derecede icra takibine ya da hacze maruz kalması" şeklindeki hüküm kapsamında, ayrıca Holding'in Kotasyon Yönergesinin 23. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendinde yer alan "Borsa tarafından … alınacak kararlara uyulmaması…" şeklindeki hüküm kapsamında paylarının Yakın İzleme Pazarına alınmasına ve pazar değişikliğine ilişkin Yönetim Kurulu kararının alınmasından itibaren izleyen iş günü seans sonuna kadar payların işlem sırasının kapalı kalmaya devam etmesine ve ikinci iş gününden itibaren payların Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar vermiştir.
Bu çerçevede Şirket ve Holding paylarının işlem sırası 12/08/2016 tarihinde de kapalı kalacak ve 15/08/2016 tarihinde Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır.
[COLOR="#FF0000"]Sayın spk yetkilileri; Bistte işlem gören egcyh ve eglyo hakkında,
Borsa Yönetim Kurulu 11/08/2016 tarihinde, aldığı karar ile egcyh ve eglyo yakın izleme pazarına alınmıştır.
Şirketler üzerinde kesin karar ile kaldırılan haciz durumları olmasına krşılık işlem sırası değiştirilmemiştir.
Yatırımcıları koruma amaçlı bu kararın tekrar gözden geçirilmesi sağlıklı olacaktır.
Bu konuda şirket yetkilerinden ayrıntılı bilgi edinilmesi uzun sürelerden beri bizleri madur eden bu yapının ortadan kalkması,
biz küçük yatırımcıları sevindirecek ve borsa istanbula olan güveni tazeleyecektir..
Önemle arz olunur.
saygılarımızla..
https://www.bimer.gov.tr/
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
Kimse üşenmesin göndersin
sevgiler..
ben gönderdim
İlgili yerlere mailler atıldı. Bir de Elif hanım'ı rahatsız etmek gerek. Şirket yetkilileri neyi bekliyor daha?
herkesin eline sağlık ama yetmez bilinçli yatırımcı olan hakkını her yerde savunacaktır.
şirketi bence aramayın adamların niyetleri kötü.adam yerine koymayın.
yaklaşık 1,5 yıldır grubun başına neler geldi patrondan bir açıklama varmı yok neden işine geliyor baskı baskı vb
umarım herşeyin bir bedeli olacaktır.
bu kadar insana çektirdikleri ....
Bende gönderdim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.18'i bugün kaldırdınız, yarın devamını getirin de bir şeye benzesin değil mi?
0.19 yarın yeşil yanar gibi
Sabah 0.19 dan 40 bin lot alış gelmiş. Umarım devamı gelir.
Umarım fantezi peşinde değildir
Her gün 2 kademe olsa da çıksın. 0.20 den alımlar fena değildi bugün. Yarın kaldırırlarsa iyi olur umarım.
Günaydın, 0,20 kalkmış, acelesi yok , çıksın, sağlam çıksın ama, yavaş yavaş olsun. Bu arada eglyo' da tık yok, hayret!
Böyle güzel satışa yazılan bütün lotlar sindire sindire alınıyor samimiyetlerini 0.21 ve üzerini alacaklarmı göreceğiz.😅asıl haber birleşim tam gün işleme açılma olmalı veya bilanço öncesi bir hareket mi.. ..ne olursa olsun kalıcı birşeyler olsun.bu arada son günlerdeki takasları görebilen varmı
Amk iblisi gene fantezi peşinde ulan hiçmi etrafında ölen yok bunun amk iblisi münasip yerine pamuğun sokulduğu gün benim bayramım
0.21'e alış gelmiş hayret, Bu sefer yanılt bizi, Haftaya genel kurul var.
0.21 kalktı. Her gün 2 kademe olsun gitsin. Sağlam gitsin.
22 kademesinde 22000 lot var sadece aksama 22 de kalkar
22 de gecildi 23 de 80000 lot aksama insallah 0.23
Hergün iki kademe biraz abartı kendi adıma haftada bir kademeye razıyım.