Ansa'ya baksında örnek alsın.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ansa'ya baksında örnek alsın.
Ugur2 sattı gitti heralde gün geçtikçe azalıyoruz maşallah...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burdayım kardeş.yazsan ne olacakki değişen hiçbirşey yok.adamların keyfine kalmış.istedikleri zaman kadar bekletirler adamlar.ytd
ugur2 de burda ok. peki eym'ci birisi vardı. ondan ses yok uzun zamandır.
Şu anda en uygun yer,sessiz sedasız bir çalı dibinde beklemek.
Bizde bekliyoruz bakalım ne zaman nasıl bir haber ile çıkacak.
[QUOTE=airforce1;137696]Serbest satan 10.500 lot vardı adam onu alttan alabilmek için 41 de ki 120.000 alımını silip son sn 40 dan karşıladı sadece 10.500 lot ahh ky ahh serbest basmaya devam et
sayın airforce1 takibinizdeki dediğiniz gbi olduysa şayet bu çok güzel bir haber aynı zamanda..yani spek toplayabildiği kadar toplamaya çalışıyor..yani alış yapmak için uğraşıyor..tamam alttan almak için göbeğini çatlatıyor diyebiliriz ama olabildiğince alttan alablmek için de olsa bu kadar iştahlı olması gerçekten sevinilebilecek bişey !!! yani kısaca şunu diyeyim tüm hissedaşlara.:
ARKADAŞLAR SATACAKSANIZ BİLE EN TEPEDEN VERİN EMİN OLUN ALMAK İÇİN O FIRSATI DA KAÇIRMAYACAKTIR BU KADAR İŞTAHLI BİRİ !! KENDİNİZİ YAKMAYIN..!! ASLA YTD DEĞİLDİR..KENDİ ÖZSAVUNMAMIZDIR. :)
ARKADAşlar bende varım bir turlü yeni siteye giremedim
GÜNAYDIN HERKESE TAVANA SATIŞ YAZDIM HEYECAN OLSUN SPEK DEDİĞİNİZ KİMSE ALSIN DA GÖRELİM:wave::yahoo:
Aç bunlar mesut ordan almazlar 😀
Yaklaşık 300K 40 da bekliyor. Alırsınız!
yazan kalmadı hisseyi alan yok aradığında telefona çıkan yok haber gönderen zaten yok. bu kadar beklemenin sonunda umarım kötü bi son bizi beklemiyordur
Bekleterek alabileceğinizi aldınız beyler daha fazla siz de biz de en fazla zaman kaybederiz.
Size buralardan mal yok mal mal beklemeyin boşuna!
Bizde yazmayınca amma sessiz oluyormus ha :))
Çalı dibine alıştın haa 😀
Helal olsun ne istikrarlı o...muşsunuz. Aralık, Ocak, Şubat derken Mart ayını da bitireceksiniz.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
http://www.borsagundem.com/anlik-bor...20170321062158
Galatasaray'da İnan Kıraç ve Faruk Süren seçim zirvesi gerçekleştirdi
özellikle bir aracı kurum topladı mı merak etmiştim sn. airforce. daha önce dediğiniz gibi belli başlı birkaç krum kağıtta. hacmin çoğu da kendi aralarındaki işlemlerden. sadece yapı kredide mal çıkışı dikkat çekiyor sanırım. tekrar teşekkürler.
evet hatırlıyorum o arkadaşı. yapı kredi olduğunu bilmiyordum sadece.
Ayrıca ziraatten de yaklaşık 50k kadar başka bir ky sattı ona da selam ediyorum :)) bi dostumuz daha 60k kadar satti ona da selam ederim kısacası kendi aralarında bariz şekilde paslasirken son 1 ayda 500.000 e yakın benim bildiğim ky satışı oldu yeni gelen ky olmadığına ve hergecen gün azaldigimizi da dikkate alırsak alan kim acaba hayırdır son 3 gündür 40 kademesinde 100.000 ve 300.000 arası bekleyenler kim neyin peşindesin benden kaçmaz ayrıca bazı kurumlar sırf yükselmesin derdinde özellikle oyak pazartesi 45 den aldigi 97k civarı lotu ve salı 41 den aldığı 43 k lotu toplamda 140.000 i neden dün ve önceki gün 40 dan verdin anca top çevirin bakalim yalnız bir durumu da belirteyim marbas da işlem yapan elemani ayın elemanı sececem 1 kademe trade ederek anaparasini 2 ye katlamıştır heralde la olm 1 kademeye trade edeceksen bas git hisse mi yok kafayimi çizdin garip walla neyse asla ytd ;)
Ne kadar güzel kimsecikler kalmamış seviyorum böyle havaları tam haberlik yarın türk-arap ekonomik forumu için hazır istanbula araplar gelmişken keşke birine verip geçseler yazdıklarım hayal ürünü temenniler olup asla ytd
Bu batık hissede alan küçük yatırımcı varmıdır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haberler zaten düştü bu dün bugün bu hacimler neden sanıosunuz. 1. haberi dün paylaşmıştım. bu da 2. si: Manevi patronumuz GS başkanı olacak heralde TRNSK ı batırmak istemez. bu kadar basit. YTD
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...yorum-40403223
söle de ajan hemen şikayet etsin yönetime.. pusuda kezlio
Hadi hayırlısı... bekliyoruzzzzz.
Arkadaşlar merhaba. Ben de sizin gibi 1 senedir mağdurum. alış imkanı verdiği 1.81 den almıştım düşüş başladıktan sonra da gözümden çıkardım bu parayı sonuna kadar gidicem dedim. Benim merak ettiğim başka bir konu var hukukçuyum ama bu konuda detay bilmiyorum. Bu şirketi geçen sene alıcam deyip de hisseyi şişirip sonra borçları varmış almıyorum diyen şahısa karşı takip edilebilecek bir yol yok mu? Bistten ya da diğer kurumlardan
Bu arada o sonuna eklediğiniz "ytd"lerin bi anlamı yok, yazdıklarınıza bi koruma sağlamıyor pratikte .boşa her cümleye ytd. diye eklemeyin.
Yani baştan beri bu işin olmayacağı belliydi ama bizim gibi hevesli az bilgili kyyi öptüler. Hiç bu manupulasyonla ilgili şikayet bulunan oldu mu aranızda peki. Savcılığa ya da biste ya da diğer kurumlara