Akim satim yapanlar hangi kurumlar
Printable View
Akim satim yapanlar hangi kurumlar
Son anda verenler , şeker ve ak sanırım..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...31b05c73c4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2c46c1d2e.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Paylaşım yapan herkese çok teşekkürler. Elleriniz dert görmesin. İnşallah bu yükseliş böyle devam eder. Gerçi şu ana kadar bizim bilebileceğimiz bir haber gelmedi ama inşallah hayırlısı.
Bugün alıcı olan yapi kredi HSBC ve teb yatirim genelde ky tarafından kullanılan aracı kurumlar değildir is yatırım dan satan muhtemelen panikleyip satan ky dir ama şeker yatırım daki satışı anlayamadım muhtemelen ky olmadığını düşünüyorum yani gördüğüm kadarıyla bugün filler tepişmiş gibi geliyor ne dersiniz
Bmeksciler neredesiniz, para mı sayıyorsunuz koyun mu?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabaha kadar parayı saydık bitiremedik banka ödemeyi 1 kuruşlar ile yaptı 😁😁😁
Bundan sonra dünya bakır fiyatlarını takip edecegim. Geçen haberlerde vardı hurdası 2 kuruş ediyormuş
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kazanclar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.37
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok Çıkmıştı zaten ınmese ayıp olur
https://i.hizliresim.com/V3QRMV.png
Teknik çalıştırıyorlar! :p
Günü 38 ve üstü kapatırsa bence biziçok bekletmez.. 33, 34 kapatırsa ve daha aşağıya sarkmazsa , biraz bekletir ama yön yukarı olur gibi... bütün bunlar batmaması ve kottan çıkarılmaması şartı ile anlam ifade eder..
hiç bir olumlu haber yok şu ana kadar, alım satımların hemen hepsi kar amaçlı düşük alıp iki gün sonra satıyorlar.
bilançodan sonra ne olur göreceğiz.... ben yılbaşına kadar bir ortaklık açıklaması beklemiyorum. ancak yılbaşından itibaren bir hareket olabilir, bu benim senaryom .....
Uşaklar nerdesiniz.. Sattınızmı yoksa
Belki açıklanacak bu bilançoda zararın azaldığını görebiliriz ama kesinlikle kap'a olumlu bir haberin düşmesi gerekiyor. Yoksa bunlar kandırmacadan ibaret.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklanacak bilanço nispeten çok çok kötü olmayabilir yönetim zamanında müdahalede bulunarak magazalari kapatarak gerekli önlemleri almış olup zararin büyümesinin önüne geçmiştir
Eşleşme atabilecek var mı
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b0c3099647.jpg
Eşleşmeleri çok gerçekçi bulmuyorum ama istediğiniz için göndereyim.
Neden gercekci degil dediniz
Artık herkes bu kağıdı ezberledi.
Dün 0.42'den döneceğini farkettim ama elim son anda sat tuşuna basmaktan vazgeçti.
Herkes paniklemis durumda. Bundan da gunlukculer faydalanıyor.
Neyse ben filmin sonunu merak ettiğim için daha buralardayım.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi de şunu eklemek isterim.
Her ne kadar herkesin ezberledigini ifade etmiş olsam da burada rüzgara göre yön değiştiren yatırımcılar olduğunun da farkındayım.
BMEKS ile ilgilenecekseniz kumar oynadığınızı bilin ve kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar alın. En önemlisi de sabır taşından daha sabırlı davranın.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi trade sansi verdi geçen hafta 28 dün 42 arada al sat yapanlar iyi kazanmıştır bir haftada yüzde 50 kazandırmış kazanan yine gunlukculer oldu elbet bekleyenlere de bir gun kazanma sırası gelecektir
bu hıssede alıp bekleyenler benım gıbı babayı kazanıyor anca ....... 1.10 malıyet :(
Bu hisse onceki yillarda da gunlukculere iyi paralar kazandirdi ozellikle haziran ve temmuz ayinda iyi paralar kazananlar oldu karini cebine koyan kayboldu dikkat edin hisse 20 lere düştüğünde bu toppikte kalabaliklasiyor hiç gormediklerimiz geliyor 50 lere çıktığında kayboluyorlar ilgi 20 ile 50 arası
Basım döndü, düşseydi de bu kadar düşmeseydi,
Alıcı satıcıları gönderebilecek varmı. Satan inş . Şekerdir. Elindekileri versede kurtarsak
128 bin satışla yüzde 10 düşmesi birşey ifade etmiyor. Iki seansla 2-3 milyon işlem oldu yani elindeki malı kakalıyor gibi geliyor. Ama alttan topladığı bir malı değil elinde olanı çünkü aşağıdan satan yok . Ben az bir lotla algı oluşturup panikle satacak kynin burda olmadığını düşünüyorum. YTD
$$$$$$$$$$$$
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f02fe51457.jpg açılışa yakın bi eslesme olursa iyi olu
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada kimsenin maliyeti Benden yüksek değildir. Tek tesellim yüklü bir mal değil o yüzden ne hali varsa görsün
Burda bir çok yatırımcının maliyeti yüksek olduğu için trade etme şansı olmadi hepimiz nerden alınır nerden satılır öğrendik ama yüksek maliyet yüzünden trade edemedik çünkü çok riskli bizim için riskli çünkü bir kaçırdık mi yakalama şansımız olmaz uçar gider diye beklemeyi tercih ettik umarım doğru karar vermisizdir
Yapıştı tabana
1,24 maliyetle beklemekteyim Alical kardeşin dediği gibi nereden alınıp nereden satılacağını azda olsa öğrendik ama giren girdi yapacak hamlede derman da kalmadı...Bugün ters köşe yapar mı diye düşünüyorum. Acaba tabana panik yapıp satanların malını alacak gibi geliyor bakalım...YTD yoksa 20 kuruşlara tekrar mı ineceğiz hep beraber göreceğiz
akşam tavan olsa % 40 olur... :))
bakarsın tavan olmuş...............
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...........
şeytana uyacam cekıcem kredı hıssem kadar hısse alıcam malıyet dusurucem ama oda gıder dıye korkuyorum :(
12000*0,33=3960 alırsam malıyetım 0,715 e duser ama guvenemıyorum maalesef