Çok yavaş geriliyor şu anda 15 i bulmalıydı qattarlılar iyice cıvıttı biraz gayret herşeye yeniden başlamak qatar güzel birşey var mı?
Printable View
Çok yavaş geriliyor şu anda 15 i bulmalıydı qattarlılar iyice cıvıttı biraz gayret herşeye yeniden başlamak qatar güzel birşey var mı?
QNBFL brüt takasa mı girdi bilgisi olan varmı
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 9 nisana kadar internettende alamıyor satamıyorsun banka şubesinden işlem yapacaksın
Başına geleceklerden habersiz o kadar insan var ki... 150'ler 200'ler konuşuluyor.
Kimse F/K 57, PD/DD 11 olmuş umursamıyor. Bunlar nedir ne değildir bilmiyor.
Tıpkı 3 sene önce Aselsan'da olanlar gibi... Sonrasında ise çok şey öğrendim.
Qattarlılar bakmaz fk nın 3 üne 5 ine akılları kanal istanbul da kazma vurulduğu anda gol olur ytd
kim bu kadar bakılıyor arkadaş tüm kağıtlar gitti
aylık takas var mi arkadaslar
Arkadaşlar bunun genel kurulu filan yok mu? Bilgisi olan var mı?
Kaç gündür surunuyordu. Tavan yaptılar sonunda.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
38 den 44 e. Bir günde %16. Çok Acayip hareketler bunlar.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankamız hakim ortağı Qatar National Bank Q.P.S.C. ("QNB")'nin 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin bağımsız sınırlı denetimden geçmiş konsolide finansal tabloları 12 Temmuz 2020 tarihinde QNB'nin web sitesinde ilan edilmiştir. QNB'nin konsolide finansal tablolarının hazırlanmasında Bankamızın Uluslararası Finansal Raporlama Standartları ("UFRS")'ye uygun olarak hazırlanan finansal verileri de konsolidasyona tabi tutulmuş olup, bu veriler QNB Grup Raporlaması uygulamaları çerçevesinde hazırlanmıştır. İlgili veriler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ("BDDK") tarafından muhasebe ve finansal raporlama esaslarına ilişkin yayımlanan yönetmelik, tebliğ, açıklama ve genelgeler çerçevesinde hazırlanacak finansal tablolardan önemli derecede farklılıklar içermekte olup, belli bazı finansal büyüklükler dışında karşılaştırılması mümkün değildir. Bankamızın Grup Raporlaması uygulamaları çerçevesinde 30 Haziran 2020 tarihi itibarıyla Toplam Aktifleri, Toplam Net Kredileri ile Toplam Müşteri Mevduatları sırasıyla 221.4 milyar TL, 136.2 milyar TL ve 128.2 milyar TL'dir.
Bankamızın BDDK tarafından muhasebe ve finansal raporlama esaslarına ilişkin yayımlanan yönetmelik, tebliğ, açıklama ve genelgeler çerçevesinde hazırlanacak bağımsız sınırlı denetimden geçmiş 30 Haziran 2020 dönemine ait finansal tablolarının 29 Temmuz 2020 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanarak kamuya ilan edilmesi planlanmaktadır.
Kap gelmiş hayırlı olsun ,olumlu yansır inşallah...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cuma %16 lik hareket yaptı.
Bilanço günü yaklaştı,Hisse tavana yapıştı.. Forum sayfasında kimse yok..;-)
Kanal İstanbul ile alakalı olsa gerek. Malum Katarlılar çok kazanacak. Ayrıca düşen trend çizgisinin üstüne çıkıp bugün de teyidini aldı.
Geçen sefer 5 liraya indiremediler bu sefer hızlı başladılar bakalım başarabilecekler mi ytd
[QUOTE=DEMLİKEYF;4649281]Geçen sefer 5 liraya indiremediler bu sefer hızlı başladılar bakalım başarabilecekler mi ytd[/QUOTE
Bankanın,Halka açık oranı % 1 bile değil.Piyasada lot miktarı az...5 liraya değil de,belki 45-50 liraya belki indirebilirler.. Borsa'dan çıkmayıp Sermaye arttırmak için başvuru yaparlar ise, şenlik o zaman başlar..
Bugün tabanda bekleyen lot miktarı ve kaç lot ile taban oldu.??. Bilmiyorum..
Bende 7.lot hisse var... İşlem de yapmıyorum,Önemsemedigim için de bakmiyorum...
Meksa hem qnbfb de hem de qnbfl de epey mallandı bakalım ne olacak
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Meksadaki çok şeytan 800K kazandı sadece qnbfb den kalanı satarsa milyonu geçer yalnız usta biri kesinlikle
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
1 Eylül seans sonuna kadar brüt takas gelmiş.
Ortada fol yok yumurta yok gerçek bir sebep yok gayet güzel şekilde yukarı hareket devam ederken gattarlıların birbirlerine attığı al gülüm ver gülüm biçiminde dar alanda kısa paslaşmalarıyla vakit geçirirken Kütt brüt takas.....
Oldu mu şimdi ? nah alırsın elimde ki brütü...vermiyorum lan düşür 5 TL ye göreyim ense traşını sen madrabaz bile olamazsın çünkü madrabaz bile oyununda mızıkçılık yapmaz dobra oynar ytd
Gattarlılara brüt takas vız gelir tırıs gider al sana brüt takas almışız şurda 15 lot onda da mı gözün var terki joe?
son haftalarda 1 ,2 defa hafif yeşil kapadı arkası yok biri bunun dibine işedi mi ne .
tahtada savaş var:oleyo:
devre kessede satıp çıksam
bir günlük ilişkimiz oldu bunla halbuki ne hayallerim vardı:oleyo:
Qattarlıların kafası bozuldu.Sanırım çıkamayanı indirirler formülünü uyguluyorlar. Heyecanla 5 tl sına inmesini bekliyoruz. Terki joe Miami plajlarında kazandığı paraları Laswegas bozkırlarında ezerken bir kısmını Qattarspor da forma reklamında kullanır diye düşünüyorum ytd
88 direnci var...kırsın 3 haneler gelir...
Spk bastırsın bakalım yıl sonuna kadar ne kararlar alınacak. Görelim..
Ne tarafa dönerse dönsün lehimize...
Yat.tav.değ...
Arkadaşlar Qnb üst pazara geçmek için bedelli mi - bedelsiz mı yada hisse mı satar. Fikri olan var mı?
Kar eden işletmeler pek bedelli yapmaz..genelde bedelsiz verir..bedelsiz vermesse temettü verir..
Bedelsiz oranı ne kadar yüksek olursa o kadar yükselir.. Yazdıklarım tamamen tecrübedir..spk prosedürü değildir...umalımki yüksek bedelsiz açıklasın.. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİDİR...
Çok güzel haber.. 88 kırdıkmı 3 rakamlar tam süper önü yolu açık..
Hadi bakalım bakalım neler olaaçak..
Yat.tav.değ..
Herkese merhaba.
Bu sayfa çok sönük kalmış.
Yine de yazmak istedim belki bilgi sahibi birileri çıkar.
Spk halka açıklığı yüzde beşin altındaki şirketlere hakka açıklıklarını arttırmak için yılbaşına kadar izin vermiş durumda.bu yönde eylül ayında haberler çıktı.
Yalnız şu var..
Hissemiz ve halka açıklığı düşük olan diğer şirketler dolaşımdaki hisse sayısının azlığından dolayı anormal yüksek fiyatlanmış durumdalar.
Yani örneğin bakıyorsunuz işbankasına borsadaki fiyatına göre 24 milyar tl değere sahip.
Finansbank 240 milyar tl.
İş bankası fiyatının on katı ile işlem görüyor.
Şimdi..
Banka eğer dolaşımdaki paylarını yüzde beşin üstüne çıkarmaya karar verirse bu durum piyasa fiyat dengesi için aleyhimizde olmaz mı?
Ya da denizbank gibi borsa kotundan çıkmaya karar verirse ne olur?
Yatırımcı her iki durumda da zarar görür mü?
Ya da tam tersi yukarı ivme mi kazanır?
Hayatta ilk kez bir banka hissesi aldım.
İyi senaryoyu umarak..
74 tl maliyetle bekleyen biri olarak soruyorum.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum..
Bedelliye girip cepten extra para verip lot coğaltmakmı yoksa Bedelsizele lot coğaltmakmıı?
Onay sürecleri başladıktan sonra hareketler başladıktan sonra farkı anlarsınız.
Bu dolaşımdaki kağıt miktarını ve halka açıklığı düşünülünce cooook yolumuz var..yat.tav değ..
Derinlik paylaşabilecek kimse var mı?
Hadi reis toplaaa...
Gün bugündür arka sağlam...
Qatar destekle...
Güzel haber devam...
Yat.tav.değ...
Aort.88 kırmadan başka alış yok reis şimdiden sölim..
Yat.tav.değil.
Zannetmiyorum dostum..
Zaten öle bişi olsa maniplasyona girer buda suçtur..yönetim kap a bildirmediği hiçbirşey yasal değildir şirket avukatları bu kadar cahil olmaz..
Evet agrasif hareketler var var ama herşey bir haberle yoluna girer..
Yok ben kısmen devam ediyorum haberlere göre pozisyon alıcam..
Yat.tav.değildir..