Euhol 55 milyon parası var mı ki satın alsın. Nasıl bir yöntem uygularlar acaba . Ege sigorta nin 10 milyon hissesiyle mi. Öderler acaba ne dersin syn tuta
yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
3 ay önce galip kızlarına 41.402.170 TL ye satmiş
55 milyon tl ye euhol pahalı almış
Sonuç da kâr eden işletme
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günkü takaslari atacak biri var mi?
Teşekkürler. Perşembe ve Cuma yatırım finans toplamış kağıdı demek. Pazartesi bakalım neler olacak.
Yatırım finansman yaklaşık 1.100.000 lot aldı maliyeti 0.76 gibi
Şimdi bu satın alma hissede ayrılma hakkı doğuruyor mu? Öyle ise son ayların ortalama fiyatı baz alınırsa hissenin yükselmesi normal olur mu? Var mı bu soruları cevaplayacak bir bilge.
Ayrılma hakkı doğurur. Son bir aylık ortalama yada defter değeri üzerinden hangisi yüksek ise o baz alınarak hesaplanır diye biliyorum. Her iki yöntemle ayrılma fiyatı 0.80 kuruş u geçmez bence.. burada önemli olan ayrılma fiyatı değil bence. Euhol un şirket alacak parası yok sürekli zarar ettirilen bir şirket zaten ozsermaye 60 milyondan 48 milyona düşmüş durumda
Musti nin yaklaşık iki yıl önce Ege sigorta ya kakaladigi 10 milyon euhol hissesinin akibetinin ne olacağı önemli bence ...
Her ne olursa olsun eğer bu satın alma gerçek ise şirket için olumlu olarak görüyorum.bu işin sonunda patron değişir diye düşünüyorum. Ben sahsen şirket birleşmesi yada mustinin euhol deki yaklaşık 15 milyon hisse karşılığında satın alma olur diye tahmin ediyorum .
Uyarı her türlü olasılığa hazır olmak gerekir. Bu adamlardan her şey beklenir.
Değer biçilen sanpi gıdaya karşılık li anlaşma Galip Ağa ile para vermezler hisse alış veriş olur
Son genel takas varmı ilk beş değişti mi
galıp şu an para babası mustı zavallı tek kurtuluş metroya evet demek,,,galıp parasıyla esır almış,, mustı yı sampıyı kakaladı,,,metro zaten son 1 yılda mustıye vereceğı parayı etyat,,euyo, eukyo,,al sat yaparak,,,cıkarmıştır,,mustının derdı borcsuz euhol kurtarmak,,,dığerlerını zaten metroya verdı sayılır,,,
Galibe, Ege sigorta da verebilir,bu senet artık ne olacağını Allah bilir aynı özder, GYO gibi
Kimse yok kağıtta zaten istediği gibi götürebilir
Şampi gıda değerleme raporu 55 milyon tl. Deniyor mus
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas yok mu
Bedelli gelmiş yüzde 100
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli iyi birşeymi..bir de ; diyelim ki 10.000 lotum var..bedelliye katılmak için ne kadar para yatırmam lazım..parayı kendilerimi çekiyor yoksa ekstradan alışmı yapmam lazım..cevap verebilirseniz sevinirim..iyi akşamlar.
Güzel haber. 1 liranin altinda bedelliye izin vermedi spk euyo da. Bunda da vermez. Bedelli istiyorsa 1 lira yapsin kağıdı
Bu normal bedelli degil.
Sermaye azaltip ardindan bedeĺiyle arttirim olayi ki bu 1 den dusuk fiyattaki hisseler icin gelistirilmis kural.
Azalttm ile fiyat 1 den yukari olacak dolayisi ile eldeki hisse adedi yariya dusecek. Es zamanli olarak bedelli yapacak.
Hulasa galip aga ky yi opecek. Yarin buyuk ihtimal eksi acacak. Cunku bedelli haberi piyasada vebali muamelesi gorur.
Tersi olursa burda aniririm
Yandık.....
ayrica alinan bedelli karari yon. Kurulu karari. Spk onay sureci var ve surec uzun. Sabah eksi tepki versede toparlayacagini dusunuyorum.
şimdi doğru dedin.. eş zamanlı sermaye azaltım ardına bedelli olsaydı ilk dediğin olurdu..neyse ..şimdi yarın evet önce bi eki açıphızla toparlanıp yeniden yerine gelecektir normalde ama bunlar burayı okuyup bi puştluk yapar mı? yapmaz değiller..neyse yarın marjı uzun bir gün olur gibi bakalım..;)
Fazla ky oldugunu sanmam. Zaten 100 yildir zarar ettirmis insanlara. Bedelliyi cazip hale getirmek icin uysal olmalilar. eziyeti tercih etmeleri sapsalllik olur. Mimli bir sirket ustelik galip le nam salan sirket bu naneyi yiyemez. Yerse aniriirm ☺
Arkdaşlar bedelli sermaye olursa 77 kuruşluk kğıda 1 tl mi vereceğiz. Birşey anlamadım ben.. Acemilik.. Yani elimizdikeni tutmak mı iyi satıp kaçmak mı
..... ytd...... Tanıdık Bir Yabancı
Bedelli olacağına pek ihtimal vermiyorum. Euyo başvurdu bedelli için değerlendirme bile yapmadan red edildi.
Hazine ile anlaşmadan yada mahkeme sonuçlanmadan (Ege sigortadan dolayı)bir şey olacağı yok. Ağa geldi alacağım diyor ama oda fos çıktı . 1 senedir alamadı şirketleri. Ağam eğleni bizimle.[emoji3]
Oldu da bedelli olursa . .0.77 kuruş olan hisse ye. 1 lira vereceksin. Yada ruchanlari satıp bedelli ye girmeyecek sin. Bugün ku duruma göre durum böyle.
Aslında ağaya Ege sigorta yi satsa iyi olur sampi gıdaya karşılık. Satarlar mi bilmem.
Ağanın sigorta şirketi var mı acaba bilen var mı? Yoksa Ege sigorta yi alsın işte ne güzel olur o zaman...
19/03/2018 de sermaye artırımı için yön.kurulu karar aldı.aradan 15 gün geçti henüz spk'ya başvuru yapılmadı.Neyi beklerler ?0,85 e yaptığı hareketten 0,70 e geriledi.Bedelli kullanılması için 1,00 ın üstüne atması lazım.Metro yatırım görevlendirilmiş bu işlemler için .0,71 den alıp çekildim kenara.Herkese bol kazançlar.
11/04/2018 seans bittikten sonra spk ya onaya sunmuşlar.Bedelliden gelecek parayı sanpi için kullanacaklarmış.fiyat 0,66 .nasıl olacak o iş.Nasrettin hocanın kuzu -tel- iplik fıkrası gibi.Atabilecekmi 1,00 'ın üzerine.İzleyip göreceğiz...
yazıyı yazdım 0,74 devre kesici girdi.Niyetleri var sanırım.0,79 tavanı.Ha gayret.
Devre kesiciyi görünce aha dedim.. Tavan yapacak galiba ama yine pisledi ortalığa.
..... ytd...... Tanıdık Bir Yabancı
herkese selamlar,
6 aylık DURDO maceramdan sonra bugun EUHOL ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
diger arkadasların da belirttiği gibi bedelliyi yapabilmeleri icin fiyatı 1 tl ye cekme hareketi olacak gibi bir izlenim var, ne dersiniz ?