rsi ikili dip yaptı
60 lıkta macd kesti.
bir miktar aldım
Printable View
rsi ikili dip yaptı
60 lıkta macd kesti.
bir miktar aldım
Bunlar hikaye bence. Rsi macd şu bu... Ciner isterse gider bu hisse. İstemezse gitmez. 1 ay önce 4.59 u gördü neye göre? Şimdi 3.60 larda neye göre?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
100 görse demiyecekmisin neden 100 diye, f/k sida mi hikaye olacak
eski sayfalarda temel analazini yapmis bir arkadas aynı fikirdeyim,
hikaye diyorsan sana göre hikayedir ona göre aldim ona göre sattim,
Ciner beni carpamaz bugünkü trade de en fazla 3 kademe alttan stop lost yapardim
Sen teknike suna buna bakma ama bakan birisi olunca rahatsiz olma.
gözün kapali bir hisse sec nasil olsa senin icin hepsi bir .
bak buraya yazayim o deli gibi hacim yapti ya
isten anlayan bir kimse o hacimi görünce mal yedirecegini anlar satar kacar gider,
kacmazsan adam seni bu fiyatlara ceker
bizde balıkta çok kerizde....
tekkeyi bekleyen çorbayı içer.mart nisan mayıs haziran temmuz parkme vakti .şirket muazzam yatırımlar yaptı 10 ve üzeri hayal değil sabırla bekleyen meyveyi yer !!!!
Şubatın 22 sinde enerji ve madencilik fuarı var devletinde bu alandaki şirketlere teşvik destekleri olacağı açıklanmıştı 2018 de bu sektörler ön planda dolayısıyla prkme de bundan fazlasıyla nasıbini alacak ayrıca cumhurbaşkanınızla ciner grubunun arası çok iyi elinde olanlar sabredip mümkünse maliyet düşerecekler olmayanlarda alım fırsatını değerlendirmeli kanımca
Park elektrik'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı dönem net karı 512.223.712 tl
Kazan soda ve eti soda cinerin mi yani park grubunun mu?
arkadaşlar park grubu temettü dağıtma olasılığı varmı ? bu kağıdı almayı düşünüyorum ne dersiniz
park maden elektrik ne iş yapıyor o zaman ? iştiraklerinde neler var bakır kısmını satmış anlaşılan
zorlu enerji en sağlamı o zaman bu sektörün ciner en değerli şirketlerini ayrı tutmuş :) bu yüksek karda yavaş yavaş erimeye başlamış
Sinirlerim altüst oldu. Hem harap etti hem de çok zarara uğrattı bu borsa beni. Forum da yoruyor beni. Bundan sonra bir daha yazı yazmayacağım. Forumu da sürekli takip etmeyeceğim. Boş boş yazılarımdan dolayı üzdüğüm, kızdırdığım insanlar varsa herkesten özür dilerim. Haklarını helal etmelerini dilerim. Allah'a emanet olun.
P.tesi acilisi 3.80 den bekliyorum. Sonra 3.85 e cikar aksama 3.80 den kapatir. Salida 3.85 den kapatir. Hergun 5 kademe neyimize yetmez😊 Bende boyle ruya goruyorum😂
P.tesi kozaların hareketli olacağı kesin. Bu hareketle beraber burada da bir hareketlilik bekliyorum.
Inşallah 4.10 üzerine atacaktır
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PRKME
380 geçerse 400 leri zorlaar
Merhaba. Hisse basi 3 lira kar yazan sirket neden 3.76 dir. Yuklu borcumu var acaba. Yoksa sahibine mi guven duyulmyor. Ilginc.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde isi yok baska.karida elindeki madeni satarak yapti.soyle dusun senin sadece 1 dairen var.sattin 500 bine.sen simdi zenginmisin.parayi yesen oturcak evin yok.daire alsan yine para kalmiyor.eline gecen parayla patrondan alinan santral daha insaat bile degil..ama borsada fiyat belli olmaz.bu demek degilki fiyati cikmaz.ama karla ilgili gitmez.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler bilgi için.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
göstergelerde sıkışma bariz...
güzel bir bilanço ile 400 ler bile mümkün olabilir
Bir de şöyle düşün elinde 10 dairen var ucuza almışsın kãrlı bir fiyata birini satıp gelen parayla daha iyi bir yatırım yapacaksın. Kardesim f/k oranina bir de defter degerine bakın. Nasil kãrlı iş yaptiklari ortada degilmi. Adamlar bosunami 3.76 yi supuruyorlar. 3.77 yide supuruyorlarda cekinenlerin elinden mali 3.76 ya alirmiyiz diye bakiyorlar. 3.75 i de bekleyenlere 3.76 lik fiyati kaptirmiyorlar. Sira 3.77 nin altindan alabilirmiyim diye bekleyenler, onlarda beklesin
CİN ALİ bu teşvik işinde prkmaden i 22 şirket arasına sokamaz mı acaba?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=40RMhttp://imageturko.com/?di=P9EN
Kimse yazmıyor ya da kimsecikler kalmamış burda herkesi çin çarpmış ben de bu çiçekten bal alayım dedim bizi de çin çarpmasına mazallah
Bilanço da gelmiş:wave:
487 milyon. Onceki (-) 26 milyon
[emoji122][emoji122][emoji122]
Bu nasıl bir kar öyle yok demi arsa filan satışı hepsi esas faaliyet karından mı
Eskiden sürdürülen faaliyetlerden dönem karı diye bir şey vardı o yine var _4m, durdurulan faaliyet ne bilemedim 490m kar etmiş...
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam hasılatı 89000 TL :) bozdur bozdur harca
27 marta dikkat diyorum enerji kömüre teşvik geliyor . ve uçuşa hazır olun diyorum kemerleri sıkı baglayın ok iyi gerildi yaydan fırmalası iyi olacak. teşviğin en büyük payını bu hisse alacak beyler benden demesi :halay::halay:
sayın ciner kaptan 5.5 için kemerleri bağladık teşvik paketi de geliyor hadi sıra sende 6.80 olmak için 5.5 eski zirvesini görelim sonra 6.8 leri konuşur olacaz