1.74 ten bir miktar verdim atekse aktardım umarim buradan kazanıp atekste kaptırmam izlemeye devam
Printable View
1.74 ten bir miktar verdim atekse aktardım umarim buradan kazanıp atekste kaptırmam izlemeye devam
bu hacim azalarak hissenin yükslemwsi gerekir artık eğer hedef büyükse eğer çanağın tamamlayacaksa 3.5 se ki
Kalamış marina ihalesi 15 şubat 2018 son teklif verme tarihi önceki ihaleye edip girmişti koçholding kazanmıştı sonra ihale iptal olmuştu. Edipte malda kalanlar malı sırtlananlar için bir haber önceki ihalede elinde mal olanlar hatırlar ondan sonra dikiş tutmamıştı edip...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
Takip edilmesi gereken takaslar tahtada yapılan işlemlere göre ak yatırım ykb bankası bunlar malı sırtlananlar buraya taşıyanlar gedik deniz ziraat olası malı çakacak en büyük baba kurum yatırım finansman. Birde en baba patron nuri bey şahsi görüşlerim olup yatırım tavsiyesi içermez. Tüm forumdaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
Bizim fikrimiz olmadan senin bu işi beceremiyeceğin belli oldu.....
Yıllar önce yapman gerekipte yapmadığını yapacan.....
Oteli satdın....güzel....
Lüleburgazdaki fabrika arazisini satacan....
En kısa zamanda...bedelli ve bedelsizi yapacan....
Yoksa bu akılla sen bu dükkanı kapatırsın....yarım akıllısın...bişe yapabilceğinde yok....
En kötü zamanda a.vm.'yi koydun çukura...
Bu gidişle değil borç ödemek...sen bu dükkan bu yarım akılla...
Borcun faizini bile ödeyemezsin.....
Bizde seni bişe zannetdik....
Allah büyük...Ateks'te çaldıklarını burda verdin....
Allah'ın sopası varmı var....Allah'ın adaleti varmı var....
Üç kuruş yardım yapmak ile Allah'ımı kandıracaksınız....zavallı su kurnazları....
Bu kadar boş insanlar...bu paraları nasıl kazanmış...tipik bir Türk burjuvazisi...
Alayı aptal...teşvikle kazanılan paradan gelen para böyle gider...
Bizim inekler bile kendi kendine ahırı bulurdu....
Eğer size üç koyunu bile teslim edersem namerdim...
Bu kadar boş gurup olurmu arkadaş....
EEEEeeee...iplikçi doncudan bu kadar....kabahat bizde böyle adamlara yatırım yaptık....
1.80 54.745 adet var 15:07
komik bi devre kesici 1.65 ile geldi
alan satan filan yok, top çevirmeye devam :=)
Evet....bu doncu...iplikçiler okadar aptalki.....!!!!!!....alışmışlar teşvikle...avantayla...para kazanmaya...yetmedi...haydan geleni bile
paylaşmıyan...paylaşamayan bu dangalaklar....
Edip iplik'te geldikleri yer...akıllara zarar...bunların yaptığını geri zekalı yapmaz...
Yıl...2008....Güneşli/bağcılar'da.....65...dönüm arazi....
Lüleburgaz'da...300 dönüme yakın fab.kapalı alanı...50 dönüm civarı...
Güneşli arazi değeri...100 milyon dolar civarı idi...
Lüleburgaz...25 milyon dolar...
Bu günkü değer...125 milyon dolar=500 milyon tl...
Gelelim bu güne...100 milyon avro civarı...güneşlide para harcandı...a.v.m. yapıldı...v.s...
A.v.m..gelir net..yıllık...20 milyon tl...gelse çok iyi..
Avro olmuş...neredeyse 5 tl...bu gidişle...borcumuz çıkacak 400 milyon tl'ye...
Bu hödük gelirle...400 milyon borcun değil taksidini...faizini ödeyebilirsek amenna...öp başına koy...
Bu yarım akıllılar borcu ...borcun faizini...ödemek için yarın bugün tüm değerleri satarsa hiç şaşırmam...yinede borç ödenirse ne ala...
Yarın bugün..lüleburgaz'daki fab.araziside bedavaya satılır...üstüne yetmedi bedelli kurtarabilirse..kıçını...dua etsinler...
Ateks'te hortumlanalar burda kusulacak belli oldu...!!!!!!!....
Allah'ın sopası varmı var...Allah'ın adaleti varmı var...!!!!!!!!.....???????
Buyrun cenaze namazına...
Mevtayı nasıl bilirdiniz....
Kötüüüüüüü...çok kötüüü....Bu günahı ödemeniz çok zor...
Zavallı Akınlar....çok zavallısınız çoook.....!!!!!!!!!!......
İş yapalım derken eldeki malı mülkü kaybedecek bunlar....!!!!!!...?????
mardin veriyor gazı yemin billah diyor 3,50 diyor. 1,15 ten aldıklarını bizim ky ye kitlemeye devam ediyor. hissenin geldiği yere bakın 1 ay önce başladığı yere ha işte mardin oradan toplamaya başladı. 3,50 olsun ben de burada eşek gibi anıracam. 2 ye kadar da götürebilir 2,20 ye kadar da ama şu an bile basabilir. buralardan alan adamın aklına şaşarım resmen kumar oynuyor. ytd
KAP : 23.11.2017 18:31:15
Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, EDIP.E ve VANGD.E payları 24/11/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 08/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Bu haber güzel oldu. Bugün ne olur bilmem ama haftaya 2 lira üzerine atarız inşallah...
zaten kendi alıp satıyordu, alan satan filan yok , top çevirmeye devam etsin bakalım :=) ip kopar taş dağılır...
aynen 0,80 den beri top çeviriyor,,,,,
mardinli buradada zarar yazacak yandaş ve ekibiyle durmadan gazlıyor .daha tepesine indirmediler ben patron olsam 5 milyon malı agır agır gömmüştüm bu adama.
Adanalı nefes aldırmaz buna :=)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6dc2513d2.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
ilk önce şunu söylemeliyiz 1.20 den 1.90 hareket için hiçbir gerekçe yoktu şirketin temeli açısından hafi çıktın düşmen için de temeli yok anlamsız hareket oldu şu bir gerçrk ki bu iş burda kalmaz ama halen bu şirketin borcu kosa sürede ödemekle bitmez
Pasta paylaşabilecek yokmuş kimse
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c653738e79.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler pasta gayet güzel duruyor neden bu kadar düştü anlamadim
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8
EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SAN. VE TİC. A.Ş.
01.01.2013 - 31.12.2013 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU
Faaliyet ve Yatırımlar
Lüleburgaz / Kırklareli Tesisleri
Büyükkarıştıran mevkiinde 1995 yılında alınan arazi üzerinde başlanan boyahane, dikiş ipliği
ve kojenarasyon yatırımı 1998 yılında tamamlanmıştır, bu tarihten itibaren İstanbul'da bulunan iplik
üretim tesislerini kısım kısım bu tesise taşımış olan Şirket, 2005 yılında tüm üretimini buraya
taşımayı tamamlamıştır. Yaklaşık 288.000 m2
yüzölçümü 58.000 m2
kapalı alanı bulunan tesis 3 adet
üretim binası, iki adet depo binası, boyahane binası, sosyal bina ve diğer yardımcı binalardan
oluşmaktadır.
Şirket'in 2008 yılında iplik üretim faaliyetine son vermesinin ardından, tesisteki tüm makina,
tesis ve demirbaşlar satılarak, binaların boşaltılması sağlanmış, ardından kira geliri elde etme
amacıyla bölgede bulunan çeşitli şirketlere kiralanmıştır. Bugün itibarıyla tesisin toplamda yaklaşık
41.000 m
2
'lik kısmı farklı firmalara kiralanmıştır. Tesis içerisinde 21.769 m2
ile en büyük kiracı
Paşabahçe Cam San ve Tic. A.Ş.'dir. Tesisin 2013 Temmuz ayında Lotus Gayrimenkul Değerleme ve
Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırılan www.kap.gov.tr ve www.edip.com'da "Kurumsal Yönetim/Özel
Durum Açıklamaları" kısmında yayınlanan değerleme raporuna göre değeri 36.820.000 TL'dir. Şirket
uygun teklif gelmesi halinde tesisin satışı konusunu değerlendirmeyi düşünmektedir.
Tesis konumu : Lüleburgaz / Büyükkarıştıran E5 Karayolu üzeri
Toplam arsa yüzölçümü : 288.300 m2
Kiralanabilir alan : 58.000 m2
Tesis, Şirket bilançosunda Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller altında sınıflandırılmış olup, elde edilen
gelir ise Gelir Tablosunda kira gelirleri içerisinde gösterilmektedir. Tesisin idari ve teknik yönetimi
Şirketimizce yapılmaktadır.
Bu gemide bizde varız....
Allah size akıl versin...nedir bu aymazlık....bu gemide bizde varız...şirketin sahibimi yok....!!!!!
Borç geliyor...500 milyon...tl'lere....değil borç taksitlerini...bu gidişle .....borcun faizini ödeyemeyeceğiz....Tek kurtuluşumuz...bu arazinin satılıp....sermayeye eklenmesi....
Arkadaş bu şirketde...holding'te...bi tanede akıllı adam olmazmı...batacağız yahu....yaptınız büyük bir hata...hiç olmazsa bugün....
yanlıştan dönün...hadi ihtiyarların beyni,heyacanı...yaşam şevki gidik diyelim...yokmu bu holding'te..akıllı bir genç...!!!!!
Demedi demeyin...şirket elden gidiyor..şirketttt...Allah'ın,eksik akılları...uln bişe değil...bu kadar basit ahmaklıktan bizde gidecez...
Yokmu bu holding'in sahibi....alooooooo....aloooooo...ses ver...sessss...!!!!!!!
Ateks'te...yapılanda bundan farklı değil...bu nasıl iştir...bu parayı...bu değerleri kim verdi...bu adamlara...!!!!!
Bu beldede...arazi M2...fiatları....500 tl'den başlıyor...
Arazi 300 dönüme yakın...60 dönüme yakını...kapalı inşa alanı...
Nerden baksan...200 milyon tl'ye yakın değer çıkar burdan...
Şişecam gurubu büyüyor...böyle bir arazi arasalar bulamazlar...
Satın bu Fab..ve arazimizi bu şişecam'a...kurtulalım bu keşmekeşten...yeter yahu...yeter...
Bedava akıl...bişe değil bizde batacaz...bu eksik akıllar yüzünden...!!!!!!!
145.000 TL
Kırklareli/Lüleburgaz/Büyükkarıştıran (Yıldırım)
Metrekare
434 m²
Kat Karşılığı
Evet
İlan No 88615-131
İlan Tarihi 27.11.2017
Arsa Tipi Satılık Muhtelif Arsa
Ada 107
Parsel 5
Birim Fiyatı (m² ) 335TL
Takas Evet
Tapu Durumu Müstakil Parsel
Krediye Uygunluk Uygun
Yetki Sözleşmesi Yok
Hiç bir cazibesi olmayan...bizim arazinin olduğu beldede en hödük arsaya...emlakçıların istediği değer...
434 M2...145 bin tl...bomboş tarla...!!!!!!!!!!.....
tabana gidiyor gene
brüte girer yakında bu
harekete başladıgı yere kadar geri geldi.2 günde tüm kar gitti
pasta paylaşabilecek varmı ??