Açığa satışlar yasaklanmadikca biz ky lere gün yüzü olmaz...madem bir sinerji yakaladın hacim teknik iyi neden düşersin???
Printable View
Açığa satışlar yasaklanmadikca biz ky lere gün yüzü olmaz...madem bir sinerji yakaladın hacim teknik iyi neden düşersin???
Yatay doğrusal dalga hareketinin, sağlam kıyı zemini üzerindeki, dikey tsunami hareketine evrilişini bir de IHEVA bakış açısıyla görelim...
https://pbs.twimg.com/media/C8VVS14XcAENEYJ.jpg:large
Yıllarca düşen trendde, kötünün de kötüsü olduğunu defalarca biz uzunculara yaşatan bu kağıt meğer ne çok şey öğretmiş zamanla anlıyor insan. Bunlardan bir tanesini de sene başından beridir yaşatıyor yine bilmem kaçıncı kez;
Sene başından beri yükselen trende geçince, düzeltmelerdeki kıpkırmızıya boyanan saatlik, günlük, haftalık barlar, kızılın en güzel tonuyla grafiği renklendiriyormuş meğer...!!!
Günlük ve haftalık kızıl barlar, aylık ve yıllık periyottaki yeşil yeşil barların duygularda yarattığı aşırılığı hedge eder, resmin bütününde duyguları dengeler, RENK katar...!
Her durumda varın tadını çıkarın ortaklar, iyidir bu kapanışlar, hiç şüpheniz olmasın. Sevgiyle... :yes:
İtiraf edeyim Sn. kartalgaga, biraz da analizlerimin amacı bu,
Her durumda beklemeye kararlı ortaklara moral motivasyon sağlamak. Hayat kısa, Iheva 'nın dengesiz hareketleri bile olsa bir an bile ziyan etmeye değmez. Hele ki koskoca bir haftasonu sözkonusu ise daha bir önemli, hayatın her anının tadını çıkarmanız dileğiyle...
Iheva ve grup genelinde güzel masmavi güneşli bir yıl bekliyor,
Yanılacağımı hiç zannetmiyorum, senenin sonunda bu mesajı yapıştırmak taahhüdü ile tarihe not bırakalım,
Ayrıca güzel ifadelerinizden dolayı teşekkür ederim, sağlıkla... :wave:
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ihlas çamura yatarak onaya zorladı aleti :28:
teknik güçlü al veriyor ama holding ayak bağı...
İhlas bişiyler yapacak gibi duruyor alıcı güzel 42 de bişi kalmadı o 42 devirirse İheva da satıcıları karşılayacaktır.
Tekniği bugün olgunlastirdilar yarına veya ertesi gün önce 48 sonra 52 denemesi bekliyorum.
52 iştahlı ve hacimli geçilir sekse dur demezse ilk rapta 64 e kadar beklentim var...
Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c5b0e53252.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten bugün yarın yukarı yapmazlar ise bu sefer ayakları ister istemez 0.38-0.40 çukuruna düşecek. Yukarı yapma olasılığı daha anlamlı ve heyecanlı tabi:)
Bugün de boş geçti... çıkamayan hisse düşer çok naz yapma...
Bugün öğleden sonra ya da yarın bir yukarı hareket daha görürüz. Kademe yükseltmeden üç gün mal alındı. Satış ağırlıklı görüntü yanıltmasın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
44 kuruşta uzun süren alverden sonra layığını buldu kağıdı kitledi
43 sil bas kafan bu yönde çalışıyor spek
Bunlar resmen referandumu bekliyorlar 44 de sabitledi...43 destek aşağı sarkmadıkça sorun yok. Teknik hala pozitif spek buralardan toplayıp gaza mı basacak yoksa yeni ky lere kitliyormu çözemedim...
maşşallah 45 i açıkçı mı aldı kim süpürdü?:yahoo:
[emoji1303]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Şakacıktan 45 ten satış vermiştim..15 Dakika ekrandan uzak kaldım...Hiç yukarıya gitmeyecek görüntüsüyle rahattım..Gitmiş mallar...Hayırlısı olsun herkese bol kazançlar..
Umarım 43 _ 44 kapatmaz
bu hareketin sebebini anlayan var mı?:cool: filler mi tepişiyor yoosa tahta sahibinin canı mı sıkıldı...
tekniğe yormayın temeli hiç yok zaten kağıdın
Bu sefer direnci kırmasını bekliyorum...
Akılları varsa referanduma kadar en az 60 yaparlar. Herşey spege bağlı..
48 sonrasında 52 kırabilirse imkansız değil 60 ve üstü
http://fs5.directupload.net/images/170406/dfbyla5u.png
Her yukarı hareketinde toplam lotunun 5'te 1'i veya 4'te 1'i kadar işlem yapıyor... Bence Gurup hisseleri içinde en toplu olan ve en rahat hareket ettirebildikleri tahta... Zamanla gurubun diğer kağıtlarından pozitif yönde ayrışacağını düşünüyorum. Tabi konjektür uygun olursa....
45'in üstünde kaldığı sürece 48 ve 52 denemeleri gelmeli...
Hadi bakalım bekliyoruz
Tespit ettiğiniz veri güzel, ancak teşhis koymadan önce şunu da göz önünde bulundurmakta fayda var;
33.6 Milyon Adet Ihlas Pazarlama 'da, 8 Milyon Adet Ihlas Holding 'te olmak üzere toplam 41.6 Milyon Adet Iheva hissesi TRI kapsamında blok durumda,
Ayrıca ben ve benim gibi (en az 10 kişi biliyorum buradaki rumuzlardan) yıllardır tek bir lot satMAyan (tek yönlü işlem yapan, sadece alış yapan ya da eylemsiz bekleyen) hesaplarda da blok durumda olan hisseler var.
Bu da demek oluyor ki; yaklaşık olarak dolaşımdaki hisselerin 1/3 'i (zorunluluktan) blok durumda yerinden kımıldamıyor...!!!
Mehteran takımı gibi bir ileri iki geri neyin peşindesin???
Artık üçüne beşine bakmadan git işte topladigin yeter işte
takaslar yalan rüzgarı gibi
galip ağama twit atayım da alet yürüsün
Bugün 46 kapatırsa haftaya referandum sonucu öncesi güzel bir hareket olabilir teknik olarak bu kez sağlam takılıyor...
Ben sağlam sert bir çıkış bekliyorum inşallah yanilmam
Tam ****** cıktı bunun spegi 46 beklerken 44 e düşürdüler...
Acikci ****ler toplu satış yaptılar. Bu inmeler yüzünden olan biz ky lara oluyor...
Daha yolu var bu ihlas grubunun referandum öncesi bir cacık beklemiyorum şayet evet ÇIKARSA referandum sonrası gider diye düşünüyorum tekniği ısrarla bozma dersindeler...
karanlik odada 0,44 e 3 milyon daha koyduhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fe23241679.jpg
akşam akşam iyi silkelediler çok sıkıştı ama bu kadar sıkıştırmayıp geniş alanda çalışmaları daha rahatlatıcı olurdu lakin ellerinde lot az sanırım iheva dan 1 milyona yakın ihlastan da da 3 milyon civarı silkelenmiş mal var diğer alıcıları saymıyorum E güzel ne diyelim artık.
Heikin Ashi kırmızı gövdeli barların IHEVA 'daki geometrisi adeta fay hattı gibi çatırdıyor...!!! Ay kapanışına kalmaz, 1-2 hafta içerisinde büyük bir kırılma yaklaşıyor...!!!
Güzel bir hafta sonu olsun, sevgiyle ...:wave:
https://pbs.twimg.com/media/C84WMD6XcAAzCI8.jpg:large
Sayın Rızkofrisk,Bu kırılma dediğiniz hissenin düşeceği anlamına geliyor yani tekra 0.25 krş geimi gideceğiz diye sormak istiyorum şayet öyle ise kibende öyle düşünüyorum bu sanırım 16 nisan sonrasına denk geliyor öyle değilmi zaten 0.50 krşlara enaz dört sorti yaptı bir sortide 16 nisan sonrası yapar vs.vs..vs..Peki ne olacak bu ihlalarla halimiz bilmem..Allah hayırlara vesile eylesin bizleri..ytd..Ayrıca kırılma haberi benim fikrimde değildir..Merci..:rtfm:RizkofRisk
:)
Son 2 aydır hareket ettiğimiz 0.36 - 0.49 bandından çıkacak tahmin ediyorum. Bu bant aralığındaki kırılım illaki aşağı olacak sanısı yanlış. Kırılım her iki yönde de olabilir.
Benim şahsi kanaatimi merak ettiyseniz, genelde hayata pozitif bakarım. Yani bardağın yarısını dolu görenlerdenim.
Sonuç olarak son 3-4 analizimde işaret ettiğim teknik beklenti 0.6x 'lı fiyatlardır...!!!