Bi endekse bak birde bizimkine. Ne hikmetse geri dönüşte ilk bize saplıyorlar....
Printable View
Bi endekse bak birde bizimkine. Ne hikmetse geri dönüşte ilk bize saplıyorlar....
Endexle yukselemeyen hisse dusmeye mahkumdur ytd degil benim dusuncem yinefe bekleyecegim batti balik yan gider
Topluyorlar hemde kabak gibi...ama neden?
Özlettin kendini amca. Arayı fazla açma.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu spekoş saboşlar oldukça endeks uzaya gitse bile afyonu hareket ettirmezler saboşlar iyice kabak tadı verdiniz...
Hepsinin .....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi akşamlar.Endeksin 2017 yılındaki yıllık değişim artı %50'ye yakın bizim rezil kağıt yılı %5 eksiyle kapatacak.2017'nin en üzen kağıtlarından biri oldu çıktı.Mirasyediler biryerlerine kına yaksınlar .
Allah senin müstahakını versin afyon rezzil
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın dostlar.Bakmışınız spek ağlaşmalarımızdan etkilenip yıl sonu hediyesi olarak rezil kağıdı %20 primlendirivermiş.Neden olmasın. yılboyunca bu rezil kağıdın 15'lere 20'lere hatta 30'lara çıkacağı hayaliyle bugünlere geldik ve maalesef umduğumuzu bulamadık daha doğrusu buldurmadılar hiçbir nedeni yokken. spekületif bir kağıt oldu çıktı bizim rezil kağıt.Dolayısıyle bugünde %20 primleniversin canım.Hoşçakalın.
Eksi kapatmasa inşallah spekoş ve saboşlar sağı solu yok emme derdindeler...
Bari yılın son gününde aynı hareketleri yapma oç. Herkese iyi ve mutlu yeni yıl diliyorum, afyonun sahipleri spek ve tahta yapıcı hariç gelecek yılın onlar için felaketler getirmesi dileğiyle....
Yaklaşık 2 yıldır hisseyi elinde tutan bir yatırımcı olarak geçen sene 50 TL.ye çıkan!!!bu kağıdı satmadığıma çok üzüldüm. Söyleyebilir misiniz acaba geçen sene hangi tarihlerde 50 TL idi bu kağıt
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd[/QUOTE]
Yanlış hatırlamıyorsam 11-12 lerden bölüneceği haberiyle birlikte 50 TL ye çıkıp 40 küsürlerden 5.5 TL ye bölünüp, oradan yeniden 30 TL li rakamlara çıkmıştı Sayın Murat. Geçmiş yanılıyor olabilirim çünkü tam rakam olarak vermiyorum, güncel takipçisi değilim, alıp unutanlardanım. Ama buna yakın birşey olmuştu.
Bu konuda yazdığım yazının temel ana ilkesi fiyatın kaç lira olduğu değil, insanların sızlanmasına karşı bir yazıydı. NET Fiyat konusunda yanılmış olabilir ancak çok da uzak değildim anlatmak istediğim hususta.
Saygılar.
Spek sabahki aglamami duydu herhalde.kagidin yılı artida kapatması için bir çabaları var gibi. LORDYRADER kardeşim 30 lu rakamları 2015 in ikinci yarısında gördük diye hatırlıyorum. Bende zirvedeyken çıkamadım maalesef.hoscakalin.
Yılı ekside kapatma diye talimat almıştır
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılı 8 lerde kapatmaması için talimat almıştır 2018 in ilk günlerinde endekste kar satışları olacak diye düşünüyorum afyon nasıl tepki verir bilemiyorum şu görüntüsü kötü tepki verirmiş gibi belki yeni yılda spekoşun ve saboşların başına saksı filan düşerde akılları başlarına gelir şimdiden mutlu yıllar arkadaşlar...
ilginç şimdiye kadar vermeleri gerek miyormuydu? yanlış mı biliyoruz
Yanlış hatırlamıyorsam 11-12 lerden bölüneceği haberiyle birlikte 50 TL ye çıkıp 40 küsürlerden 5.5 TL ye bölünüp, oradan yeniden 30 TL li rakamlara çıkmıştı Sayın Murat. Geçmiş yanılıyor olabilirim çünkü tam rakam olarak vermiyorum, güncel takipçisi değilim, alıp unutanlardanım. Ama buna yakın birşey olmuştu.
Bu konuda yazdığım yazının temel ana ilkesi fiyatın kaç lira olduğu değil, insanların sızlanmasına karşı bir yazıydı. NET Fiyat konusunda yanılmış olabilir ancak çok da uzak değildim anlatmak istediğim hususta.
Saygılar.[/QUOTE]
Saygılar benden... iyi seneler.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Yükseliyor laf ediyoruz , düşüyor gene laf ediyoruz.. Hepimiz herbokolog olduk !! En güzel şey cehalet ; her şeyi biliyorsun.
9.07 0lmazsa olmaz
yıl başından sonra kaçmasınlar diye reklam yapıyor kağıt.reklam kokan hareketler bunlar :D
adam bir anda 100k yı iptal etti.ytd
Sahtekar yılı 8 kapa bari
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2db569efdc.jpg
1 yıllık karı şereflinin
.......hı......
Yılın son günü Afyon kaymağını az da olsa yedik, bakalım yeni yılda bıkmadan usanmadan bekleyenleri umarım üzmez. Yeni beklentilerle aradaki farkı inşallah kapatacak. Bu gün 8üstü kapatarak bekleyenlerin gönlünü alır diyordum. Yine bildiğini yaptı ama yine yeni yıla bir umut bıraktı.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar takaslarda heyecan yaratacak bir durum var mi.
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=JXP7
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=X650
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=K55A
AFYON günlük takas (var gibi...)
http://imageturko.com/?di=1J48
Teşekkürler berkimcans.ne yapmış öyle yatirim.kime aliyor acaba.bu hisse ancak yabanciyla gider.
Ek 12964
Seneye görüşmek üzere
Günaydın değerli arkadaşlar.SEvgili BECAUSE Öncelilkle size teşekkürler yeni yıldaki güzel dilekleriniz için.Bende bu yazımı okuyan tüm dostların yeni yılını kutluyor sevdikleriniz ve sevenlerinizle sağlık,mutluluk ve başarı dolu nice yıllar diliyorum.
Günaydın.Yılın ilk gününden merhaba.Sizleri bilmiyorum ama ben 2018'in bizim rezil kağıdın toparlanma yılı olacağını tahmin ediyorum.İnşallah diyelim ve izleyelim.Sağlıkla kalın.
Öyle bir yerde bıraktılarki tam düşeni kıran 7.78 de bıraktılar yarın belli olur sunimi yoksa gerçekten adım adım bi çıkışmı temel ve teknige bakarak ben iki üç ay içerisinde düzelicegini tahmin ediyorum son bir aydır tabandan alanlar %15 kazandı ama bu hisse temel ve teknik pek tanımadıgı için bişey soylemek zor ytd