https://s17.directupload.net/images/190310/wn5kyhxp.jpg
Printable View
Bilanço akşama geliyor inşallah güzel gelir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4050'ye satış yazmıştım geceden. sanırım zirveden düşüş fitilini ben ateşledim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Vay babanın kemugune bu ne la önce yükseltti sonra başta aşağı. Dmsas patladı bari bu sağlam kalaydı. Ytd
zarar mı açıklayacak acep bu düşüş nedir böyle
Henüz bilanço gelmedi ama görünen bilançonun sızdığı...
Bir defa da yanıltın bizi, iyi bilanço açıklayın, biz de "adamların günahını almışız, 3 kağıt yapmamışlar" diyelim. (Son 1 saat hareketlerine göre beklentilerin altında bir bilanço geleceğini tahmin ediyorum)
Bilanço gelmeden gereksiz hareket
Sanki zarar mı gelecek
Hele bir gelsin
9 aylık kar 102 milyondu üstüne ne koyacak bakalım
3 yıldır sarky taşıyorum böyle bir hareket hatırlamıyorum
Tanası DEMİSAŞ %20 NEEEETTTT temettü verecek
Anası da ne vergiyim diye düşünüyor şimdi?
Kendisine Yakışanı yapacaktır
Temettü + Bedelsiz. verecek bence
Hepimizi mutlu edecek.
Hayırlı olsun darısı sarkuya
merhaba herkese
yeni katıldım bu mecraya
bilançoyu yorumlayabilecek olan var mı
Geçen sene faiz geliri gideri arasında 40 milyon tl fark var geçen sene 40 milyon faiz gideri varken şimdi 140 milyona çıkmış 100 milyon faize gitmiş 100 milyon kara geçseydi güzel olucakti
SARKY Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 91217033 Yıllık Değ%:3 Ana Ortaklık Payları: 91098734 Yıllık Değ%:4
Temettüyu artırması olumlu
Geçense faiz farkı 40 milyondan bu sene 140 milyona çıkmış 190 milyon yerine 91 milyona düştü kar
100 milyonu tefecilere gitmiş yazık olmuş kara ytdr
Her şeyden önemlisi şeffaf ve herkese eşit mesafede olmamaları.İçeriden bilgi almaları bilançoyu bilmeleri ve ona göre işlem yapmaları hepsinden önemli.Güvenilir bir şirket olmadığını ispatladı.
Bilançonun kötü olmasının dan daha kötü olan seans bitmeden sızdırmaları.
güvenim sarsıldı şahsen.
Aynen oyle gelen sert satis bilgi sizdirildigina kesin kanit. Ben böyle sserefsiz şirket çalışaninin taaa....
Cimere yazı yazıp spk başkanının görevini tam yapmayarak haksız kazanç ve zarar edilmesini sağlanmasına sebeb olmasını şikayet edeceğim.
Bakalım bir daha yapabilecekler mi...
Her kes yapsın bir şey çıkmaz diyen varsa satsın gitsin....
Şahsı kanaatim olup Ytd dir...
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sağlam ihracat yapan sarkuysan hiç mi Eximbank kredisi kullanmamista dünya kadar faiz ödemiş .
Yazık ula 100 milyon faiz gideri ne demek?
Hangi banka vermiş o kredileri?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço malesef beklediğimden kötü geldi. Faiz giderinin bu kadar yüksek olmasını sevmedim. Ama zamanla o da azalacaktır. En sevindirici gelişme ülkedeki enflasyona yakın temettü verecek olması. Bulgaristan yatırımı tamamlanınca bunun en az 3 katı temettü vermesi lazım. 60 krş temettü veren hisse 4 lira olmaz sanırım. Keşke geride kalan 1 yılda hisse fiyatı 4 lira üzerinde kalsaydı ama olmadı. Yine de ülkenin içinde bulunduğu bu ortamda kötünün iyisi diyorum. Geçenlerde de trkcm beklenin altında kâr ve temettü açıkladı ama satış yemedi (sanırım yabancı bu şartlarda iyiye yorumlayarak alıma bile geçti) gerçi o da öncesinde baya satılmıştı ama neyse.
Birde 2. seansta satanlar inşallah bilanço beklentisi ile alıp satanlardır. Yok eğer içerden gelen bilanço bilgisiyle sattılarsa haber sızdırılmış der ve üzülürüm. Neyse yarın göreceğiz bakalım. Hem kim bilir belki içerden sızdırılan sadece bilançonun kötü geleceğidir temettü oranını bilmeden sat(tır)mışlardır. İşte o zaman sesli gülerim. Neyse ortaklar temettü ile dışarda ailenizle güzel bir yemek yiyin. 3 günlük dünyada çokta kasmaya gerek yok.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok özür dilerim ama;
gerçekten çok yeniyim aranızda, hiç birsey bilmiyorum. soralarimdan dolayı beni mazur görün lütfen.
temettü ne zaman verilecek, hangi oranda verilecek ve bunun icin hissede kalmak dışında birsey yapmak gerekiyor mu?
Satışı peşin peşin yaptılar ne de olsa, yarını ciddi bir düşüşle kapatacağını sanmıyorum.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
Bu linkten önce son 5 bildirime girip kar payı dağıtımı bildirimine girip oradan tüm detayları görebilirsiniz.
Uzatmadan öğrenmek isterseniz :) 29 Mayıs da 0.2125 TL net temettü verilecek genel kurulda kabul edilirse. Temettü dağıtımından 1 gün önce hissenin elinizde olması yeterli.
Çok teşekkür ederim, kusura bakmayın tekrar
5 milyar 645 milyon ciro yap...91 milyon kar yap...
100 milyon faiz öde...borcun geçen seneye göre 100 milyon artsın..
bi de bol keseden temettü dağıt..bir yıllık kardan fazla faiz ödüyorsun halen temettü dağıtıyorsun...
ikinci seans tahtayı yükseltip malı çakmakta insider ın babasıdır..böyle bir zihniyetin bu yüksek temettüyü de havuç olarak vermesi muhtemeldir...yatırım tavsiyesi değildir...
Kaç aydır bekliyorum aylarca yine beklerdim ama son hareketi gerçekten güvenimi kırdı. İçeriden bilgi sızdırıldığı bariz belli. KY olarak yapabileceğimiz hiçbir şey yok mu? Böyle şeyler oldu bittiye mi gelecek yapanın yanına kar mı kalacak yani... Eğer işin içinde tahtacı yoksa yarın bir yükseliş bekliyorum ama o da işin içindeyse yandık...
Satan iş yatırım 279 bin lot hangi ......haberi alan bu
Çok da kafayı takmaya gerek yok temettüyu alıp afiyetle harciycaz bereket versin diyip 3 aylığı bekliycez
Yonetimin faiz belasından bir an evvel kurtulması ıçin önlem alması gerek devletten teşvik alması gerek
140 milyon tl faiz gideri olmuş bu şirketin borcu yada faiz gideri olmasaydı bugün 230 milyon kar yazmıştı 140 milyon tl faize gitmiş yinede kar payı vermesi güzel bedelsiz verip borcu kapatsa azalsa daha güzel olurdu
Bedelsiz verme ihtimali var mi?