Talebi girdikten sonra herhalükarda gelir ama 5 te 1 ama 10 da 1 ama 15 te 1 orasını bilemem...
Printable View
EnerjiSA halka arzının fiyat aralığı revize edildi- bloomberght.com
http://www.bloomberght.com/haberler/...-revize-edildiAlıntı:
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Bloomberg News tarafından görülen anlaşma koşullarına göre, EnerjiSA'nın halka arzında fiyat aralığı 6.25 TL - 6.50 TL'ye revize edildi.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Bloomberg News tarafından görülen anlaşma koşullarına göre, EnerjiSA'nın halka arzında fiyat aralığı 6.25 TL - 6.50 TL'ye revize edildi.
7,5 tan alan cıkmadı demek ki,:)
7'5 ten talep girdik biz de mi revize etmeliyiz yoksa arz fiyatından mı verir
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizlik bi konu yok zaten. Yuzde 5le fiyati belirleyemeyiz. Yabanci ne derse o olacak.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ne ayak şimdi?
Tek fiyat olsa olurdu bence ama aralık olunca demekki en alt seviyeden istediler
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt dan olması bizim için daha iyi bence en 7 açılır belki o zaman talep durumuna göre
finansonline da halka arz kapanmış.. yarım saat öce vardı..
Şİmdi aracı kurumu aradım. Herhangi bir fiyat revizesi yok dediler. Ak yatırım açıklama yapmış
akbank 7,50 den bloke koyuyor.
Birinci gün gelen talep düşük olmuş diyorlar anca hisselerin tamamına gelmiş bugün de gelse 2 katı anca bulacak talep
Haberin olduğu site, sayfayı kaldırmış, büyük ihtimalle yanlış haber
MATRIX HABER EKRANI
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.bloomberght.com/haberler/...-revize-edildi
Bu durumda 7.50 - 8.00 dan aralığından hemen satmak gerekir yoksa 6.00 düşer yersiniz kazığı zararı
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
MLP nin fiyatı revize edilip arz ertelenmişti onlamı karıstırdılar acaba? :)
Ziraat Yatırım hisse başına 7,50 den nakit parayı bloke etti ve sistemi kapattı. Hayırlı olsun hakkımızda..
İş bankasında sıra 7200 talep çok
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
onlar sıra numarası değil arkadaş onlar talep numarası oluyor talep 2 katı falan çıkacak bu da iyi değil ilk gün tavan olmayabilir 7.50 açar zaten 7.50 den satacağı için hiç bir şey kazanamama durumu bile olabilir boşa 1 hafta da mal tutmuş olursunuz sonra da 6.50 düşerse zarar bile olabilir
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Fiyat 6.25-6.5 marbas 6.5 den yaz dedi çünkü
Ya ben sıra deyince anladı talep olduğunu herkes zaten bu sabancının hangi kağıdı para kazandırdıki
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son kaca verirler acaba 5 tl temiz çalışır bende.bu neya nerden verirsek kardır diyolr.ytd
Selam arkadaşlar.Çok istememe rağmen enjsa ya ön talepte bulunamadım.1 ay dan beri kredili alım yapmıştım.enjsa almak için 3 gün önce sattığım hisselerin parasıyla krediyi kapatmış.bu gün şubeye gittiğimde bu durumla karşılaştım maalesef.şok oldum.yapacak birşey yok.bilseydim böyle olacağını,daha fazla hisse satardım..nasip artık..açıldığı gün alabilirsem alırım .selamlar.bol kazançlar...
Ben de talep no 5003 tutar 7.288 lira diyor.1000 tane talep etmistim.bana 7.28 den mi vermis oldu yoksa bloke mi o kadarlik anlamadim
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli yatırımcı talebi çok yüksekmiş 20 misli gibi. Yurtdışı ise 3 misliye yakın.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%5 anca gelir.
2 misli talep gelmiş yüzde 50 ile yüzde 75 arası herkezin talepleri karşılanmış gibi
6.25-7.50 aralığı 6.25-6.50 ye revize edildi,,haber bugün 16.30 da geldi,,,fiyatın düşmesi hayra alamet değil,,,talep mi az oldu acaba?
Perşembe günü tavan olmayabilir hatta düşüşle bile açılabilir az talep
Ne 2 misli talepten bahsediyorsun dostum. Nerden duydun bu haberi. 20 misli geldi taleb yurtiçi, yurtdışı ise 3 yakın.
Arkaadaslar 21 kat yerliden talep gelmis;)
Yabanci 3 misli talep gelmis;)
Yahu biz millet ne olarak ne para varmis bzide gurur duydum:)
Acilis tavan bekliyorum,yurt ici kurumsallardada acilinca tahtaya alis gelicek,imkb 30 a girebilir bu kagit,
Zaten azicik mal gelicek kaptirmayin hemen dostlarim,
Yatirim tavsiyesi deildir,
Hepinizi seviyorm.
Fiyat 6.25 olmuş. Yurtiçi alıcaya ℅10 daha vermişler. Yabancı 75 yerli 25 olmuş.
2 kat talep nedir yahu zaten yerliye %5 satacaklardı. Halka arzın büyüklüğü ne kadar %5 i ne kadar eder ki 2 kat talep geldi dersin. Sen yabancı yerli hepsini diyorsan bile 2 kat olmaz. %85 ni alan yabancı bile 3 misli talepte bulunmuş.
arkadaşlar eğer site bantlamayapar diye küfürleri sayardım.amanafilebende yok yazılmadım.çokamaçook üzüldüm. ne olacak yabancı gelmedi o zaman vay be yazıklar olsun abi birinci piyasadan olsa idi bole HEZİMET olmazdı. mahkemelik ya ama imza aldılar yazık
Hayırdır seheryıldızı ne oldu
Bro ne dedin hicbise anlamadim.almadigina mi uzuldun yoksa aldigina mi
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.