Bu ne kardeş
Printable View
Bu ne kardeş
Bilanço gelsede görsek bir
Beyler fikriniz nedir açığa satış yasağı geldi.
Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi kapsamına alınmış 15 Mart'a kadar. Bilanço VBTSden çıkana kadar zaten gelmiş olacak. Merak ettiğim şu ki açığa satış yasağı acaba nasıl etkileyecek önümüzdeki süreci?
sanki bilerek yaptilar 2 gundur ya yuzde 10 yukari yada yuzde 10 asagi acilis yapip hacimsiz devre kesiciye girdi . vardir bi bildikleri YTD .
İstedikleri oldu yükselir artık
Banada bilerek yapılmış bir yasak gibi geldi.birkac gündür derinlik izliyorum.cok tuhaf hareketler yapıyor.
Kimse yok buralarda
Burası neden ölü ?
PEKGY Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 9364465 Yıllık Değ%:-81
PEKGY Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11004261 Yıllık Değ%:-78
Hareketli bi kağıt grafik atabilirmisiniz
Bende bura geldim durdo dan bakalım hayırlısı bahtımıza ne çıkacak
Artur bey öngörünüz nedir
Umarım bende öyle düşünüyorum açığa satış bitiyo bakalım nasıl olacak kap Haberleri gelmesi lazım
kap ta haber var . timur yapiyla aralarinda mallari bolusmusler. olumlu haber yarin hisseye yansiycaktir . Y T D .
İnşaallah 5 üzerine atar bu haberle sonra diğer haberler
Patron tarafından 2 milyon adet şeklinde sürekli satışları olmaktadır. Kap haberlerinde yazıyor.
veriyor veriyor artık nerde durur biyerden tepki gelmesi gerek
mahvolduk . buralardan doner insallah
Patron mal veriyor, demek ki buralar onun için satış yeri. Patronun sattığı yerden almak akıl işi değil.
H8266 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka açıklık oranı 11'den 16'ya çıktı.
Patron bu ortamda da mal satıyorsa, acelesi var demektir.
Kagit (bilanço) üzerinde iyi bir şirkete benziyordu, demek ki var bir sıkıntı.
H8266 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***PEKGY*** PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu
***PEKGY*** PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
31.12.2018 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu ekte yer almaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/753335
BIST
(05/04/2019 - 15:58:05)
Doce 2 gündür mal aliyor hayirdir.insallah
Doce yine alıma devam ediyor üçüncü gun
Pasta paylaşabilecek varmı
Doce neden mal aliyor anlamis olduk. Elimdeki mallari 3.78 den verdim götüne roket taktı uçtu ********. Lot lot sayiyorlar. kimseye bir kurus verme niyetiniz yok halka arz oldunuz sadece para çarpmak için.
PEKGY Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 12791036 Yıllık Değ%:85
Spk Tedbiri neden hemen başlatmayıp 30.04 den baslatiyor anlamadim.Ati alan uskudarı tamamen gecsin de zarar görmesin diye sanirim. Tebrikler....
kimse yok mu ?