Başında olmasada sonunda 4 rakamı görülecek çünkü göstergeler bunu işaret ediyor. Ama isteğim ilk seansta 4 ü görmesi. Yoksa iş uzayabilir. Çünkü birçok firma bilanço açıkladı onlara da talep olacaktır. Bu da hisseye olan ilgiyi düşük tutabilir....
Printable View
24.10.2017 tarihindeki yazım
tamda dediğim gibi oldu
hattaaaa demeyi düşünüpte diyemediğimde oldu neydi diyemediğim 3.26 kanal alt bandına dokunup oradan dönmesi
alt kanala dokunup sekti ve 3.30 larda bekledi taki bugünekadar
bilancoyu bekledi
bilanço süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın kaplamin günüdür diye düşünüyorum
spek in yapabileceği pek bir şey yok bu rüzgarın önünde duramaz diye düşünüyorum
bu arada bugünde duramazdı 49 la 3.37 dokundurdum(toplam alımım 3.700 lottu)
birazdaha zorlasaydım 3.40 üzeri kapatabilirdik
ama bilanco beni ve diğer arkadaşları tedirgin etti
yarın ola hayrola
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar maliyetim 4 e yakın yarın acilista 3.70 felan olurmu hemen cikabilir miyim
6 aylık kârı 3 trilyonken 9 aylıkta 6 trilyona yaklaşmis hisse çok sağlam gidiyor.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59d233bc91.jpg açılış böyle
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pek nazlı çıkıyor...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5173f9cb1f.jpg
Majeste yorumların nedir?
Bilanço iyi geldi. Orta vadede zarar ettirmez benim maliyet 3 civarı. Bilanço müthiş yıl sonuna kadar 4.50- 5 lira yı göreceğini tahmin ediyorum. Ama borsa bu bizler denizde kum. Şunu rahat söyleyebilirim yıllardır alıp satarım bu kağıdı hiç zarar ettirmedi baza aylarca bekletir. Şirket bayağı bi kara geçti bilançonun rüzgarıyla yıl sonu 5 li rakamları hayal ediyorum :)
Göstergeler çok iyi lakin bu durumda bile roketlememesi çok ilginç. Zamanla dediğin yerlere gelir lakin çok naz yapıyor. Umduğumu bulamadım bilanço sonrası...
Şöyle birşey geldi aklıma, ben tahta yapıcı olsam, istemediğim kurum vs hisse alıyorsa bunun önüne geçmek için fiyatı makul alt seviyelerde tutmaya çalışırım, ta ki o kişi veya kurum çıkana kadar
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerdeyse eksi kapatacak mükafat olarak bilançoya....
Bıktırma bezdirme hareketi bunlar
İnanın bilmiyorum ama, şayet öyle birşey varsa ben bu seviyelerden 10-15 puan aşağı çekerim [emoji2] tamamen sesli düşünüyorum.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endekse de kafanı kaldır bak:)
bugün bilançoya çok iyi tepki vermedi 3.60a kadar çıkıp 3.40 kapattı sanırım yeterince ky dökemedi . Kaplamin bu ne yapacağı belli olmaz. Beklemeye devam.
Al sat yaptinizmi ben hareketsiz kaldim
Al sata gelmez ardından bakar kalırsınız 3 liradan bekliyoruz 4 ü gördü 3.90 lara rahat verebilirdim gecen. Ama satmayı düşünmüyorum biraz sabırlı olmak lazım. Zaten yükselip düşeceğini kesin bilsek hepimiz al sat yaparız. Trade işi sakat :)
Haklisiniz. Peki satış hedefiniz nedir
5 lira yapar herhalde bu kadar kar. Şirketin bilançosu oldukça iyi :)
Ben 4 ve üzerine raziyim
Bende en az 4 ü bekliyorum satmak için bu kardan sonra er yada geç 4 ü geçecektir
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi ambalaj yaptı bugün
Panik yok sakin ve sabırlı olmak lazım geleceği parlak. Ben tabloyu böyle görüyorum
Bilancosu olumlu gelen şirketler ilk gün kısmı tepki verseler bile birkaç gün sonra gideceği yere gidiyor. Umarım buda öyle yapar
Tren bugünde kalkmayacak anlaşılan...
Majeste ek alım yapıyor musun?
güzel bılanco açıklayanı opuyorlar!Hadi desem ki kâğıt bılancosu iyi geldi beklenti satın alındı hisse prim yaptı o da yok:)
kısa bir ara sonra yeniden gelirim:)
Pek uzun sürecek galiba uyanması... silkelemeden gitmem diyor. Mızrak çuvala sığmıyor lakin...
Tahta yapici saniyor ki iyi tahta yapmak ky yi sınırsız zaman icinde dokmekten ibaret; iyi bir tahta yapici en kisa surede tahta sahibinin istedigi yere ulastirandir oysa ki , islemler sonrasi belki algilayabilir zılgıtı yiyince:)))
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtacı hep böyle galiba. İşin soğumasını bekliyor. Diğer tahtalar haberi alır almaz uçuyor. Burası hep bana diyor. Zamanı çoktan geldi...
Kâğıtta kimse kalmadı galiba ses seda yok...
İyice saçmaladı amacın ney yavrum senin, seni orada tutanın kafatası bozulmuş galiba... 10 günün telafisi nasıl yapılır bilmem ama adı hisse kaldı sadece... şirket namına bisey yok ortada...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Majeste yorumların nedir...
Dökme hareketi bunlar. İyice bıktırması gerekiyor. :) tahta yapıcı çok sabırlı eeeee bizde sabırlıyız. Bekleriz beklemesini biliriz efenim. Sıkıştık ça sıkıstı hadi gaza bas spek dayı. :) tanrı sevsin bu yorumu sanaözel yaptım:) tekkeyibekleyencorbayıiçer.