finans gideri olmasa 18 milyon kar, %31 kar. Umarım 2017 de bunları yaşayacağız.
Printable View
finans gideri olmasa 18 milyon kar, %31 kar. Umarım 2017 de bunları yaşayacağız.
bu hacim göstergesi belkide hedeflerinde A grubuna sokmakta olabilir tahtayı. Yoksa çok gereksiz hacimler var şu an. Bir amaç bir neden mutlaka olmalı.
Açığa satışcılara gün doğdu yine
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılışta aşağı gidip sonra yukarı pik yapıyormuş ama nerdeee gokten para yağsa bize ... duser. Yatırım tavsiyesi değildir şahsi zırvalamadır.
Nedim sayin sancaktar, mükkem ötesi daha nossun
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın tavan yapması lazım eksıden artıya geçmiş öz sermaye
31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla ekli konsolide finansal tablolar, işletmenin sürekliliği ilkesi gereği,
Grup’un faaliyetlerinin devam edeceği varsayımına göre hazırlanmıştır. Grup’un 31 Aralık 2016
tarihinde sona eren dönem içerisinde 9.931.450 TL (31 Aralık 2015: 13.382.557 TL) tutarında
dönem net zararı gerçekleşmiş olup, ayrıca konsolide finansal tablolarda 66.946.801 TL (31 Aralık
2015: 22.051.163 TL negatif özkaynak) tutarında özkaynak oluşmuştur.
Cari dönemde gerçekleştirilen yatırım amaçlı gayrimenkul satışı ve ana ortak Gözde Girişim
Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin yapmış olduğu sermaye artırımı kapsamında Grup’un
borçlarının önemli bir bölümü ödenmiştir. Bu koşullar altında, Grup yönetimi Grup’un
faaliyetlerinin sürekliliği ile ilgili önemli bir belirsizliğin bulunmadığına ve öngörülebilecek gelecek
için faaliyetlerine devam edebileceğine inanmaktadır.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DARDL Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -22767333 #DARDL
ESEMS Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -6447721 #ESEMS
DGKLB Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -39648115 #DGKLB
AKSEL Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -517747 #AKSEL
INTEM Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -16951578 #INTEM
GUBRF Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -43964404 Ana Ortaklık Payları: -68736970 #GUBRF
FRIGO Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1409199 #FRIGO
DURDO Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -5318126 Ana Ortaklık Payları: -5318125 #DURDO
SELGD Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1033615 Ana Ortaklık Payları: -1033402 #SELGD
SELGD Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1033615 Ana Ortaklık Payları: -1033402 #SELGD
GEDIK Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -21317570 Ana Ortaklık Payları: -21342247 #GEDIK
RYSAS Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -57831987 Ana Ortaklık Payları: -33469409 #RYSAS
BMEKS Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -147818565 Ana Ortaklık Payları: -147813935 #BMEKS
SAYAS Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -18991573 Ana Ortaklık Payları: -19397339 #SAYAS
CLEBI Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 27539725 Yıllık Değ%:-66 Ana Ortaklık Payları: 26836035 Yıllık Değ%:-68 #CLEBI
MPARK Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -68740618 Ana Ortaklık Payları: -63865913 #MPARK
KATMR Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 9601472 Yıllık Değ%:-48 Ana Ortaklık Payları: 9596808 Yıllık Değ%:-48 #KATMR
CEMAS Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -25547502 Ana Ortaklık Payları: -25077932 #CEMAS
YAZIC Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -378232000 Ana Ortaklık Payları: -255541000 #YAZIC
Vs vs vs...yani demem o ki yukardaki örnekler sadece ufak bir kısım borsamızdaki şirketlerin neredeyse % 90 zarar açıklamış
Mktkm ise özel durumundan dolayı her ne kadar zarar açıklamış görünse de bana göre gelecek için çok umut verici bir bilanço açıklamıştır güneşli ve güzel günlerde gelecek ümidi var bu çocuk okur ve büyük adam olur [emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şunu biliyoruz ki sirket sahip leri hiç yoktan sirketin içini boşaltma derdinde değil aksine doldurma peşin de şirketin geleceği için bir şeyler yapmaktalar böyle düşünmek gerek diye düşünüyorum uzun vadede iyi bir yere geleceği dusuncesindeyim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu hisseyi ilk aldığım zaman sahibi faruk süren di ve inan bana değil içini dışını bile boşaltmıştı hatta dibi görünmüyordu,öyleki m ülker bile aldıktan sonra gördü dibini ama şükür şimdi düze çıktı inşallah [emoji846]
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Ben şimdi bunu bir kez daha paylaşarak, acaba kağıt mı pazarlamış oluyorum ;
http://i.hizliresim.com/P0Prk6.png
Ödenmiş sermaye: 200m
Özkaynak: 67m
yıllık satış: 58m
net kar: -10m
piyasa değeri: 470m
beklenti: ???????
[QUOTE=sancaktar;122571]
Vs vs vs...yani demem o ki yukardaki örnekler sadece ufak bir kısım borsamızdaki şirketlerin neredeyse % 90 zarar açıklamış
Mktkm ise özel durumundan dolayı her ne kadar zarar açıklamış görünse de bana göre gelecek için çok umut verici bir bilanço açıklamıştır güneşli ve güzel günlerde gelecek ümidi var bu çocuk okur ve büyük adam olur [emoji846]
Bu bilançonun nersinden umut bulduğunuzu çok merak ediyorum
[QUOTE=confidental;123856]Bilançoda sadece son rakamlara bakarak yorum yaparsan yanılırsın bence geçmiş dönemlerdeki en az beş bilonçoyu aç incele ve bu son bilançoyla karşılaştır ama bunu yaparken son kısımda yazan rakamları kapat [emoji846]
İnşallah sancaktar kardeşim
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmişi bilmeyen geleceği göremez
Siz MTE yi ne kadardır tanıyorsunuz sayın Sancaktar?
Faruk sürenden beri
Gözde bu şirketi aldığında şirket iflas etmek üzereydi mali durumu berbat çevrilemez durumda makinaları eski üretimi çok düşük borç bayağında debelenip duruyor ve gözaltı pazarında işlem görüyordu
Tanımadığınız insanlar hakkında "zihin fukara olunca.." gibi laflar yazmayın, kimse kimseden daha akıllı değil merak etmeyin.
"Geçmişin bilmeyen.." dediğin insan belki bu şirket ile 20 yıldır ticaret yapıyor bilemezsiniz.Siz borsada alabildiğiniz bilgiler kadar biliyorken bazıların şirketin cibiliyetini biliyor olabilir.
Veriler ve Bilgiler üzerinden konuşmak isterseniz buyrun.
O yazı biri yada birilerine yazılmış değilki her öesajımda çıkıyor mir çeşit imza [emoji846]ayrıca ben değil tanımadığıma tanıdıklarıma dahi böyle bir saygısızlıl yapmam sanırım siz beni yeni tanıyorsunuz[emoji846]
Bu şirketi çoook uzun yıllardır tanırım,hatta şöyle söylim size ben rahmetli fuat süreni (f.süren babası)de iyi tanırım yani çibiliyet i bilmek azda olsa bizdede var
Ama mktkm hissedarı olma zamanım faruk sürenin mktkm satış görüşmeleriyle başlamıştır o günden bu yana bir lot dahi satmadan hatta her uygun gördüğüm seviyeden alım yaparak bu günlere kadar geldim,bakın ben teknik formasyon grafik çanak çömlek rs mak işleriyle ilgilenmem zaten pekte anlamam ben trader değil yatırımcıyım bu yüzden bir hedefin ve beklentim var o gerçekleşene kadar mktkmdaki yatırımıma devam edicem bu yüzden günlük haftalık aylık fiyat haraketleri beni etkilemez umursamıyorum benim takip ettiğim yazılı ve görsel basın ve kap haberleridir
İmzanız altta yazıyor aynısı bide üstte yazıyor, buda normal olarak mesaj gibi alınıyor.
neyse gecelim bunlar, inşallah şirket çok büyür ama benim hiç ama hiç umudum yok, türlü sebeplerden. borsa fiyatı çok başka bişey nice batak şirketler ne fiyatlar o konu beni aşar ama şirketin iyi yerlere geleceğini bu yönetim anlayışıyla hiç sanmıyorum. Yanılmayı çok isterim, Türkiyenin bir marakasıdır MTE.
Eyvallah düşüncenize ve öngörünüze saygı duyarım fakat gözde yatırımın bu sektörde büyüme ve kalıcı olma gibi bir hedefi olduğunu pek sanmıyorum dolayısıyla yönetim şeklinden de rahatsız değilim[emoji846]sektörde öncü ve güçlü bir ortaklık veya satış (ki zaten gözdenin amacı ve prensibi bu)mktkm ı çok daha farklı kulvarlara taşıyacaktır,benim kendi adıma beklentim budur ve bu beklenti sadece beni bağlar kimseye tavsiye niteliği taşımaz !!
cirosu cok dusuk ama kari iyi...50 milyon satisa 13 milyon faaliyet kari var 200 satsa 72 eder ucar amma velakin nasil yapacak? arastirmak lazim..su an ki cirosuna piyasa degeri cok fazla..diger imkb sirketleri ile kiyaslarsak..ulker olmasa arkasinda bu degeri haketmiyor..ama hisse fiyati farkli birsey..5 de olur 50 kurus da
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Her gün eksi kapatmayı adet haline getirdi.
Gedik surekli aliyor, yeni lokomotif olmaya aday olabilir mi?
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yıllık borsa deneyimimde,
ciddi bir forumda ilk yazım ,kadim dostuma olsun,
inşallah hakettiğin yere gider kendini ve bizide onure edersin.
yolun açık olsun,
ayağım uğurlu gelsin.
saat 14:00 da blomberg ht de; MTE yorumlanacak.
Uzun düşünen arkadaşlara duyurulur.
evet dediğiniz gibi.
Ben de 1997 de maktk bulaştım.
20 yıldır hep var, olacak ta.
sizi ve bu siteyi 6 aydır takip ediyorum.
foruma dün girdim.
Açıkçılar ve tacizciler hissede polemik yaptı, kafa bulandırdı.
Ama ben de yüksek beklenti ile hissedeyim.
Ülkerin Savunma veya Otomobil sanayi içine girmesini bekliyorum.
Bu sadece benim kendi izlenimim.
Hiç bir belgesi yok.
Bakalım göreceğiz.
İyi niyet ve dileklerinize katılıyorum,bir yatırımcı ! Olarak faruk süren mktkm satacak duyumuyla girmiştim bu hisseye öyleki o zamanlar pek anlamazdım borsa işlerinden hoş hala pek anladığım söylenemez ya[emoji846]grafik formasyon rsi pek ilgilenmem uzun vade düşünür ve sadece hikayesi olan temeli sağlam bir şirketim geleceğini satın alırım bir çeşit arsa almış gibi düşünür o arsayada şirketin adını koyar sabırla beklerim benim yatırımdan anladığım bu kimine göre yanlış ama yanlışta olsa benim tercihim[emoji846]
evet dostum,
ben de hiç anlamam gün içi ıvır zıvır destek şu bundan.
bu gün canımı sıktılar,
thy fed 4 faiz artıracak diye 6 aydır tutuğum thy yi dün 5,65 verdimdi ,
sabah 2,22 ye alım verdim yarısını bile almamış, kademe patlattım.
nasip.
boş kademelerde panik yapıp mal toplanıyor gibi.
Bana göre tüm dünyada borsa tamamen insanların algıları ve pisikolojileri üzerine kurulmuş bir sistem üzerinde yürüyor,o teknikler grafikler hep yatırımcıların hangi pisikolojiyle al yada sat emirleriyle oluşan şeyler,peki bunu nasıl başarıyorlar?tabiki görsel ve yazılı basın yoluyla ! Haberlerle beklenti algısı oluşturup yatırımcı topluyor veya yatırımcı silkeliyorlar [emoji846]
"Aynı yerde alalım aynı yerde satalım diye teknik analiz detek direnç diye birşey icat ettiler ve bize yutturdular senelerce
Bize önce kuralları öğrettiler..sonra burada bunu yap dediler..ve orada ne yapacağımızı hep önceden bildiler,zaten senin nerede ne yapacağını bildikleri içinde hep senden önce sattılar veya hep senden önce aldılar [emoji846]aslında tüm olay bu kadar basit !