Bende bugun icin kapanisa dogru hareketlenecegi dusunuyorm .. enazindan yeşili yakar diye bekliyorum..
Printable View
Bende bugun icin kapanisa dogru hareketlenecegi dusunuyorm .. enazindan yeşili yakar diye bekliyorum..
Gene yakmadı yeşili 😡 Hep aynı hareket bir kerede şaşırt be 😞
Biraz daha salınacak gibi ama haftalıkta gayet iyi durumda görüyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4bec23c2f8.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam grafiğe göre hedef ne gözüküyor
Iyi baskı yapıyor fakat satan yok bakalım spek kızınca yönü yukarı yapacak mi belki oralardan toplar
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18,60a kadar normal derim. Aşağı kapanışlar beni üzer.
Üzüleceksin ne fayda onun yeri 17.60 oraya gelirse benim için alım yeri yukarıdan satarım aynı hareketlerle nasi olsa alıştık
Yapacak bir şey yok. Önceki zirvesinin üstünü görmesi boşa değildir diye girdik, belki de spek bize yem attı .
Fena dusurduler.. hacimde az degil hani.. can sıkmaya basladi
Ek 3726
18.80 altında kalmazsa iyi olur gün sonunda...
otel için hala açıklama yapmadılar.tüm izinler alındı.
Niye yükseldi niye düştü gene hacimli düştü birde ne yapmaya çalılıyor silkelememi mal boşaltmamı mal toplama mı hiçbirşey anlamadım salak ettiler iyice 😡
Yaptıkları kısaca makaslamak çıkışta girenleri traşladilar zaten eskilerde gidecek diye satmadı haberi var diye. Spek ve grubu bence orta derecede kar ettiler. Yarın çıkış başlangıcı 17.50 yds 17.60 a getirebilirler. Getirlersede ufak alım yaparim
yine 2 ay sabır bize bu hareketleri görmek için,fakat hayret 17 lere getirmedi bugün düşüşe devam etmedi bakalım gözü nereye bakacak
Düzeltmesini daha tamamlamadı sanırım yataya devam ediyor ama 17 liralara düşmemesi bence olumlu, bekleyip görelim
Tahtayı çok kalleş yapıyor müdür ne yapacağı belli değil yarın sert yukarı yapıp herkesi yanıltabilir adam profosyonel
kene gibi yapıştım 3 seneyi geçti.nereye giderse gitsin.derisine yapıştım.
Demiştim ya eskiler haberi var diye satmamışlar benim gibi😁valla ne yapacağı belirsiz ama çıkış yerim buralar değil çok çok yukarılara gelmeli
Çıkışta girdim çıkmadım, 23 lere gelince veririm [emoji3]
Hareket etmeye başladı
Yine bıktırıcı hacim ve hareketler.. Sen 23 diyorsun benim için çıkış 30 lardan ufak ufak başlar. Umarım kısa zamanda olur yoksa da yeni yıla kadar bekle.
maç içerisinde kendini unutturmaya çalışan golcüler gibi duruyor.
Bu unutturma çok çok 2 hafta daha sürer ondan sonra yine 21 üstü hareket.al sat a bekliyorum
Ne otelmiş be.....kapa haber dusmus.....bakalim bu filmin sonu nasil bitecek...
Binlik ve besbinlik planlara itiraz edilmis....mahkeme bilirkisi atayacak....ve yeniden karar verilecekmis.....bu zamana kadarda yurutmeyi durdurma vermisler....
Bakalım , daha neler göreceğiz
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecenlerde mulkiye basmufettisi sorusturma acmisti....ondanmi bahsediyor acaba...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be17538a27.png
Bu iş biraz daha uzar gibi
Şuanki zararı görünce ümidimi yitirmeye başladım
Bilirkisi inceleme suresi maksimum 3 aymis....bu rapora gore karar verilecek...dava belediye ve bu sikayet edenler arasinda....3.sahis olarak bu karardan etkilendigi icin koc holdingte davaya dahil olmus....bilirkisi raporu aciklanana kadar yurutmeyi durdurma vermisler yani ruhsat alamassin denmis..
Benim anladigim metinden bu kadar...hukukcu arkadaslar daha iyi bilir....
Maksimum 3 aylik bi sure var...rapor hazirlandiktan sonra sonra mahkeme ne zaman olur bilmiyorum....surec yine belirsiz zaman yonunden...
Hakkimizda hayirlisi olsun...
Önemli değil yeni yıla kadar vaktimiz var haberi eni sonunda verecekler
Turkiyede hukuk uzun ve mesakatli bi yolculuk maalesef.....eski dosyamiz hala 2 sene oldu hala danistay tetkik hakime sira bekliyo.....
Bu memlekette yatirim yapmak zor....1 kisinin itirazi neticesinde 1 senedir belediyelerde vakit kaybettik...simdide mahkemelerde bekleyecez..
Koc holding icin kaybedecek bisey yok...olursa olur olmassa boyle kalir havasindalar adamlarin tuzlari kuru....bizim patron fener baskanligina oynuyor..cok onemsediklerini dusunmuyorum bu konuda gayretleri az bence....
Insallah kisa surede bu sureç tamamlanir..
ben artık tabana hergun 25 bınlot mal yazacagım takıp edenler bakabılır herkes beklentı ıcınde bende dahıl:cool:
Benim ki taban değil getirsin 13 lere sağlam bir alış yapayım o zaman bak sen kazanca başka yerde bulamam ama boş umut çünkü beklentisi var
Sesli düşünüyorum.... Dava lehimize sonuçlanırsa karşı taraf temyize Danıştaya götürür....bu sefer karşı taraf yürütmeyi durdurma talep eder...bu durumda 2durum ortaya çıkar.....yürütmeyi durdurma red edilip dava devam edebilir bu durumda bizimkiler süreci beklemeden inşaata başlayabilir....yürütmeyi durdurma kabul olursa mecburen dava sonucunu bekleriz...bu da en az 2 seneyi bulur bence.. dava aleyhimize sonuçlanırsa biz naparız.....tekrar Danıştaya gidermiyiz...süreç iyice uzar...yada yeter artık deyip bu yeri satarlarmı...bilemiyorum....2 ay geçmiş bilirkişi raporu vermiştir yada vermek üzere davada hemen sonuçlanırsa önümüzü görelim....