258 den 5/1 gitmiş eldekinin. kalanları da yazdım çeşitli fiyatlardan ama zor gibi bugün. genel kurul konuşulsa bence hareketlenecekte..
258 den 5/1 gitmiş eldekinin. kalanları da yazdım çeşitli fiyatlardan ama zor gibi bugün. genel kurul konuşulsa bence hareketlenecekte..
http://fs5.directupload.net/images/170818/8dscn2tv.jpg
aylık alan satanlar
Genel kurul biraz daha uzarsa tahtadan senet toplama savaşı devam edebilir. Benim krdmr hisse yatırımcısı olarak üzüldüğüm konu kardemiri yoktan var eden pırıl pırıl fabrika yapan Güleç ve Yolbulan ailelerinin arasını açma çabaları var ve bu zihniyette şu an için başarmış gözükmektedir.Iki ailenin arasına nifak tohumu serpenler Karabukun ve kardemirin düşmanlarıdır. Temennim o ki yönetim düzeni bozulmasın karabükü ve kardemiri sevenler tüm yatırımlarıni Karabük e yapan Kamil Güleç ailesi ve Demir Celik sektörünün duayeni Mutullah Yolbulan ailesinin arkasında durup ortak noktanin bulunmasinda katkı sağlayacak girişimlerde bulunurlar .iki ailede kardemirin olmazsa olmazidir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bravo sn mancinik. D Hissesi 1.10 larda iken , sektörden ve döviz kurlarından kaynakli zarar nedeniyle yerel basin tarafından boy boy manşet atıldi..Kardemir şu kadar zarar etti diye..6 aylıktaki karı kimi pas geçti, kimi küçük bir manşet..
Ortaklara haksız rekabetden dava açildı.. Hırsız dendi..Oysa onlar elini taşın altina sokarak bu günlere getirdi kardemiri.
Kendileri hisse alıp satarken ortaklar teminata hisse vererek ray fabrikasini tamamladılar..
Şu anda görüyoruz. Hepsi sus pus oldu..Yönetim devam etsinde istikrar bozulmasın diye..
İşte böyle.. önce eşeği kaybedip, bulunca sevinen bir muhalefet var maalesef..
ben sattım çıktım bu sefer 3-5 kademe düşünce almayacağım. çıkarsa da yolu açık olsun benden alan da kazansın.
zararla mı çıktınız siz de .
arada takıldık kaldık.
Kardemir 6 aylık bilançosunda (sayfa 22) "Grup'un vadesi geçmiş ancak değer düşüklüğüne uğramamış alacakları aşağıdaki gibidir." diye bir madde var. Vadesi geçmiş (<3 ay) alacaklar 1 Aralık 2016'da 5.3 Milyon TL iken, 30 Haziran 2017'de 88.5 Milyon TL'ye yükselmiş. Birileri fena borç takmış gibi görünüyor. Bu konudan bilgisi olan var mı?
Kardemir şu an yaptığı yatırımlarla Turkiyede tek tabanca , 15 sene oncesine göre tanınmayacak şekilde ilerledi ve güzelleşti .tabii bunlar kolay olmadı. Şu an hırsız arsız diyen kesim o zamanlar kapanması için dua ediyorlardı. Kardemirin bu şekle geleceğini kimse tahmin edemedi tabii Yolbulan ve Güleç ailesinden başka,inandılar taşın altına ellerini değil govdelerini koydular. Kardemir artık yatırımlarını büyük ölçüde tamamladı artık kaymak yeme zamanı. O yüzdendir iki ailenin arasını açma çabaları. Ben yıl sonu bilançosunda rekor artış bekliyorum. Yönetim kargaşası yaşanmazsa çok güzel günler gelecek. Yatırımcısını çok memnun edecek kardemirli günler diliyorum.
vay be
tarihe dikkat
umarım cok kişiye ekmek kazandırmışımdır. itubarlari unutmiyalim.:wave:
https://i.hizliresim.com/aG6M8z.png
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler KRDMA, KRDMB
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Çağ Çelik Demir Ve Çelik Endüstri A.Ş. Karabük ŞB tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626535
BIST
(21/08/2017 - 09:11:17)
2,557 ortalama ile satmıştım en son cuma günü. vay be yani 2 seans daha duraydım keşke dedirtti işte. yüzde 8-9 çıktı. yani bekle bekle gerçi 245 verip 242 den almıştım sonra sattım ama asıl hedefim 2,75-2,8X lerdi aslında olmadı kısmet. yüzde 8-9 1 senelik faiz geliri neredeyse düşününce. almam daha.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer
şükürler olsun bugünleride gördük
sabır sabır sabır
Burada yıl sonu bilançosundan sonra çook ahlar vahlar yazılacak. Bal tutan parmağını yalar.
3 yıldır bekliyoruz.. O kadarcık olsun..
2014 ten bu yana çektirdiği eza ve cefaya bir noktada dur demenin vakti gelmişti. az da olsa kar görmek hoşnut etse de yine de buruk ayrıldık. Herkese bol kazançlar.
https://i.hizliresim.com/aGWNDO.jpg
https://i.hizliresim.com/7Nz1Pv.jpg
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size sadece şunu yazabilirim.
1. 9 aylık ve 12 aylık bilancoları harika olacak.
2. Yıl içinde büyük ihtimalle tren tekeri fabrikası bitecek.
3. Dolar böyle düşük seyrederse finansal borçlardan çok yüksek kar marji oluşacak.
Inşaallah borsada çok anormal şartlar olmazsa bunların bbunların hepsi kağıt üzerinde degerlenecektir diye düşünüyorum.
Ben mart ayına kadar buradayım inşallah. Ytd. Düşünce paylaşımıdır.
a1 kapital kendini yırtmasa açık yaparak,satışları doldurmasa %10 üstü rahat olurdu.a1 gelmeden önce satış kademeleri 10-20bin lot.o geldi 300bin açık yaptı,satışları oldu 70-80bin.sülalesiz..krdmD de açık yaptı..aman dedi B çıkmasın,D ye gaz verir..şerfsz.
http://666kb.com/i/dm73nc68qucdurh32.jpg
A, B ve D arasindaki fiyat farki nereden kaynaklaniyor? Deneyimli arkadaslar yardimci olabilirler mi acaba?
Merhaba arkadaşlar, Herkesin geçmiş bayramını kutlarım öncelikle..
Kardemir B hissesinden bahsetmek istedim sadece.
17.mart 2014 de endeks henüz 64 000 lerde gezerken 5.03 gören kağıt, (zannedersem bankaya takas bedelinin hisseyi alanlar tarafından zamanında ödenmemesi nedeni ile fiyat ve miktar gözetilmeden ilgili bankanın piyasada satış yapması nedeniyle) sadece dört gün sonra 21 mart 2014 de 2.20 ye kadar düşüyor ve o günden bu yana bir daha o rakamları görmek nasip olmuyor. Oysa endeks şu anda 110 000 lerde, bir çok kağıt % 300'leri aşan prim yapmış durumda, aralarında bu artışı haketmeyenler var.
Mart 2014 de 5.03 gördüğünden bu yana 3 seneyi aşkın zaman geçmiş, Xu 100 endeks 110 000 (Xu 30 endeksi 135000) fakat Kardemir B şu anda ancak 3 lira seviyesinde ve düşmemek için direniyor, daha zirvesinin yarısına bile varmamış ve endeks ciddi düzeltmesini bile yapmamış. Kardemir hisselerinin durumu şirket yönetiminin umurunda bile değil herhalde. Yani öyle anlaşılıyor. Oysa eldeki verilere ve bilançoya göre şirketin durumu iyi ve gittikçe de daha iyiye gidiyor. Bu ne iş, anlayabilen var mı ?
Bu yazdıklarınızdan " kimse grafik verileri ve şirketin bilançosundaki düzelmeye bakıp ta hisseye atlamasın, bir daha oraları zor görür " gibi bir anlam çıkardım ben..
Hayır öyle bir şey demek istemedim.Söylemek istedigim A B D arasinda olmasi gereken fark geçmişte B lehine operasyon ile o kadar acılmış ve 5xx seviyelerini görmüştü. Sadece grafiğe bakarak operasyondaki fiyat dikkate alınmamalı.Tekrar görürmü? Neden olmasın. Ama A ve D nin de bu yükselişe katılması lazım.Aksi takdirde yine operasyon ile mümkün.
Görüşlerinize katılıyorum, oransal olarak aynı olmasa da toplu yükseliş olması gerekir ve böylesi daha mantıklı. Ama ben bu aşamadan sonra ne olursa olsun Krdm B'de en az 4'lü seviyelerdeki gap'ın kapanmasına kadar kâğıtta kalıcam, o zaman yine değerlendirme yaparım. Tabii o zaman da tüm Kardemir ler çok yükselmiş olacaktır. Finansal ve teknik veriler de zaten buna uygun. Fakat konjonktür uygun mu ? İşte o şüpheli..