süzülüyor süzme. vergi dairesine sunulan net kar baya iyi
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
süzülüyor süzme. vergi dairesine sunulan net kar baya iyi
5.866.026
adamlar kendi kağıdına sahip çıkmıyorlar ki.patronun sahip çıktığı kağıtlar hep gitti.gözaltı pazarına 4 kağıt atılmıştı.bunlardan aslan,burçelik,kent gıda çıktı.bir bu ******** kaldı.adamların hiç umurunda değil hangi pazarda olduğuen ufak bir gayretleri yok.belkide böyle bir kağıtları olduğunu unuttular.spk bunların insafına bıraktığı sürece bişey yapacakları yok.spk nın bunlara kardeşim bu sermayeyle şirket olmaz.ya bunu artır yada defol git demesi lazım.artırmazsan şirketi devir alıyorum bir müddet.senin yapamadığını yaptıktan sonra durum iyileşirse geri alırsın demesi lazım.yoksa bu adiler daha çok süründürürler bizi.artırım yapmak zorunda bırakması lazım..
Takviye yapicam ama daha düşer mi endişesi var bende.
kararsizim...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar neler oluyor bu kağıda yahu.Sn.Sertisa ve Sn.Camell hiç bir mantıklı açıklaması yok bu düşşün.birisimi boşaltıyor.veren kim alan kim...
sabah sabah adam 50 lotu neden 44 e veriyor.durduk yerde.
bu kağıtta 44 seviyesinde maliyeti olan mümkün değildir yoktur.peki neden bu fiyatlardan satıyor...
aynı senin gibiyim bende, anlam veremiyorum yapılan hareketlere. Ama bunun kasıtlı yapıldığından neredeyse eminim. Başka bir açıklaması yok. şimdi satanların bilanço ile alanlar zararına veriyor desem bile bilanço geldiğinde takoz koyanların amacı ne olabilir ki başka..
Eskiden 48'den hiç düşünmeden alirdim. Şimdi 44'den almaya elim gitmiyor. Kotu'de olsa bir istikrar vardı. Şimdi ise birisi eline sazı aldı. Sanki aldırmak değil sattırmak istiyor...
8 tane daha gönderdik bakalm alişa. para yokki arkadaş
vergi dairesine bildirilen daha yüksek gelmiş..
aselsana bile böyle gömüyorsa adamlar. bizi havada karada. zevk alcaz yapcak başka bir sey yok
50 lot aldım ama erken mi davrandım bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun
arkadaşlar sakın bu işin arkasından bedelli çıkmasın.bşka bişey aklıa gelmiyor....
inşallah bedelli çıkar dostum, bu c grubu illetinden çıkmak için buda bir çözüm bence.
Bu arada çokta mantıklı gelmiyor bana ama. %3 ü halka açık bir şirketin bedelli yapması şirkete çok bir gelir getirmez,hatta cebinden yüklüce para çıkar. Belki şu olabilir, ''halka açık oranı artıracaklar '' bu şirkete nakit kaynağı getirir,,
banada pek mantıklı gelmiyor.zira % 92 si ellerinde.ama bu satışlarda bana mantıklı gelmiyor.üstelik tam kar açıkladığı bir zamanda.her kademeye bu kağıda göre yüklü satışlar konuyor.yakın zamanda bişeyle olacakta acaba son hareketlerinimi yapıyor.beklemekten bıkan bir k.y.cı desek bu kadar kağıt k.y.cıda ne arasın.bu deli bize müthiş bir beyin jimlastiği yaptırıyor.keşke elimizden yapacak bişey gelse...
şu an bile adam 43.90 a 130 lot koymuş.
Artık bekleyeceğiz.daha atacak kurşun'da kalmadı. Bedelli olucak kâğıt önce yükselir. Haber duyulunca düşer.. bizde yıllardır yükselme yok.. Bence yıldırma var...başka'da aklıma bir şey gelmiyor
evet en kötüsüde bu.elimizde yapacak hiç bişey yok.beklemekten başka.en iyisi çalıların arasına dönmek.biraz diken batıyor ama oturacaz mecburen...
Son 5 lot benden. Çalıların arkasinda bayağı bir kalabalık var. 5-6 yıldır bekleyenler le dolu...elbet güneş bu kâğıt içinde bir sabah doğacak...
twiti olan biri Galip e yazsinda bi el ativersin pkente. uzaya gideriz
Geçen haftalara göre satış hacmi düştü. Borsada genelde kan kaybetti. Önümüzdeki hafta tekrar 48 leri göreceğimizi düşünüyorum. Yeterki satıcılar azalsın.
satışlar azaldığında zaten yukarı bir sıçrama yapacaktır mutlaka.yeterki azalsın.
aslında şöyle haftalık ve aylık takasları devamlı görme imkanımız olsa ve tabloyu bir görebilsek kim almış kim satmış.
gerçi kendileri kasıtlı yapıyorlarsa eğer çeşitli kurumlardan yaparlar.
en azından boşaltan bir kurum varsa görürdük.
önümüzdeki hafta yönünü büyük ölçüde belli eder.daha aşağısı olduğunu zannetmiyorum.genelde maliyetler yüksek.tabii iyice gözlerini karartmadılarsa....
bekleyip görecez.hakkımızda hayırlısı....umarım sabrımızın karşılığını alırız.en azından karlı bir duruma geçtiya.fiyata mutlaka yansıyacaktır...
ben bu düşüşü lastiği geri çekmeye benzetiyorum.lastik iyice gerildi.artik fırlamaya hazır. Lastiği firlatacak delikanlı aranıyor.
44.92 kapatsın diye 1 lot alış yazdım ama 43.40'dan verdiler. Hemde 1 lotluk işlem hacmi oldu. Demekki biri bizi gözetliyor...
elinde 100 tl mal var satman lazım ama pazarı yok işte buranında pazarı yok kime satacan:oleyo:
ya.saklar sermayeyi artirsa satacak cok adam buluruz hemde ne fiyatlardan. ama işimiz o ya.saklara kaldi
bittimi acaba.bitmiş görünüyor....
Satan yok herhalde ama alanda yok.