1.37 ye aşağılardan da alarak düşürdüm.bekleyeceğiz zararına mal yok .1.10 lu seviyelere olurda düşerse yine alırım.
Printable View
38 olduğuna göre Kayserilisiniz patronda Kayserili sizce durumlar nasıl patron sahip çıkıyor mu şirketine
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba bu hisseyi takibime aldim bugun tum kap haberlerini okuyarak ise basladim , bedelsiz vermeden onceki gun kacti fiyati hissemizin kacta bolundu acaba
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron kağıdı paçavraya döndürmüş.
Derinlik atabilecek varmi
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyo ne bitiyor
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine ali cengize devam ..1.21 e kadar yükselt malı millete kitle sonra aşağı bas
Bugünde 22 ye kadar al..17 den kapat ...yarında 23 kadar mı alacan ???
Temmuz-Eylül döneminde
Ticari Faaliyetlerden Reeskont Faiz Giderleri 5.802.240
Gelir yazmış. Olmasaydı kar ne olurdu. Ha derseniz kur farkı gideri olmayacak. Varsın olmasın. Kur farkı gideri olmaz fakat reeskont faiz giderinde gelir de olmayabilir. Yani artı eksiyi götürür.
Geri alımdan da yaklaşık 1.700.000,00 tl zarar
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/721991
format ta bugun tavanı yakaladık yarın veririz haralde bi %10 daha yukarı gider:halay:
bugun senen karı alalım bakalım :halay:
nedir bunun hikayesi. toplamda 25 milyonluk takasa göre oldukça hacimli işlem yapıyor.
%5 daha aldık toplamda nette %34 karla verdik sadece 3 günde sağol spek kalanlara iyi kazançlar :)
Hikayesiyatırımcıyı düdüklemek.çelik kapı ne ya
takaslarında toplam 25 m lot var. ama şuana kadar 50 m lot işlem yaptı. ne kadar cömert spegi varmış. götürecekleri kağıtta bu kadar hacim yaptırmazlar. hacimsi götürür, boşaltma hedefine de yaklaşınca hacim artar. ytd.....
kademelerde ort. 25o bin lot var. muhtemelen mal çıkmaya çalışıyorlar. yine de bilinmezç bu borsada hergün neredeyse farklı bir tarzda hareket oluşturuyorlar. kısaca bunlar şeytanı bile kandırırlar. ytd.......
Bi kapiya gore cok islem yapiyor.
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1.58 dirençinden döndü.orayı gören satış yaptı...bi müddet buralarda dinlecek , güç toplayacak gibi