Unutum bu saydıgım hiseler ne zaman temetü vermiş bi bak.
kac senedir zarar ediyor
bi bak bak o zaman konuş bu adamlarin
gercek yüzunu görun y.t.d
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Unutum bu saydıgım hiseler ne zaman temetü vermiş bi bak.
kac senedir zarar ediyor
bi bak bak o zaman konuş bu adamlarin
gercek yüzunu görun y.t.d
terzico sanırım yaşın 18-25 civarı ve borsa da yenisin...allah insana akıl fikir vermiş güzel kardeşim...artık bilgi çagındayız herkezde akıllı telefon vb. var...insan o tür hisselere girecekken hatta her hisseye girerken biraz araştırır inceler...15 yıllık yatırımcı olarak emeklilik için adana b, petun, aselsan ve tskb biriktiriyorum...arastırdım bunlarda karar kıldım...petunda maliyetim çok düştü şükür...şimdi yaşarların ne sucu var sana zorla mı aldırdı bu hisseleri...bu grubun 2 hissesi var alınacak süt ve un bu kadar. basit..niye hala burda polemik yaratmaya çalıştıgını anlamak zor...bak gecen avtur aldım ilkinde kar ettim ikinci alışımda ise zarardayım hala...şimdi galip in ne sucu var zorla aldırmadı ki bana...bu avtur un nasıl kagıt oldugunu herkes biliyor sonuçta seçim senin kimseyi karalamaya gerek yok...
Slm arkadaslar. Yeni uye oldum. Ben de petunculardanim. Uzun zamandir burayi takip ediyorum. Faydali paylasimlarda bulunan arkadaslara tesekkurler. Terzico arkadasimizin vikingte cani yanmis anlasilan. Orada da yasarlarin resimlerini yapistirmis durmus. Kendisini anlayabiliyorum. Yillardir borsadayim, cok para kazandim, cok da kaybettim. Tahtasi kapanip da elimde duran hisseker var hala. Mesela demirbank, egyo, fenis, seker pilic gibi. Bunlari almakla kabahat kimindi? Elbette arastirmadan aldigim icin benim. Sayin terzico dua et de vikingin tahtasi kapanmasin. Bu hisselerin degeri 0000 tl gorunuyor. Seninkiler hic olmazsa henuz para ediyor. Saglicakla kalin...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya insanlar ne kadar bilmeden yorum yapıyor
vikingde 2 kere sermaye azaltıp bedeli.sermaye artırmak ne demek oldugunu biliyormusun
bide şimdi 3 defa sermaye azaltıp bedeli sermaye artırmak ne demek biliyormusun
elindeki hise sıfrlanıyor yani viking 000000 bide cepten para veriyorsu
kapanan tahtalarla hic bir farkı yok emin ol
Aynı şeyi dyo da yaptı
bunlara nasıl dürüs diyelim
ya lütfen boş konuşmayın
binlerce yatırmcınin
dersini yüzdüler bunlar
bilen biliyor bunlar
Güven çok önemli
Etik cok önemli
bunar olması şart
y.t.d
Yok bilmiyorum. Anlat da ogrenelim. Bos konusuyorsak muhatap alma terzi kardesim. Bos adamlara gul gec. Ben oyle yapiyorum.
Bir insan şayet yatırımcısı değilse şirketi neden kötüler? yatırımcısı ise, madem kötü; o zaman neden satıp kurtulmaz?
İyi haftasonları...
http://imageturko.com/?di=XF53
Katar, gida hisselerine hareket getirecektir...
Cıkmayı beceremiyor ama düşmeyi gayet iyi beceriyor,buda bişeydir
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.55-9,75 arası gidip geliyor...bakalım ne zaman kıracak bu bandı...6 aylık bilanço iyi gelirse 10 lara dogru hareket başlar yoksa buralarda yataya devam...önümüzden gelen de yaz fazla birşey beklememek lazım fiyat olarak...ama uzun vade için alı unutmak iyidir bence...artık sermayesini arttırması iyi olur bence en son 2004 de yapmış sermaye arttırımı...sonuçta 100 milyon sermaye taahhüdü vardı...
Toplamaya devam. Hep kazandırdı ve Allah'ın izni ile kazandırmaya devam edecek. Endeks 72bin seviyelerinde iken 9,80 lira ile dip yapan Petun'u endeksin 100bin olduğu günde 9,60 lira seviyesinden alma imkanı oldu. Ne diyelim Allah razı olsun satanlardan. Ömür oldukça bekleriz, Türkiye'nin en bilindik gıda markasına ortağız. Daha çok muhabbet ederim ama sayfalar yetmez.
Hayırlı kazançlar :ok:
Güven yok bu adamlara y.t.d
12-16 Haziran haftasında alan satanlar. İlk 5 dışına 56.725 lot mal gitmiş, olumsuz.
http://imageturko.com/?di=WRXW
Teşekkürler cefaks
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Üst kademelere koyduğu lot miktarı kadar işlem gerçekleşmeden kademeler kalkıyor. Alıcı olduğu müddetçe gider olabildiğince ucuz zaten.
İş Yatırım
Hisse Önerisi
AL
Tarihi
12.12.2016
Hedef Fiyat
13,80
Getiri Pot
%42,2
İlyas Safa Urgancı
Pınar Et'in Türkiye'nin paketli işlenmiş et pazarındaki büyümeyle birlikte uzun vadede büyüme potansiyeli olduğunu düşünüyoruz. Fakat hammadde maliyetlerindeki oynaklık, mevzuat değişiklikleri ve yüksek rekabetin önemli riskler olduğunu düşünüyoruz.
Pınarın bayileri satış stratejilerini değiştirdi. Agresif satış pozisyonu almaya başladılar. Et grubunda özellikle sürekli kampanya fiyat duyuruları alıyoruz. Hindi eti şu anda yok satıyor.
Bir pınar bayisi ile sohpet ettik. Bayi şöyle der, Üzerimizde inanılmaz satış baskısı var. Gerekirse bir tane sucuk isteyenlere gidip bırakılacak. Koliler bölünebilecek. Müşteri ziyaretleri arttırılacak.
6 aylık bilanço beklentim yüksek. Yatırım tavsiyesi değildir
Bir de yatırım tavsiyesi yapanlar borsadaki olası düşüşe karşı portunu defansif hisse olarak öneriyorlar....zaten çok ucuz da kaldı...
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cepten yazılar yanlış çıkıyor,petunu yazdım portunu çıkmış
"ET, SÜT" DEYİP GEÇMEYİN!..
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mo...in-43310yy.htm
Yaşar'ları forumda son dönemlerde çok küçümsedik. Bazı konularda haklarını teslim etmek istiyorum.
Türkiye'de ''Pınar Deniz'' ile kaliteli kültür balığı yetiştirilmesinde, balık çiftliği işinin düzgün yapılmasında öncü bir firmadır.
Çamlı Yem ile kendi yemlerini kendisi üretmektedir.
Türkiye'de büyükbaş hayvan yetiştirmek için gerekli uzun otların olduğu otlakların olmadığı tespit edilip bunların oluşturulması için yurtdışından ziraat mühendisleri getirmişlerdir.
Hindi eti konusunda yoğun çalışmaları vardır.
Son zamanlarda açıkça ifade etmesemde ET tarafını SÜT tarafından daha çok beğendiğim anlaşılıyor olmalı.
SU dışında her ikisi de yatırıma uygun benim gözümde. Yerden yere vurduk, bu kadar kalitesiz şirketler değil Pınar'lar.
Pazarlama işinde bu kadar iddialı hareket eden pek fazla şirket bilmiyorum. Belki de bakış açısı ile ilgilidir.
Syg.
PNSUT'ün özvarlık karlılığı %10a düşmüş
yani firma tası tarağı satıp faize koysa daha çok para kazanacak.
net kara bakıyorum, 7 yıl önceki karla aynı
satışlar düzgün şekilde artıyor, ama kar marjı düşüyor ki şirket 7 yıldır -2014 hariç- aynı parayı kazanıyor
tamam, her sene %bilmem kaç artan dev bir nüfus var
ama kar yerinde sayıyor
et benim de daha cok hoşuma gidiyor
2017/2Ç bilançosuna ilişkin beklentilerim :
Hasılat 171mn
Brüt Kar 28,7mn
Pazarlama -10mn
Genel Yön.Gid. -6mn
Net Kar 15,5mn
Umarım olumlu yönde şaşırtır beni :ok:
Syg.
Bütün gıdalar gitti. Oransal olarak en kârlı bu kağıt temettu hareketini bile yapmadi. Belkide temel analiz vs boşuna uğraşıyor insanlar
Tahtaları çok ağır olduğundan endeks de çok yükseldiğinden benim deyimimle "Allah kahretsin satışları" geliyor. Hem ete hem süte ilk kademeye aynı anda 5k satış koydu. Sabreden muradına erer dediler biz de sabırlı olacağız inşallah.
lütfen abilerim ses çıkarmayın en azından 6 aylık bilançolar gelene kadar yükselmesin...maaş yatınca 15. alacaz biraz daha, zaman sıkıntımız yok emeklilige daha 8 sene var...ne kadar bu fiyatlarda o kadar ucuz ve benim için iyi...
Toplu alım yapanlar aceleci oluyor, eline para geçtikçe veya düzenli alanlar fiyattan daha az beklenti içerisindeler, onlar düşse de sevinir çıksa da. Çevremde her tipten yatırımcı var ve birebir gözlemliyorum.,
Syg.
Ulu un piyasa değeri 310 mil tl ))))
Ne kadar tepkisiz bir hisse. Temettü verdi gitmedi ramazan ayı gıdalar gider dedik gitmedi bist tarihi zirvelerde yine gitmedi. Bakalım ikinci çeyrek bilanço ne gelecek. Fiyat kazanç oranı 7 pd/dd 1.07 . Belki de borsanın en ucuz sanayi hissesi
Teknik,temel konuşmanın anlamı yok,bist 77 binlerdeyken biz yine bu fiyatlardaydık.söyleyebileceğim"***** eşekler kovalasın petun"
Patronun şom agzi yapti ne yaptiysa. Boyle bir gunde eksi kapatti ya. Diyecek bir sey yok. Epey de dokulen oldu sanirim.
Teknik mekanik takmaz bu uyuz eşek ama 2 gündür 9.70 de düz bir çizgi oldu adeta..bolingeri sıkıştırdı...normal bi hisse olsa hareket yakın diyeceğim...diyemiyorum