hisse %10 düştü ama düşerken ben mal çıkışı gözlemlemedim zaten sığ hisse... beklentim tepki için toparlayacaktır.
Printable View
hisse %10 düştü ama düşerken ben mal çıkışı gözlemlemedim zaten sığ hisse... beklentim tepki için toparlayacaktır.
2.32 gönderdim bir kısımını altta GAP bıraktı. 2.25 altı gelirse alırız
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07111843243069
Saat 12 ye doğru haber geldi yine mal çaktılar her habere yeni bedelliye ortak kazandırıyorlar speği kutluyorum çok akıllı.on gün öncesine kadar adını bile duymadığım bu kağıda ortak yaptı bizi.başkaları akıllı olsun maliyete gelsin bir gün durmam bu adi kağıtta
İsterse altın madeni buldum diye kap a açıklama yapsın ,görüldü üzere bu hisseyi ....................takan yok.Herkez bir an önce yatırımcını düşünmeyen yönetim yüzünden zararı kurtarıp kaçmanın peşinde.1 kuruşumu bilerek ali cengiz oyunlarıyla yiyenlere haram zıkım olsun ,fakat şirket zarar ediyor yönetim bişey yapamıyorsa bişey diyemem razı olurum zarara .Y.T.Değildir
Bankasya ya 10 milyon Euro borcu var. BDDK o parayı söke söke alır.....tek geliri borsadaki yatırımcıları soymak...patron ve gömlekçiler el ele...gömlekçiler her lotu sayıyor. Ona göre oynuyorlar...sipariş üzerine patron KAP'a haber gönderiyor...iyi haberde piyasaya mal satıyorlar....ostim prestij projesi falan da yem...bir kuruşunu koklatmazlar...
Kimse bir senedi alın diye kafanıza silah dayamıyor veya satasınız diye size işkence yapmıyor.
Beğenen alır, beğenmeyen almaz.
Ekranlarda boy gösteren terör uzmanları gibisiniz yemin ederim.
Yanında silah patlasa 50 metre öteye sıçrayacaklar ama ahkam kesmekte üstlerine yok...
Biz de zorla almıyoruz. Şirketin yatırımcısı için yaptığı olumsuz uygulamalardan şikayetçiyiz ostim prestij den sattığı menkulleri bilançoda göstermiyor ayrıca sürekli satış yapıp hisseyi baskılıyor 2 tllik hissede %100 bedelli yapmak istiyor. Bundan şikayetçiyiz kısaca yatırımcısını kendince oyunlarla sürekli para akışı sağlamaya yönelik tutumu var.Senin abuk subuk fikirlerine kimsenin ihtiyacı yok
Burası ağlama duvarı değil. Varsa şikayetiniz SPK var, bildirirsiniz. Ağlama duvarına çevirmeyin burayı.
O kadar bilinçliyseniz şirketi almadan önce bakın bakalım bilgi akışına, çalışma yaptığı alanların kaynaklarını nasıl değerlendirdiğine.
Hem gereken incelemeyi yapmayın, hem de bıdı bıdı yapın.
Eğer halka arzda aldınızsa, nasıl bir yapı olduğunu bilmediğiniz bir kurumu almak zaten en büyük risktir.
Kimsenin sizin risk algınızın sonuçlarını öğrenmeye niyeti yok
Hem şirketin olumsuzluklarını biliyorsunuz hem de "zorla almıyoruz" diyorsunuz. Acı çekmekten keyif alıyorsanız o başka. Mazoşizm endeksi henüz aktif değil!!!
Kanserin tedavisini aspirinde, nezlenin tedavisini kemoterapide aramanın zavallılığı...
İşte bizim küçük veya orta yatırımcının ruh durumu, yatırım psikolojisi...
Bir pozisyon 0'dan -1'e doğru evrilirken "nasılsa gene 0 olu" diye bekler
-1'den -2'ye daha hızlı gittiğinde "hızlandığına göre hızlanarak -1'e döner" diye bekler, hep bekler, hep bekler...
Sonuç -10!!!
Zarar kes(veya stoploss) denen kavram sadece rakamsal bir büyüklük değildir.
Şirketin yatırımcısıyla olan ilişkisindeki en ufak bir flulaşma bile stoploos çalıştırmak için yeterlidir.
Yeterlidir yeterli olmasına da yatırımcının algısı yeterli midir, işte asıl sorun bu noktada...
Yeterliyse, çıkar gider.
Yetersizse, doğruları söyleyeni spekülatör olmakla, spekülatörün veya şirketin adamı olmakla itham eder...
Dedim ya; yatırımcı olmak zor, algının yeterli düzeyde olmaması zor ama algısı yeterli düzeyde olmayan yatırımcı olmak en zoru!
Bedelli paraları hazır.ne zaman bölünecek bu .bekliyoruz şirket yetkilileri alın paralarımızı
Borsada gördüğüm en uyuz en güvensiz kağıt.pis bişey
Özür dilerim yanlis foto yapistirdim.
Merhaba,
Aslında güzel bir habere benziyor,yolum düşerse-düşüttürebilirim resim çekip paylacağım...
İyi haftasonları...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/618867
Açıklamalar
Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır.
22.11.2014 tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. Proje kapsamında yapımı devam eden A, B ve C Blokların kaba inşaatı, duvar imalatı, mekanik tesisat işleri, iç mekan mermer kaplama imalatları, asansör imalatları bitirilmiş, A ve C blokun dış cephe imalatı tamamlanmış, B Blokun cephe işleri son aşamaya getirilmiştir. D Blokun kaba inşaatı bitmiş olup, duvar işleri tamamlanma aşamasına getirilmiş, dış cephe ve mekanik tesisat imalatına başlanmıştır. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %38'i oranında satış gerçekleştirilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla...
Ne çok bilen var...
Keşke hiçbir halttan haberi olmadığını bilenler de o kadar çok olsa...
Ok ve yay hikâyesini tekrar okumak lazım.
Ostim için lanet okuyan, hakaret edenleri gördükçe aklıma gözüne kestirdiği erkeğin kendisine abla demesine tepki olarak "Abla deme, lazım olur" diyen kadın geldi...
Kademeleri sığ olan hisselerin zorluğu kademelerdeki sığlık değil, yatırım yapanın beynindeki sığlıktır.
Sığ hisselerde yatırım yapmak derinlikli bir beyin gerektirir.
Derinlikli beynin ilk göstergesi sabır, diğeri de hisseyi okumayı bilmektir.
(Hisse okumak lanet okumak, beddua okumak değildir)
Caddenin bir tarafında yağan yağmura denk geldiniz mi hiç?
Canınıza yağan yağmurdan yararlanmak, ıslanmak istiyorsa, karşı kaldırıma geçmelisiniz(Eğer yağmayan kaldırımdaysanız):)
Çok bilenlere bilenmemek lazım.
Aksine cehaletinizi bileylemek lazım.
Bir hisse neden belli bir seviye/seviye aralığına gider ve geri gelir?
Biletiniz gidiş dönüş aldığı için olmasa gerek...
Hissenin arkasından ellerinizi dize vurup hayıflanmamak için, erken uyarıda bulunanları alkışlamanız lazım(Bu mesaj sadece yükseliş öncesi değil, düşüş öncesi işaretler için de geçerlidir)
İçinde "Zor dostum zor" sözü geçen şarkılar sanki bizim borsa yatırımcıları için yazılıp, bestelenmiş...
Bu kafayla gerçekten zor:)
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
hissenet haftalık hisse yarışmamıza
yıldız veya ana pazardan 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
Orispim ne zaman hareketlenecek acaba:oleyo:
Hisse yüksek oranda bedelli sermaye artılışı sürecine girdi. Bundan sonra bedelli koşulları fiyatlanmayı belirler.
Belirlenecek rüchan hakkı fiyatı, bedelliye katılamayıp rüchan haklarını satanların oranı? Sayılmayan payların tamamını alacak blr garantör var? Bunların hepsi önemli. Tabi bedelliden sonra 1 nominalden değerden artan sermaye sonucu hlsse defter değerinde düşmesi ve hlssede derinlik oluşmadı diğer belirleyici durumlar.
Ama önemli olan ostim projesininde satışların iyi geçmesi. şu ana kadar gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu durumdan dolayı satışlar çok düşük.
Birde pasif durumda şirkete bir kar ve hareketlilik katmayan kızılcıhamam daki bütün varlıklarını diğer hakim ortağa veya başka bir alıcıya satıp nakit kaynağına dönüştürebilmedi olumlu olur.
Ostim çok sahtekarsın buralarda ileri geri yaparak kağıda alıcı çekemezden.ne zaman bedelli bölüneceksin bölünde eldeki parayı yemeden açıkta kalmayalım.
SPK ya bedelli için müracaat etmiş hayırlı olsun son gazlamalarıda 2.35 ten yap bakalım
OSTIM Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2931384 Ana Ortaklık Payları: -2907694
Zarar açıkladı,yine 20'leri gördürebilirler !!!...ytd.
Sabırsızsan kaybedersin.
Kaybediyorsan sabırsızsındır.
2.32 tam kalkacak derken 35bin lot satıcı geliyor.kim satıyor bu kadar hevesle bilen var mı.sabah 2.35 satış fırsatı vermişti aslında.bilanço zarar hem de bedelli ne olacak bunun sonu