Bu kadar baskıya o kadar gerek mi duyuyorlar ki hayırdır inşallah
Printable View
Muhtemelen İrmik tahtayı test etti daha fazla zorlamaz sanırım.Alarko grubu tahtalarından tanırım en azından patrondan daha bonkör,gücü de var,uygun fiyattan yeterli mal bulabilirse burada da tanıklık ederiz.Ayrıca benim çevremde de birileri referandum sonrası yüklü Bucım almayı planlıyor,şirketin geleceği ve temettüsü için.
bucimleri sattım Nuh'a ekliyorum..portföy %100 nuh olsun rahatlayalım..10.30 daki bin lotumu ver çabuk..:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geç olsada söz dinliyor..:)
Aşağı doğru bi çubuk çek söz 2 bin lot daha alacam..:)
11.30'a getirdi elimizdekileri alamadı..sinir oldu bilançoyu bahane edip aşağı bastı..akşam takaslara bakacak emektarın katırcının lotları artıyor..:) ne yapsa ne etse..
Anlaşılan temettüden sonra yeniden 9,20 lerden toplamaya devam edeceğiz.
Ralli beklentimiz sene sonuna kalacak gibi...
İtfaiye hortumuyla bekliyoruz..:) 10.29 dan yine fışkırttırdım..:)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çok korkak üfleyerek veriyor..ver 10.29 dakileri..
isteseler bir ayda verdikleri malı bir günde ve yüksek fiyattan verirlerdi...bu baskıyı yapanların başka hesapları olmalı....
9 küsürlerden kaptırdıkları malı 11 de alamayınca basıyorlar..Emeklilik fonlarından 200 bin lot geldi sadece..
100 tane yatırımcı 10 bin lot alıp attıysa kenara 1 milyon lot yapar..hisselerimizi satarsak speğe hareket alanı sağlarız ve bu adi oyununa devam eder..aksine dolaşımda hisse bırakmayacağız :) temettüleri lota çevireceğiz..bizim maliyet düşsün elimiz daha rahat olacak..maliyet 5 e gelecek Nuh 20 tl alsana %300..şimdi %100 kazansak razıyız zaman ilerledikçe kazanç oranımız artacak zaman kaybını telafi edeceğiz..bedelsiz gelirse onu da alıp satmayacağız..:) hedef fiyata ulaşmadan kriz olursa diğer hisseler löp löp düşücek Nuh en fazla maliyete gelecek yine satmayacağız..:) yatırım tavsiyesi değil speği her türlü kucaklama senaryomdur :)
Görünen dün,bugün satan İrmik,kol kesiyor biraz da ben verdim,belli ki vermeye devam edecek,yarın koruz yerine.
Gemide yolcu Çok kalabalık olmaz der patron bu ne hepinizi taşıyamam....[emoji4]
Muhtemelen İrmik tahtayı test etti daha fazla zorlamaz sanırım.Alarko grubu tahtalarından tanırım en azından patrondan daha bonkör,gücü de var,uygun fiyattan yeterli mal bulabilirse burada da tanıklık ederiz.Ayrıca benim çevremde de birileri referandum sonrası yüklü NUHCM almayı planlıyor,şirketin geleceği ve temettüsü için.
Yeni farkettim,Nuhcm yerine Bucım yazmışım düzelttim.
sayıpda veriyorlar anlaşılan ..............satacan niye vermiyorsun alacan niye almıyorsun.................biraz derinlik kazandırda şu ölü toprağı kalksın üstünden.............ne darsen bu teklife sayın spek ortak etmek istemiyormusun ............. bekliyoruz .............
dün speğin yaptığı baskıyı bugün piyasa yapıyor...ky tınlamıyor. uzun vade düşünen ky tebrik ederim. böyle düşünenleri spek soyamaz.
halk bankası ile yine pişti olmuşuz :) 10,28
Nuh Çimento Genel Müdürü Sinan Urhan görevinden ayrıldı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Nuh Çimento San. A.Ş. Genel Müdürü olan Sn. Sinan URHAN'ın 29.03.2017
tarihi itibariyle görevden ayrılmasına karar verilmiştir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595958
bugün genel kurul toplantısı var...süpriz karar çıkar mı...?
ky nin üç kuruşuna göz diken bu patronlar hayırlı bir ölümle göçmez bu dünyadan yazın bir kenara................!!!
10.24 ten de verdi bonkör spek..Sağol..
genel kuruldan beklentilerim temettüyü mayısa kadar neden bekletiyor hemen vermeli... sermaye artırımı yaparak tahta derinligi artırılmalı gelecek için vizyon belgesi hazırlanıp yarırımcılarla paylaşılmalı..ilaveten patronların gözleri doymalı amaç borsa kotundan çıkmazksa makul bir fiyattan çağrı yapılmalı..
yatırımcı olarak bizim yaşadığımız sıkıntıları genel kurulda dile getirecek bizim gibi madurların olduğunu düşünüyorum. hissedeki yukarı hareket de bunun habercisi...olumlu beklentiler oluşursa alımlar kuvvetlenir.toplantı tutanakları cevabını bulamadığımız sorulara ışık tutacaktır.. ....
yükselişin sebebi ne ki acaba
genel kurula katılma şansım olsaydı bedelsiz sermaye artırımı teklifinde bulunurdum. bu soruya verilecek cevabı çok merak ediyorum.
İstanbul'da olsaydı lengeli fötr şapka ile katılırdık..:)
20.30 gibi haber düşer
geçen seneki gibi temettüyü biraz arttırmışlardır herhalde...
http://i.hizliresim.com/LyOn0o.png
hakkımızı savunan bir vatandaş çıkmış...Hüseyin DEMİR e teşekkür ederim..Hüseyin demir daha önceki genel kurularda da bedelsiz sermaye artırımı istemişti...
geçmiş olsun.0, 76 kuruş...
yönetim kurulu başkanına 65 bin tl aylık üçret ödenmesi onaylanmış...:(:(:
Net 0.765
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.