4.40 yaptı...yavru 5'e değdi 3.70'e değdi...bunlar hep yükselişleri sıraya diziyor !!!
Printable View
4.40 yaptı...yavru 5'e değdi 3.70'e değdi...bunlar hep yükselişleri sıraya diziyor !!!
Olur böyle vakalar bunlarda...bende kızdım 2.90 postaladım 4.40yaptı,guya yavrusu 4 altına inince buda 3.50 yapar hesabındaydık...bu sefer yemedi :)...hele şöyle bir durulsun tekrar maceraya başlarım...genellkle bunlar oynak zamanlarında birden 50-100 puan oynayabilir,o günlerden biriside bugün :)
Yavrusu 4.97 yapıp,3.75'e indi bir anda... fark ise 120 puan...sığ hissede buda gayet normal...mübarek sanki varant gibi !!!
Dün elden cikardim 3.82 den bekleyemedim, biraz da araci kurumum um korkutmasiyla c grubu falan dediklerinden tekrar alamadim. Elinde olanlara bol kazanclar.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünkü mesajim, goz gore gore verdik. hayirlisi [emoji4]
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.40 ı görmüş eşşeğe bak ya insan bi haber verir otelde çalışıyodum saat 4 den sonra bakamadım 4.40 dan verirdim bakalım yarın da çıkışını sürdürecekmi
Tahminim doğru çıktı arkadaşlar bakalım sonme 4.97 ye değecekmi sığ hisse olduğu için herşey olabiliyo
Babasını postaladık yavrusunu aldık,şimdi istermisiniz baba yola koyulup yavru ineklesin...çünkü bunu zamanlan sıralı sisteme döküyorlar...ilk defa 2.70 olan hisse 3.40 üstüne attığında farkına vardım,buda 3 üstüne atmak için çırpınıyordu,zaten ondan beri yarış içindeler...2.70-3.40 arası 70 marjı vardı fark olarak,dünde 120 puan fark,bu çok yüksek bir fark,genellikle sığ hisselerde oluyor hükümet borsanın ayarını bozduğu için,nedeni tek işlemli sistem,aynen eski SİP gibi,ya hep,ya hiç sistemi...bunlardan para kazanmak için çok takip etmeniz lazım,anında ne yapacağı belli olmaz,mesela arkadaşın biri tüh 4.40 olmuş kaçırdık demesi gibi...bakalım bizim dansözler bugün ne yapacak :)
4.15 hadi bakalım bugün bi şov yap 4.50 yi gör
Kim alıp satıyor görebilen var mı arkadaşlar.
Bunu postaladığımdan yavrusu şimdi oyuncağım :)...ytd.
Bayramdan önce 3.65 den almıştım 4.45 e emir girdim brokerı aradım zirveden gitmiş broker beni tebrik etti:)
yokmu bi alan satan pastası koyabilecek.
4.20 den bi daha gireyimmi diye düşündüm ama cesaret edemedim
Alan satan ı görebilen varmı paylaşırmısınız resimolması şart değil yazsanızda olur.
Belli bir saati bekliyor. Akşam kapanışa doğru yön yukarı olacak gibi. 4,35 'leri görmesi çok kolay oluyor. 4,45 'leri geçecek gibi bir his var bende baktığım sitede GÜÇLÜ AL vermeye başladı YTD
4.20 den alsaymışım iyimiş neyse 500 lotla 400 tl kar Allah bereket versin önümüzdeki hafta 5 leri görürse şaşırmayın
Tek satmayan Ben Kaldım galiba
Bende varım
Günaydın arkadaşlar herkese güzel ve kazançlı bir hafta diliyorum.... (YTD)
Alan Satan Paylaşacak arkadaş var mı.
Vay be 4.40 dan 4.75 i gördü
Cuma günü 4.45 den sattım diye seviniyordum Allah bereket versin
Sonmez bana iyi kazandırdı
Bu seviyeler riskli geldi bana
1-2 ay sonra görüşürüz 4 lerde direnç oluştur hareketlenince görüşürüz bay
Bunda postalanıp yavruya geçilmiştir :)...bu ve yavru arasında 100 puan fark var,bakalım bu fark ne zaman kapanacak !!!...ytd.
Sönme alışa geçti galiba
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Bugün SONME 'nin günü olacak diye hissediyorum. YTD
A1 çatır çatır toplamaya devam ediyor. Geri basmasa süper olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Var bir hareket
Birazdan bu rakamları görmeyebiliriz. YTD
devam edecek YTD
Gedik ve A1 köklüyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.