Açılış bana pek ümit vermedi.......Umarım gün sonu kapanışı daha güzel olur.........
Printable View
Açılış bana pek ümit vermedi.......Umarım gün sonu kapanışı daha güzel olur.........
Vallahi sizler tavan tavan gitsin istiyorsunuz 2.55 oldu daha ne yavaş yavaş olacak bu iş,,,kademe kademe sabırlı olmalı,,,,tabii ki kar satışları olacak karşılanıp tekrar bir atak,,,
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
tahtanın tepesinde 5.5 milyon lot patron malı azrail gibi bekliyor daha bir hafta olmadı açıkladılar ne çabuk unuttunuz,hiç bir spek yanaşamıyor ki birileri alıp götürsün patron nasıl isterse o şekilde oluyor ve öyle de olacak,demekki şimdilik böyle istiyor böyle yapıyor,o yüzden inşaat işi şirket için ve hisselerin geleceği için önemli,şirket para kazanacak kar edecek ki hisseler de yükselsin biz de kazanalım,şirketin para kazanacağı her iş asıl bizi ilgilendiriyor ama dün bazıları tavır yaptı burda zenginin malı bizim gibi züğürtlerin çenesini yoruyormuş falan,nasıl bi yatırım mantığı ben çözemedim,bundan sonrası için oraya ne yapacakları ne kadar kazanç sağlayacakları aşağı yukarı belli olmadan agresif hareketler beklemiyorum bu şekilde devam etsin yeter
ne patronlar gördük bu borsada,böyle beklentiler oluşturup sonra da milletin kafasına mal yıkan,şirketi batıran..bizimkinde satışa hazır bekleyen bunca hisse varken dua edelim de yamuk yapmasınlar,bir an evvel inşaat işi başlasın yoksa hepsi fos çıkar,züğürdün çenesini yoruyor denen o iş bu hissede küçüğünden büyüğüne hepimizin geleceğini ilgilendiriyor
Güzel ele verdi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu ay 2.20 üstünde son günlerdeki hacimleri yapmaya devam ederse temmuzda otomatikmen a grubuna geçer hisse,son altı aylık 2.20 ortalama a grubu için yeterli,şu an tahminim 2.10 civarında
a grubuna geçmenin bu hisseye bir etkisi olur mu bilmem,sadece bilgi amaçlı yazdım
Bu gün 2.4 üzeri kapanışa razıyım.:whistling:
gönen kayhan isimli şahıs 403 bin lot daha borsada satmak için kayıt yaptırmış,daha önce de 1.300 bin lot kayıt ettirmişti yanılmıyorsam,bunların derdi ne anlamadım
Gönen Kayhan, Söktaş hisseleri ilgili olarak MKK'ya başvurdu - KAP
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre; gönen kayhan
Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde 403 bin 226 TL nominal
tutarlı Söktaş Tekstil Sanayi ve Tıcaret A.ş.pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurdu.
Bunlar ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlamadim
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.20 den girdim hisse ye satış yapayim mi arkadaslar
beklenti olarak fabrikanın yıkılıp yerine insaat yapılması ve ordan yapacağı karla şirketin düze çıkması yani hisselere olumlu yansıması durumu var,ama bunun yanında patronların borsada satmak için hazır beklettikleri 6 milyona yakın hisse var,bunu korku vermek için mi yapıyorlar yoksa gerçekten satacaklar mı bilemiyoruz,tüm bunları değerlendirip satmak yada beklemek konusunda kararı kendiniz vermelisiniz
Sırf bu beklentiyle kagit i sabah 2.53 ten satmadim
Bu kağıtta çok iyi trade edilir. Gönen denen şahıs 400000 lotu satarsa kağıt direk 2.10 a gelir. Geçen günde 2.01 e değmişti. Ama bunları birileri topluyor kim topluyor takas atılmadığı için göremiyoruz.
6 milyon lot şirketin %15 i 15 milyona satarlarmı :) Kafa yoksa satarlar artık...
50 milyon avroluk kredide hisse rehni olacaktı oldumu bilgisi olan varmı.
Tamamen katılıyorum... Amaçlarının kimseyi yaklaştırmamak olduğunu düşünüyorum.. Satılacaksa buralardan değil... Ytd..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
Teşekkürler sn.stockwalker..
Şuan 6 aylık ortalama 1,80 ler. civarında
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Çok şey farkeder b grubu hissede açık yapamazsın,, b grubu hissede açığa alış yapamassın,,,b grubu hissede genelde kredi kullanamassın,,kullansanda krediyi başka hissede kullanırsın,,A grubu oldumu hisse enaz % 25 yukarı gider
Patron işbankasında bulunan 5milyon750 bin lot malı satışa uygun hale getirdi...ama a grubuna geçirmek için satışa uyğun hale getirdi,,satmaz satmaz satmaz zamanı var
Tepede öyle bir kılıç dururken kim cesaret eder bu kağıda ya elimize verirse diye şirketin amacını çözemedim
Hisse canlı ama diğer hisselere göre ky çok az var. Ky nin çok az olması umutlandırır beni.
hocam hem satmaz diyorsunuz hem de a grubuna geçmek için satışa uygun hale getirdi diyorsunuz,hangisi ? hisseler tahtada işlem görüp dolaşıma girmedikten sonra sadece kayıt ettirildiğiyle kalır,bence de bu fiyatlardan satmaları mantıksız ama neden kayıt yaptırıyorlar onu çözemiyoruz,satmayacaklarını öngördüğümüz için de a grubuna geçmenin tek yolu yüksek işlem hacimleriyle ortalamayı yukarı çekmek,son günlerdeki hacimlerin sebebi bu,tahtada yüksek lotlu işlemleri kendileri bu sebeple yapıyor bence
bu rakamları ortaladığımızda 2.14 gibi bir ortalama çıkar,mevcut fiyatlardan biraz daha hacim yaptıklarında temmuza kadar 2.20 yakalanır ve bu sayede hisse a grubuna geçer,kayıt ettirdikleri hisselerden satmalarına gerek kalmaz,zaten buna gerek görselerdi şimdiye kadar en azından birazını satarlardı
* A-B-C-D grupları için çok fazla kafa bulanmasın. 2.20 den sıyrılın artık. Geçerli olan halka açık kısmın piyasa değeridir.
* Son dönüşümler ile halka açık 19 milyon küsür lot sanırım halka açık durumda. Buda şuanki rakamlar ile 40-45 milyon arası bir yer yapıyor galiba.
* A grubu olması için şuanki piyasa değeri ve halka açıklık yeterli. Ancak anlık değil değerleme dönemi ortalaması alındığı için yetersiz kalıyordu.
* Bunun içinde ortalama yükseltmenin en kolay yolu halka açıklık oranını yükseltmektir. 6 milyon lot ile + 15 milyon gibi bir pd yükselmiş oluyor.
* Ek olarak Ocak-Haziran dönemi ortalaması alınır. Haziranda 20 gün kaldı Ortalama geçiş için yetermi onu hesaplamak gerekir.
Benim fikrim Kayhanlar 15 milyona şirketin %15 ini satmaz. Bu kote edilen hisselerde A grubuna girmek içindir.
Alıntı:
Borsa’da işlem gören halka açık şirketlerin paylarının alım satım esaslarının farklılaştırılmasına yönelik olarak A,B, C ve D grubu olarak sınıflandırılmıştır. Payların dahil oldukları A, B, C, D grup bilgisi Borsa Günlük Bülteninde yer almaktadır.
Fiili Dolaşımdaki Pay değerleri bakımından, Borsa tarafından belirlenen değerleme dönemi itibarıyla FDP değerinin ortalaması;
1) A Grubu : 30 milyon TL ve üzerinde
2) B Grubu : 10 milyon TL’nin üzerinde ancak 30 milyon TL altında
3) C Grubu : 10 milyon TL’nin altında
Ama bu yaptığınız hesaplar hisse bölünmeden yapılmış hesaplar,,,sermaye arttırımını hesaba kattığınızda benim dediğim rakamı bulursunuz
Hisseyi yukarı çekmek çözüm degil zira 6 ayın ortalaması alınır hesap yapılırken fiili dolaşımı arttırmak en doğrusu idi o da yapıldı,,,
Hisse doğru yolda ufak tefek geri çekilmeler olacak olmalı zaten daha sağlıklı bir yükseliş olur,,,ben şimdi bir önceki tepe 2,25 civarlarını bekliyorum,,gelmesi doğal ondan sonra daha hacimli ve 3 leri hedefleyen bir yükseliş
Grafik analizim
https://twitter.com/DuzgunMustafaa/s...04145140891648
Bu hafta 2.6 zorlayacağımızı düşünüyorum........Orayı geçersek ilk çanak hedefi 3.5 dir........2.4 altına sarkma olsa da kapanışların 24 üzeri olacağına inanıyorum...........2.6 dan kaçarım :)
Çok fena malda yakalandık :S Gönen Kayhan denen mahlukat satmasaydı böyle olmazdı. Düşeceğini bile bile satmadım :S