3,7235 ten ilave % 15 daha...
Bu tepki çok samimi gelmedi bana.
Printable View
3,7235 ten ilave % 15 daha...
Bu tepki çok samimi gelmedi bana.
Rusya, ABD ile Suriye'de istenmeyen olayların önlenmesi ve hava operasyonları sırasında güvenliğin sağlanması anlaşmasını askıya aldığını duyurdu.
Al sana bir Çok Yakın plan Görüş Açısı grafiği.
Bak grafiğe.. Oku grafiği.. ( Ama önce kafanı kumdan çıkart da oku.. Red listesine almak çözüm değil.. Ben seni görüyorum.. :evil:)
http://i.hizliresim.com/gqrO9b.png
abd 10 yıllıklar... 2,3-2,64 arası hareket...2,30dan döndü şimdilik...
2,64 yukarı kırılırsa baya şenlik olur...
http://i1132.photobucket.com/albums/...psxhd0o6sm.png
59 adet TOMAHAWK az geldi Usd/Tl yi kesmedi hepi topu 2 kuruş yukarı attı. Sahi ya bir de bakmışınız 3.20; olmamı diyorsunuz ! Ama diyen var hatta 3 bile mümkün diyorlar ama dinleyen yok, koskoca başkan danışmanı`nı bile iplemiyor kimse ama görün bak 16 Nisandan sonra nasıl olacak her şey, ` güllük gülüstanlık`, aynen Haziran genel seçimlerinden sonraki gibi, memlekete istikrar gelecek, Dolar bu istikrar ile 1 Tl bile olur, demedi demeyin... Tabiğkim ! al -sat-tut tavsiyesi değildir, maksat goygoycuların gönülleri ferah olsun.
akşama bu doalr 3.80 yakar mı yakamaz mı
Sanmam.. :Sad:
Yakamaz... :)
http://i.hizliresim.com/JaZZ8n.png
Altına bir haller oldu. :party:
Altın ons :1270$
ABD'de tarım dışı istihdam Mart'ta 98 bin arttı..
Faiz artışları nanay olma durumu var..
ABD (Trump etkisi hariç) resesyona girecek diyorum inanmıyorsunuz..:kahkah:
Ayrıca İş bankası bu işi biliyor..:)
Geçen günde MB faiz artışımı neydi makası o kadar indirmiştiki..gel dolar al diyordu..
Karardan sonra dolar 1,645'lerden 1.61'lere düştü..
Dolar aynen geri sarıp füzeleyebilir mi bu gece acaba..
Hayır ihtimalini ciddi olarak göz önünde bulundurmak gerekir..
Olası bir hayır da dolar ne olur ??
Hayır ı fiyatlıyor olma ihtimalleri oldukça yüksek (bence tabi)
Mart ayında ikinci darbe söylentileri ile dolarda kandır indir milleti şaşırttılar.
Millet bu dolar kuru ile seçime izin vermez hükümet !!!! derken 3.60 ların altına ısrarla bırakmadılar..Kimse almad..
Her gerçi çekilmeyi mal toplama olarak görüyorlar..
Benim penceremden bakış budur..
Umarım yanılırım memleketin bekası için..
2017 içinde dolar kurunun yeninden 3.94 leri deneyeceğini ve geçeceği düşünen lerdenim..
3 den 3.90 a giderken seyreden merkez in dolar ın olası bir 3.94 üstü denemesini yine!!! seyredeceğini düşünüyorum..Çok ağırlar her kafadan bir ses çıkıyor bu arada olan memlekete oluyor..
Zayıf bir müdahele 5 lerde anca gelir..Gösteregeyi 0.25 falan artırır onda da..
Allah sonumuzu hayır eylesin..Hiç iyiye gitmiyoruz..
ben dikkatsiz bir adamım..doğrusu 3.733-3.734 olacaktı..Ya idare et artık..:evil::evil:
Bu arada kur tahtıravalli oldu..bir yukarı bir aşağı..
''tahtıravalli'' doğru yazdım mı sn DeliKAN..:evil::evil:
Bak nick'inide doğru yazdım..aferin de..:)
Referandumdan EVET çıkarsa belki kurun ilk hareketi aşağı olabilir.
Ama çok geçmeden kurun yukarıya hareketi, referandumdan HAYIR çıkmasından da sert yukarı olacaktır.
Olası paniği önlemenin tek yolu Anayasanın tek adama verdiği yetkiyi kullanmaktır.
O da sadece ve sadece paniği artıracak bu da serbest kambiyo rejiminin sonuy olabilecektir.
Sadece yüksek sesle düşünülmüş bir kıyamet senaryosudur...:)
Doların düşüşü referandumdan evet çıkmasına bağlı olsaydı, dolar son 4 yıldır çıkmazdı zaten. Evet çıkarsa istikrar sürer, dolar da çıkışına devam eder. :evil:
Burada bilinmeyen şey hayır çıkarsa ne olacağı.
İyi duysunlar diye Hatay'dan höykürüyor:
- Evet ama yetmez...
Suriye halkının can güvenliği için daha fazla füze gönderilmesi lazımmış...
Geçen gün "tek millet" nedir ..Açıkladı anladık.
ABD nin can güvenliğini sağlamak üzere, Suriye'nin üslerine füze gönderdiği "Suriye halkı" nedir acaba?
Olası bir evet 1 kasım seçimleri gibi olur 2.75 lere vurdurmuşlardı sonra 2.78-79 dan çevirdiler..
Yine herkes 2.75 hatta 2.60 ları beklerken..
Bu seviyelerden referanduma girersek (iyimse ihtimal) evet de çıksa 3.55 3.60 lar zaten yine dip olur..
3.50 nin altını artık beklemiyorum..
Anca FED in çıkıp faiz artışında pause a bastık türü bir açıklama yaparsa ayrı :)
3,74 e bir kafa daha atacak gibi...
Bu kez delerse...
Nereye?
İyi silkelediler.. Ortalamadan döndürdüler. 3.62den yükseliş çok nizami. Şimdiki hedef 3.76-3.77 gibi...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32c27571cb.jpg
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı 6. İslami Bankalar ve Finans Kurumları Şer'i Denetim Konferansı başladı.
https://haber.doviz.com/gazete-haber...basladi/528568
Hayırlara vasıl olur inşallah...
Helal kar durumları olmalı...
Helal gıda durumları gibi...
Yani.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD'nin Suriye operasyonu ve doların yükselmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci dolardaki hareketliliğin geçici olduğunu ve hafta başında normale döneceğini ifade etti.
Anlaşıldı.
Durum sıkıntılı.
Biraz daha almak lazım.
Fadıl'ı da çağırmayı unutmamışlardır umarım. Tam onun avlanabileği mekan. :kahkah:
medmedev doları zıplatacak
---- Allah, COCUKLARİNİZİ oy vermediginiz duzende yasamak zorunda birakmasin o zaman , degil mi?
----
New York Başkonsolosluğumuza kayıtlı seçmen sayısı 38,407
İlk üçgün itibariyle kullanılan oy sayısı
4,632
33,775 kişi NEREDESİNİZ?
Amerika çapında 100,065 kişinin oy kullanması gerekiyor.
İlk üçgün itibarıyle Amerika çapında kullanılan oy sayısı 12,017
88,048 kişi NEREDESİNİZ?
OY VER, VATANDAŞLIK HAKKINI KULLAN. OY VER AMERİKA, OY VER.
-------------------------
Bir hanım arkadaşımın facebook'taki yazısı böyle.
Aynı coğrafyayı paylaşmadığınız aynı kökenden de gelse insanların yurdu etkileyecek yaşamsal önemdeki bir referanduma gösterdikleri ilgi utanç verecek düzeyde.
Ama Türk gününde NewYork'ta yürümeye bayılırlar.
Atatürkçüdürler hemen hepsi.
Ama Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin ters yüz edilmesine seyirci kalabilirler.
Hep söylerim: Kaderini bu toprağa ve insanlarına bağlamayanlar, kendilerine Türk deseler bile, bizden değildirler.
Eldirler.