Arkadaşlar pazarlık yapın diye boşuna demiyoruz bankaların hepsi mevduat için deliriyor geleli eldeki parayı kaçırmak istemiyorlar
Printable View
Arkadaşlar pazarlık yapın diye boşuna demiyoruz bankaların hepsi mevduat için deliriyor geleli eldeki parayı kaçırmak istemiyorlar
cepteteb ve enpara lirayı güncellemiş, dolar ve avro aynı.
Selamlar
Gunluk hesap islerken ayni anda vadeli ayri bi hesap acilabiliyor mu ayni banka icinde gunlugu etkilemeden. Tesekkurler
Ikinci sorum : gunluk hesap 90 gun olarak acildi diyelim. 10. Gununde kapatabiliyor muyum ?
Merhaba, çapraz ürün nedir ? Teşekkürler...
Halkbank 35 gün 96bin lira 24 orandan bağlandı.Buradaki en önemli detay ise Stopaj kesintisi %15 yerine %5 olarak tanımlanmış yani 26 orana tekabül ediyor.
Fake değildir.!
3 gün sonra ne olur bilinmez.
Merhaba arkadaşlar,
şeker bankta gece gündüz hesabı açtıracağım. Perşembeyi bekleyeyim değil mi? 200 bp arttırsa yansıması ne zaman gerçekleşir? şu anda hesabım %19 gecelikte. Yoksa direkt gidip açtırayım mı? %22,25 güzel oran. Faiz artışı olursa daha da artar sanırım...
Vakıfbank
35 gün vadeli
62.750 usd
%6.5 den bağlandı...
arı hesap yenilenmiş. lira 21,75%, dolar 4,5%, avro 1,75%.
teb marifetli dolar 4.5 olmuş hesap kapadım açtım güncellendi ,duyrulur.
şekerdeki gece gündüz hesabı internetten kapatıp açınca oran güncelleniyor mu arkadaşlar?
TÜRKİYE CDS 522,52 % -2,19 10/09/2018 17:04:25
KAPANIŞ: 534,19 GÜNİÇİ EN YÜKSEK: 549,57 GÜNİÇİ EN DÜŞÜK: 520,86
Bu tr nin risk primi.!!
Bunun üstünü vermeye elleri mahkum.!!!
Daha yolun başındayız.!!!
Dolarcılar iyi pazarlık yapın.!!
Aktif EFT çıkışı yapınca arıyor mu? Bugün bakiyeyi sıfırlanınca arandım ve sebebini sordular. İleride kullanır misiniz dediler. Ben de oranlar cazip olursa tabi dedim. :)
Not: meblağ buradaki rakamlara göre ihmal edilecek seviyede
Sekerbanka gittim demin.Hicbir sekilde gece gunduz oranini guncelleyemiyorlarmis..
Ancak cocugunuz veya esiniz adina acabiliriz dediler..
Esi bosverinde cocuk icin actirsam olumsuz bir durumla karsilasmam olabilir mi arkadaslar ?:)
cocuk 3 yasinda
İlk defa hesap açanlara mı..
Burdan maaş alıyorum%16 veriyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şekerde çok önceden hesap açıldı. şu anki oranlar dan tabiki yararlanmak mümkün değil.
paranın 3/2 si eylül 17 sine bağlı. kalan 3/1 lik kısmı gece gündüz deydi.
ben pazarlık la gecelik gitmek istediğimi söyledim.malım gece gündüz oranları yenilenmiyor. fakat bugün aradım başka bankaya gideceğimi söyleyip 7 günlük %22 den gecelik bağladılar.
not: gecelik %21 teklif edildi. ARADA 1 PUAN VAR. aslında 13 ünE bağlamak lazımdı. oranlar hemen yansımaz dedim ve paranın dönüş gününe 7 günlük bağladım.
yani gece gündüz diye bir şey yok .BAĞLASINLAR O ZAMAN GECELİK . Şekerbank İÇİN MOODYS VERDİĞİ kredi notunu söyledim. AFİLLİ LAFLAR ETMEK LAZIM.
ÇOK DAHA İYİ ORAN ALINABİLİR BENCE ŞU AŞAMADA. KİMSE GECE GÜNDÜZ ARI HESAP GÜLDÜRENE TAKILMASIN ELİMİZ SAĞLAM
Bu arada vakıf özel arandı.32 gün %26 verdi.
Miktar nedir streneee?
Kredi faizi %50 yi geçti.26 neredeyse yarısı.daha fazla vermeliler.
vakıfa kafamızda oran olsun diye sordum. referansım bundan sonra halkb ve Vakıfbank sorulan miktar 600 k
Şekerbank 900k
Likidite açığı rekor seviyede dolaşıyor. 10.9.2018 tcmb fonlaması
178.7 milyar TL faizi %19.25. Bankalar ne kadar alabiliyorlarsa yükleniyorlar gibi. Bu kadar TL'yi piyasaya verirsen sarı saçlarından sen sorumlusun....
Maşallah
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ING günlükte stopaj kaç? %15 mi? %5 mi? Günlük hesaplarda stopaj kaçtı kaç oldu? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen?
BURGAN bugün 132k icin 22.50 verdi, vade 32 gün, şaka yapıyorlar galiba...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/PDJEM6.png
Takasbank( VIOP) da bu gün 31.50 faiz varmış.....Ben benim aracı kurumla bir görüşeyim :kahkah: Bize yok muymuş diye........