Hayırlı olsun, çok iyi oran gerçekten de.
Printable View
Temettü bencede iyi ancak büyük ortaklar arasındaki kavga ve davalar , hissenin önünü tıkıyor , halka açıklık oranı düşük , böyle hisseler speklerin ilgisini çeker lakin yıllar geçti bir hareket olmadı
gerçekten çok güzel temettü açıkladı süpriz oldu benim için tüm ortaklara hayırlı olsun...aman spekler bulaşmasın bu kagıda bizim gibi yatırımcılar için kötü olur...gitsin onlar ihlas metro vb. kagıtlarda milletle oynasın...zaten yatırım yapılacak 3-5 kagıt kaldı umarım spk halka açıklık 5 in altında ve uzun süre elinde hisse tutanları stopaj kesintisinden kademeli olarak azaltma üzerinde düzenleme yapacak haberleri var umarım yapalar....
evet gyo larda stopaj yok belki gelir belli mi olur...benim kasttettigim diğer sanayi şirketleri ben mesela petun da 10-11 senedir yatırımcıyım keza 5-6 yıldır da alka da artık ben de stopaj vermeyeyim bu hisselerde bi zahmet...
temettü hisse başı 2.10 TL değil mi?
hayır yurttaş rica ediyorum dalga mı geçiyorsunuz...2,80 verecek hatta ilk taksidini 05.05 de verecek digerini erkene çekeceker sanırım bugün haber düştü kap a
22’den 1000 lot alayım dedim,
sekman attırdım iyi mi![emoji23][emoji23][emoji23]Kağıdın
devresini kestiler[emoji23][emoji23][emoji23]
Korona Çinde bitti,kaynağı
kurudu. İran dışında
kontrol edilir. AVM’ler 2 hafta
sonra düzelir[emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede ekonomik istikrara destek vereceklerini bildirdi.
"...Federasyonumuz bünyesinde olan alışveriş ve yaşam merkezlerimiz, perakendecilerimizin kapalı kaldığı dönem boyunca kapanan işletmelere kira faturası düzenlenmemesi ve kira alınmaması yoluyla destek olacaklarını belirtmişler, perakende işletmelerimiz ise önceliğimizin çalışanlarımızın iş kaybına uğramaması olduğu hususunda mutabık kalarak bu dönemi güç birliği ile atlatmak için bütün gayretlerini göstereceklerini ifade etmişlerdir.â€
haberin tamamı:
https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...atilsin-44805/
her yerde farklı veriler var beyler. Bu hisse 2019 da toplam kaç kuruş net temettü verdi ? Yardımcı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Dustugu yerden bir suru kait saglam tepki verdu. Bu 30 dan 20 ye dustu halen 21 lira. Muadili sayilabilecek vakko tavan yapti bugun. Temettusu cok ii. 21 liralik kait icin 2,8 lira net temettu faizlerin yuzde 9 a dustugu ortamda harika bir orandir. Hende bunun temettusunde stopajda yok. Bana gore kiraya vermek icjn ev almaktan kat ve kat daha iyi bir yatirim. Ikisi arasinda bir kere vizyon farki var. Birisinde ulkemizin en elit avm sine ortak oluorsun. Her sene kirani yani temettunu verfisiz oduyor. Hemde bu kait 30 liradan 21 e dusmusse. Tadindan yenmez
haklısınız trade500 ama tepki vermemesinin en büyük sebebi avmlerin ne kadar daha süre kapalı kalacagını kimse kestiremiyor...verdigi temettüye göre bu sene ucuz ama seneye aynı seyi söyleyebilir miyiz o muamma...
***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
14 Nisan 2020 Salı
----------------------
1100- Akmerkez GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Yünsa'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
15 Nisan 2020 Çarşamba
----------------------
1030- Deva Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Gentaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Anadolu Isuzu'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı greçekleştirilecek.
16 Nisan 2020 Perşembe
----------------------
0930- Çimbeton'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1130- Çimentaş'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
17 Nisan 2020 Cuma
----------------------
1000- Yaprak Süt'ün Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Karsu Tekstil'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Güler Yatırım Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1300- Merit Turizm'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
kimseler yazmıyor ilginç...ilk temettümüzü aldık herkese hayırlı olsun 1,4 tl....ikinci parti ekime kaldı artık...izlemeye devam düşüşlerde alım için pusuda bekliyorum...
en son yaklaşık 17 gün önce ben yazmışım yine ben yazayım...tahta çok ilginç hareketlere gebe kimse kalmamış sanırım ky olarak bakalım 3 aylık bilanço nasıl gelecek...
Sayın konkasor34, ben 2014'ten beri portföyümden akmgy'yi eksik etmiyorum. Son al/sat işlemimin üzerinden 2 seneden fazla zaman geçmiş. Aldığım temettülerle maliyetim 6,5 tl'lere düşmüş, covid-19 etkisi olmasa muhtemelen 3 sene içinde sıfırlanacaktı. Temelde temettü odaklı yaklaştığım için fiyatıyla fazla ilgilenmiyorum. 20-30 arası giden fiyatlar hiç ilgimi çekmiyor açıkçası. Ancak fiyatı yukarı veya aşağı yönde abartırlarsa, o zaman durum değerlendirmesi yaparım.
Bu sene avm'ler için kayıp yıl olur, o yüzden bilançolardan pek bir şey beklememek lazım.
YTD
%3 işlem görme oranı çok düşük oldugundan dolayı , kayıtlı sermaye tavanı olan 75 milyona kadar sermaye arttırımına gitse (buda %100 bedelsiz yapıyor ) çok iyi olacak...
bilanço 20,666 bin geldi hayırlı olsun...ben begendim ,tahtada zaten ky kalmadı sanırım kimseler yazmıyor, bekliyoruz...
Birileri kağıtla dalga geçiyor. Kağıt yıllardır aynı fiyatlardan işlem yapıyor. Normalde bu kağıdın fiyat olarak çooook yüksek yerlerde olması gerekirç. Ama her nedense o fiyatlara ulaşmak istemiyor. Kağıdın zaten tamamına yakını toplu. Neyi bekliyor, anlamış değilim. İnşallah en kısa zamanda olması gereken fiyatlara gelecektir.
merak etmeyin sıra akmerkeze de gelecektir...açıklık çok düşük isteseler 100 tl bile yaparlar ama...en kötü seneye de temettü müzü alırız bekleriz sıkıntı yok...
Hala aynı fikirdeyim. Birileri kağıtla DALGA geçmeye devan ediyor. Hatta dalga geçmeye çalışanın çok da borsadan anlamayan birisi olduğunu düşünüyorum. 30 Saniyede 1 lot, 30 saniyede 2 lot, 30 saniyede 3 lot vb. hareketler yapmaya çalışıyor. Hisse gerçekten yukarı gidecek olsa adam, saniyede 100 tane işlemi aynı anda anda yapar. Yapılan işlemleri gözümüzle takip bile edemeyiz. O kadar hızlı hareketler olur ki inanamayız. Ama şimdiki işlemlere bakıp bakıp gülüyorum. Dakikada da bir 2 lot yakmak işlem olmuş.
Sanki sesim duyuldu. Bir anda kağıt harekete başladı. İşte hareket böyle olur. TIKIR TIKIR olur.
AKMGY Piyasadaki Toplam lot sayısı : 1.146.151 lot. Takası: % 92,65 Garanti Yatırım, İş Yatırım % 02,20, Oyak Yatırım % 01.14 Kağıt oldukça toplu görünüyor.
Pek küçük yatırımcı yok herhalde, birkaç gün tavan yaptı hisse hiç yorum olmamış...
teşekkürler
Enteresan bir kağıt, gerçek halka açıklık sadece %3.07, yani 1.1 milyon lot. Acaba bunların hangileri o lotlar...
Bu arada tahtada enteresan işler oluyor. Eminim işlem yapanlar, bu işe yön verenler bu hareketlerin sonunda brüt takasa gireceğini biliyordur/tahmin ediyordur. Değerleme raporuna göre hissenin ederi 40-41TL gibi birşey (=[kdvsiz değerleme raporu değeri + tahmini nakit]/hisse sayısı).
Keşke birileri çıkıp da burada yapılanları anlatsa da biz de anlasak.
-------
YTD
Aslında AK MERKEZ diğer kağıtların yaptığı hareketlerin 100 de 1 ini bile yapmadı. AK MERKEZ sadece yanlış yaptı. 2 ileri 3 geri, 2 ileri 3 geri yaptığı için CEZA aldı. Kağıtlar yukarı giderken DEVRE KESİCİ işlemiyor. Sadece Aşağıya gelirken DEVRE KESİCİ işliyor. Tavan Tavan giden kağıtlarda sorun yok. İleri - Geri durmadan hareketlerde sorun oluyor. Bu hareketleri bilerek mi, yoksa bilmeyerek mi yaptılar. Anlamış değilim. Hayırlısı olsun. Belki bu işlerden anlayan birisi tahtaya girer de kağıt olması gerektiği yere gider. Bol kazançlar. 15 gün tek Fiyata devam
Milleti tokatkadı nasıl bir harejetti bu böyle
Çok yükseldin ya hani orus*u çocugu hemen düş...
Senin 10 katı yükselen hisse senin 10'dan biri kadar düşmedi be..
Spek denilen katıksız *** burayı okuyorsan senin sülaleni si...
Manyak hareketler bunlar panikleyeni batırır