Hiçbir haber etkilemiyor beklentileri satın mı aldı ne iş yaa
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hiçbir haber etkilemiyor beklentileri satın mı aldı ne iş yaa
Oyle olmusa benziyor
***IDGYO* *EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***IDGYO******EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [IDGYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
*
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
2. oturumu 20.07.2017 tarihinde yapılmış olan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi, Yüklenici İdealist İnşaat Tic. Ltd. Şti. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı ile 16.08.2017 tarihinde imzalanmıştır.
İhale değerleri aşağıdaki gibidir
Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 68.500.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 15.070.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: % 22
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626099
BIST
17 Ağustos 2017
TAMAMEN SUPEKÜLATİF olan bu hisse SPEK MALı haberler mal boşaltıyor da olabilir.
***IDGYO* *EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***IDGYO******EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [IDGYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
*
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
2. oturumu 20.07.2017 tarihinde yapılmış olan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi, Yüklenici İdealist İnşaat Tic. Ltd. Şti. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı ile 16.08.2017 tarihinde imzalanmıştır.
İhale değerleri aşağıdaki gibidir
Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 68.500.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 15.070.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: % 22
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626099
BIST
17 Ağustos 2017
TAMAMEN SUPEKÜLATİF olan bu hisse SPEK MALı haberlerle mal boşaltıyor da olabilir.
Takasları incelediğimizde ilk gün darbeyi sevgi k.y.'lerimiz yani iş yatırım vurmuş gibi görünüyorayın 10 unda 3,39 ortalama ile mal alan iş yatırım 2,90 ortalama ile vermiş iki gündür ise tacirler,icbc ve yatırım finansman kağıdın içine etmiş ellerinde bulunan toplam lot dikkate alındığında halen kağıdı baskılama ve aşağıları gösterme potasiyelleri var
Seninle başım dertte ne yapsam bilmiyorum....bugün bu şarkıyı dinliyordum tam ıdgyo luk...alsan alamaz satsan satamazsın...
nerden düştük bu belaya hergün düşüyor 3 liradan girdik yükselir diye bu gidişle bir haftaya % 50 zarar olur YTD
Teknik taktik hikaye oldu haber lazım herhalde yükselmesi için 3.60 lardan salındı buralara çok yazık..
İşlem hacmide azaldı.
Derinlik bilgisi ve alan satan bilgisi paylaşabilen var mı?
önümüzde sadece 2.46 kaldı onu da kırarsak tamamen tahta yapıcının keyfine kalırız. Bazı şeyleri bildiğimiz halde duygusal işlem yapıyoruz ya kazanırsak ya giderse ya kaçarsa diye satmıyoruz oysa ki 10.08.2017 tarihindeki bar herşeyi açıklıyor eldeki malı boşaltmışlar kalan bir miktar mal ise 14.08 de gidiyor gibi gösterip boşaltılmış. Kesintisiz düşüşte 5. gün İşte sözünü ettiğim bar burada
https://i.hizliresim.com/vp3V44.jpg
https://i.hizliresim.com/kW5pdW.jpg
Bunu attığım sırada 1 yakmak moda oldu satan A1 alan ALB 10 dakikadır işlem yapıyormuş gibi bir lot alım yakıyorlar
her gün düşer mi bir hisse MAL SPEK te mi?
Sn. Pharnakia paylaşımınız için teşekkürler. fazla satan gözükmüyor fakat alım da olmadığından kağıdı istedikleri gibi baskılıyorlar. Zarar büyük...
Rica ederim. Şu anda da 55-42 arası 36 emirde 34 bin alış , 57-66 arası ise 40 emirde 12 bin satış var kademeler bir acayip saçma sapan işlemler oluyor. Emir iptalleri çok sık yaşanıyor 6 bin lot beklerken 500 lot ile kademe düşüyor geri kalan 5500 lot iptal oluyor onun için ne direnç ne destek hikaye sadece tahta yapıcının keyfi
halka arz fiyatına gelmeli ( 2 tl ) duyduğumuz fiyatlar çok daha iyi lakin speğin ...nin keyfini bekliyoruz. YTD.
takaslar çok dağınık net bir toplayan yok dün Akyatırım başta iken alımlarda bugün listeye bile girememiş ama satıcılarda yatırım finansman çok istikrarlı hergün veriyor garanti 66 bin yatırım finansman ise 22 bin lot vermiş ve kağıdın içine etmeye devam etmişler
Nereye kadar düşeceksin bakalım ulan c grubusun be açığa satışta yok...ne çok şeref yoksunu var yaa
Açığa satışa gerek yok ki bugün full ekranda idim 300-500 lota kademe düşüyor hareket var gibi 1 lot ile ekran yakıp gelene verip indiriyorlar 15 dakika kademedeki 800 lot gitmedi ama 6000 lotluk alım kademesi bir anda sıfırlanarak kademe düşürdüler İlginç ve pek hoş olmayan hareketler var
Birileri kağıdın gitmesini istemiyor ve kasıtlı düşürüyor. Mal çıkmak isteyen 3'ün üzerine çıktığında 3,15 tavan olduğunda basardı. Aşağıya çekip milletin malını ucuza kapmak istiyorlar. Fakat sığ bir tahta olduğundan kuvvetli bir alıcı çıkmadıkça kağıdı istedikleri kadar aşağıya çekebilirler. İhlas Holding BOTAŞ'ın ihalesine Çinli ortakla katılacağını açıklaması bile kağıdı yükseltti, bizimkisi sözleşme imzaladı daha beter düştü...Yazıklar olsun böyle speğe...
Kağıt 6-7 haziran'da yaptığı hareketi mi yapıyor o tamamen tahta yapıcının bildiği bir konu o zamanda 3.50 leri gören kağıt 2,50'lere kadar geri çekilmiş ve yaklaşık 2 aylık sessizlikten sonra ihale haberinden sonra hareketlenmiş. Biz kendimize göre kağıdı yükselecek diyerek kalbimizi bozmamaya çalışıyoruz ancak işin farklı görünen yönleri var tavan olduğu gün neden satmadı derseniz o gün tavandan mal verildi ama bozacak kadar işlem olmadı ertesi gün 3,60 gören kağıdı neden 3,15 den versinler ki 10.08 tarihinde 3,28 açılan kağıt seans içinde 3,60 a kadar gitti ve 3,22 ye kadar bastılar tekrar 3,28 den kapadı 3,031,230 lot ile 26.01.2017 tarihinden sonra en yüksek hacmi yakaladı.Şu anda son bir hhaftada en yüksek alıcı Citibank yabancı bu kağıdı ne yapacak bilmiyorum benim düşünceme göre bıyıklı yabancı olabilir.Anladığım bu tahta her artışta önce kaşıkla verip kepçe ile almayı huy edinmiş birkaç seans yükselişle kapatmamış bir tahta bize düşen ya kol kes yapacağız yada yok farz edip sabredeceğiz karar bizim. Son 1 haftalık takaslar ise şu şekilde;
https://i.hizliresim.com/ok130b.jpg
Zararla satacak halimiz yok beklemeyi de bilecez her ne kadar b.ktan düşmüş olsada
Kağıdı öldürdünüz mü ses seda yok...
Zararla satmama kararı tercih bende maliyetimdeyim bundan altı zarar ama idgyo da acı tecrübelerim var yükselir diye bekledim 2012 de hep eksi hep eksi parayı bitirdim inşallah bu sefer Birşeyler olur ve kurtarırız ve kurtarırsınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cehennemin yolları iyi niyet taşları ile örülü ve bizde o yollarda ilerliyoruz 2,42 bir haftada tepeden 1,18 kuruş eksi
Stopuda yok aq kağıdı saldikça saldı
Citi aldığı bütün malı zararına satmış görünüyor.
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oldu şimdi haber falan mı var ?
Bir haftadır iflahımızı kestiler yüzde 35 -40 düştü azıcık kıpırdandı devre kesici
Vayy anasını devre kesti be bazen sinirlenmek iyi geliyor denek
Allaha şükür tavannn
ne kadar lot var tavanda acaba
tavan hayirli olsunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4325405302.jpg
az önce satıyordum son yorumu yaptım idgyo sat derken baktım alacağım bfren %5 yapmış vazgeçtim Allaha şükür uykularım kaçıyordu kaç gündür. Bir kez çarpıldım parayı bitirdim bu hissede çok güvendiğim birinin yüzünden o nedenle 5 yıldır yanına yaklaşmamıştım
Az işlem olmaya başladı. Tavan da ne kadar var şuanda
Nihayet 4.50 hedefine yol aldı gibi ama o kadar spekülatif bir kağıtki..yinede yarın iyi bir seans olacak inşallah.