not: başkana selam mı? bu ne samimiyet derler sonra. haklardan helal istemek mi? bu ne mantık, varsa da haram ola demezler mi?
kaçın beyler dağılın gidin
Printable View
not: başkana selam mı? bu ne samimiyet derler sonra. haklardan helal istemek mi? bu ne mantık, varsa da haram ola demezler mi?
kaçın beyler dağılın gidin
haydi daha çok yolun var bastır biraz
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,03 ün altında fiyat salmazsa, 1,03 üstü hlgyo güzelleşir diye düşünenlerde aramıza katılır belki , hayat bayram olur belki :)
güldür yüzümüzü hlgyo
yatırım tavsiyesi değildir
Bir cacık olmaz. Aynı hareketi milyonlarca kez yaptı. Bu hacimle tavan olması gerekirdi. Vkgyo gitmeden bu da gidemez!
37 kuruş temettü ne zaman
15 haziranda (yanlış hatırlamıyorsam) genel kurulda karara bağlanır dağıtım tarihi. bedelsiz ve temettü toplamı %4,18'di galiba. çok uzun süre geçince unutuyor tabi insan. bence ikisinide haziran ayı içerisinde alırız.
Saatlik grafikte flama oluştu . 1.06 ustu saatlik kapanış onemli yarin için. Ytd.
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sistemimize girmek üzere hayırlı olsun... Bir süre beraberiz
yükselen br trend oluşumu gorunuyor,detaylar linktedr
https://twitter.com/luxattt/status/866898973440847873
.
grafık https://pbs.twimg.com/media/DAfX8QkXYAAwiQP.jpg
Merhaba arkadaslar
arkadasların ısrarlarına dayanamayıp profıl sayfamda tekrar joınmee vermeye karar verdım izlemek isteyen buyursun gelsin tabi bazı isteklerımız var 1 asla küfur ve hakaret yok 2 isim almak şart an ıtıbarı ile orge,karel,petkım,sasa, aselsan hlgyo emkel ygyo bjk acık
yeni ıstekler tek sıra derınlıkli olarak acarız
[emoji106]
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi be geç şu 1,08 i artık
ulan biz 1,08 geç diyoz o daha kademe düşüyor.. ulan ne bahtsızım be..sattığım bucim yükseldi. aldığım hlgyo düştü. bahtımı seveyim bahtımı..
1,08 e koymuş takozu herif ne anlatmaya çalışıyorsa artık..
Halk 900 bin lotla 1,07 i kırdı, sırada ki 1,08 i kırmak mesele.
1,08 geçerse düşeni kırıyor sanırım...
Burada sabah akşam yazan bir arkadaş var dı -Propolis- Acaba ne yaptı ilk yükselişte sattımı acaba. Sesi soluğu kesildi de.
Son duruma gore olası hedef fiata bakınca ...
grafik
https://pbs.twimg.com/media/DAiacvZXYAAQArW.jpg:large
hay şansıma ya.. % 50 lerineden hep ters yakalıyorum ben yahu..
alka mı kutpo mu dedim kutpo aldım. alka 1,55 den 5 e gitti kutpo 8,20 den 6 ya geri geldi.
dün reysas mı hlgyo mu dedim reysas 1,11 di bugün 1,19
hlgyo yerinde sayıyor.
bahtımı seveyim bahtımı..
kusura bakmayın ortaklar benim geldiğim yer kuruyor..
ulan gittiğim yer kuruyor be .. lanet olası.. eksiye gelmiş bir de.
buradayım..iş yoğunluğundan biraz uzaktım..tabi biraz değişim bugün yaptım..iyiki yapmışım...
iyi olur İnşallah...
ne oldu buna tık yok
demir attık buraya hiç yaşam belirtisi yok
yaw bu kağıda yazan çizen de yok.. nasıl bir kağıda bulaştık biz..
girdik bir kere satışın duracağı yeri bekliyoruz bakalım nerede çüş diyedek
vakıf ve emlak yüzde 1.5 ve 3 lerde...halkın gyo su herzamanki halinde.**belliki hisse el değişimi oldu ..mecburen bi artış yani...şirketsel değil.**
varlık fonu şirketi halk grubu yeni konsepti pek iyi karşılamadı .**incelenmeli***?