Patron kağıdı sonucta...
ben bu sene bist öngörünüz için demistim inşallah tutar
bol kazançlar...
Printable View
Patron kağıdı sonucta...
ben bu sene bist öngörünüz için demistim inşallah tutar
bol kazançlar...
Günaydın iyi haftalar ortaklar... Dayım döktürmüşsün hafta sonu. Taktiklerini aldım yazdım bir kenara. Tecrubene ve paylaşımlarına saygım çok. Bol kazançlar.
Hayır hans o formasyon duruyor. Ters rüzgarda 1 in altına sarkarsa dikkatli olunması için yazmıştım ve halen geçerli. O gün 1,18 de farklı bir şey vardı. Anlık kademe ve alıcı satıcı görmüyorsan anlamanı beklemem. "İsmi karıştırmış olabileceğim için son cümlemi sildim. Yanlış kişiye yanlış mesaj olmasın diye :shh:"
cuma günkü hareket neydi öyle 1.16 oldu bir anda... ama patron kağıtdı bu risk her zaman yüksektir. ytd
157-99 ayarlar ile oynamayın :oleyo:
1.11 le tekrar geldim dayım selamlar saygılar bol kazançlar..
Gerçekten , çok karlı ve ucuz bir hisse . Fakat , Sayın Baldayı ve diğer, başka küçük yatırımcıların yüklü miktarlarda hissede olmaları nedeniyle yükselişn zor olabileceğini düşünerek hisseye girmeye cesaret edemiyorum. Çok bekletir gibime geliyor.
By akıl son yorum komedi gibi...baldayı sanki süpürmüş
O zaman şöyle yapabilirsin diğer borsadaki 500 küsür kağıttan birini alıp buraya uğramaya bilirsin. Hem boylece yükselişe bir engelde sen olmamış olursun. Saygilar
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Küçük bir haber bekliyor kanatlanıp uçmak için. Patron yeterince toplamadan haber gönderir mi? Bi baba yiğit dalarsa o zaman habere gerek kalmaz patron da bakakalır ..ytd
Yukarı fiyatları bilmem de bu fiyatlarda alıcı satıcı yok. İşlem hacmi yerlerde. Alıcı olsa patron baskılıyor diyebilmek için işlem hacmi olmalı. Bugünkü harekette patronun gölgesi bile yok..ytd
İzlediğim 20 kağıttan an itibariyle yeşil durmayan tek kağıt.. İşlem hacmi yok alıcı yok, satıcı yok...ytd
Ben ekranı kapatıyorum. Bugün umudum yok...
ne yalama bi hisseymiş hergun badanaj yapıyo bi yukarı yapsada kurtulsam sundan isterse 3 bine gitsin...
1.10 tl nin altına gelirse kredi çekip alıcam bundan...ytd
Dayım selam son çeyrek bilanço ne zaman açıklarlar yada geçen ne zaman açıklamıştı bilgin var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler saygılar
Kardeşim tamam güvenmiyorsun bende güveniyorum ama kredili işleme girilmez. Hisseye güvendin ya ülkede bi sıkıntı olursa iş trumpin bi tweetene bakıyor. Ben tavsiye etmem . Ülkenin konumunun batı dusuncesinde ortadoguda yer aldığını unutmayın.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Kredi çekip girersiniz ha :kahkah: Yavaş girin ölmesin bu aralar herkes hasta havalardan olsa gerek. Bizimkininde gözü toprağa bakıyor...
yanlış yere yazdım
Bunun gibi müşterisiz kağıt yok sanırım. Bu ne endeks 1.70 artıda bu ekside. kış mevsiminde tişört gibi...ytd
beğendim koraleosyonunu sayın nargıllım:)
yatırımfınans kaç gündür alıyor azar azar ama tahtada tık yok malesef
1.75 tire satıp gelmiştim 1.13 ten, tire 1.86 oldu bu eşek 1.12...ytd
Ve otkar 100 u geçti ha vay be neyse sağlık olsun :(
Dayı bunun speği umarım martı bekler değilmi?bide ne zaman bilanço açıklar bu gavur iyi akşamlar
Dayı bunun speği umarım martı bekler değilmi?
nereye kadar beklerse beklesin ben buradayım beklerim
çok sabırlı birisi olduğumu beradan bilirsin 3 yıl bekledim
bunuda beklerim
mızrak birgün çuvalı deler ytd
Aynen bende adese de 3 yıl bekleyerek sabır küpü olmayı öğrendim dayım hedef uzun kısa ben bilmem 5tl ev kredi borcumu kapatır. Mesajı aldım bilançodan cacık olmaz zaten yüksek olduda be bi tavan sonra taban teşekkürler Baldayım hayırlı akşamlar
12 aylık bilanço 9 aylığa göre kötü gelecek ama
defter değeri 2 nin üstüne atar diye düşünüyorum
bedelliden gelen paradan dolayı hisse ederinin çok altından
işlem görüyor olacak ytd.
Hissede baskılama yok, iki gündür endeks rali yaptı en azından bir kademe yükselmeliydi.
Genel değerlendirme yapacan biri yok mu uzun süredir takip eden. Hisseye bu fiyattan bile neden alıcı gelmiyor???