Sn. Laguna, endeks beklentiniz nedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yarin ne aliyoz ?
Banvit 2 yıldır kıramadığı direnci kırdı...20 üzeri tutanamıyordu...22 tavan kapadı cuma günü hareket hızlanabilir gibi ancak dikkatli olmakta fayda var...Corona işleri bitmek üzere ...
Ytd...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun bir zaman sonra seni tekrar görmek harika. Artık 134 k yolculuğu başlayabilir sanırım sacro da döndüğüne göre
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin ne aliyoruz ? :notr:
Bugünü bir goreydikRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Socro twittirde çok nankör var dön buralara
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası bir aile gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralar çok sessiz kalmış hakkaten ya.
Nerde o eski günlerr hey gidi hey.
Buraları takip eden, genelde hisse.net’i takip eden herkes teknik öngörülerini geliştirip Twitter’da üstad oldular, o sebepten okumuyolar artık buraları sanırım!!!
Twitter kurtlar sofrası olmuş benim gibi küçük yatırımcıları yutuyor millet bir ona koşturuyor bir öbürüne burası gerçekten çok kaliteli tüm Ustalara selamlar iyi akşamlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah bi dgklb bakayim diyorum. Nede olsa eski dostum :kahkah:
Goodbye güzel insan Dgklb özkaynağına baktın mı...Eksi şuan 1 TL özkaynagı yok...Bizim borsa tuhaf bunlar gidiyor ilginç...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklentim gerceklesti.Bu kadar yeter. Bir sonraki sirada :kahkah:
Qnb finans nasıl arkadaşlar %50 düşmüştü buralar nasıl alım için?
Sabah ERBOS a bi destek atim bari :kahkah:
Goodbye çok fazla destek atma...2020/6 bilanço iyi gelmeyecek...Bilanço iyi gelebileceklere yönelmeye çalış...Bu arada bu Tcelll ne yapiyor Goodbye bir şey anladın mı?GAP i bile kapatmadı...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcell e güvenim tam... İnşallah gidecek...Cesaret yoksa parada yok...Tcell kasasındaki para ile istese 5 TL Temettü bile verebilir...Risk kadar parada büyük...
Ytd...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ptesi ne aliyoruz ? :kahkah:
Bu sefer ustalar karar versin !
Onumuzdeki aylar bankalarin onculugunde bist ralli yasayabilir. Bunun yaninda petkim yatirimcinin tercihide olacaktir.
Eskiden yatirimci cok daha kolay karar verir durumdaydi. Ya borsa cakilacak, yada ralli baslayacak. Gunumuzde hersey tekrar yeniden karindi. Yeni bir bist surecine girmis olabiliriz.Finans ve kimya sektoru tetikleyici faktorler olacaktir. Kolay degil, ancak borsada kan kaybi yasanmisken, en dogru sektorlere yatirim yapmak daha mantikli.
Begendigim hisseler... Isctr vakbn tkfen petkm isdmr tekfen ve isdmr doviz pozisyonu, saglam duracaklari kaniti.
YTD
Pörtföye Ozakgy de al...Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakbn takilayim bir sure. Eskiden yaniltmamisti.Bankalar dipte iken biraz koseye atalim.
Sacro hoca gelmez oldu. Sektor degistirmis :kahkah: Angaraya yolumuz duserse bi ugrayalim.
Sacro hocam , hayirli olsun simdiden . Allah bereketini artirsin. :ok:
Bu bankalar ile bist i 140 a kadar kosturur sistem :kahkah:
Vakbn bu yil 3 TL primli olabilir !!! YTD
Borsadan üç sıfır atılacak onun için bu abuk subuk yükselişler oluyor galiba... zarar eden firmalar bile tarihi rekorlar yapıyo... İkinci ihtimalde USD tarihin sayfalarına gömülecek çöp olmadan öncede firmalara yatırım yapacaklar.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutpo hayirli isler
8 hesap ayni anda cildirmis gibi kutpo gazlamasi ve kagit taban
Spk baksın ne yapmislar acaba
Kutpo yine taban saglam is çevirdiler hayirli isler
Spk dan iyi tokat gelmesi lazim
Sali gunu tarihe *Swap Kazigi* olarak gecebilir.
Boyle firildak swap hikayesi gormedi yatirimci.
Hirsizligin daniskasi !!!
Keriz Silkeleme gibi bana geldi...Yardımcı kuvvetlerle harekete katılıyoruz...Her zaman köşede bekleyen nakit olacak....Borsa Kuralı(Esas kural bence)Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yil DGKLB yili olabilir. Yani bist tekrar eski seviyelerine yol alirsa. maddi sorunu olsada bu sirketin, kendini toparlama isaretleri gorunuyor. Aylar evvel 4 tl demistim. Orayi gecebiliriz. Yani 8/10 TL yakisir
YTD