Fabrikayı yabancılara satacaktı. Onun mu haberini yollayacak. Yokda yeni mağdurlara gel gel mı yapıyor?
Printable View
Fabrikayı yabancılara satacaktı. Onun mu haberini yollayacak. Yokda yeni mağdurlara gel gel mı yapıyor?
Gene konusturacaksiniz beni :kahkah: ucuz romani gecinde tahtada yapin yapacaginizi
gerçek alım olsa bu hemen salmaz bu kadar.
sanırım bundan daha iğrenç bir hisse görmedim, şu harekete bak
😀👏👏👏👍 Harika bir tespit...
bu kağıdı kimse almamasına rağmen hala bir strateji gütmüyor spek. ilginç. kaç yıldır çorbaya oynuyor. herkesi bıktırdı.
Ben hic bikmadim :kmk: gerekirse cok daha uzun sure tutarim. Ayrica bu aralar beklentim de artti.
Kağıt patronuna benzermiş. Adam biraz kaldırıyor sonra haber gönderiyor. Biraz gider gibi yapıp atlayanlardan çorba parasını çıkardı hop geldiği yere veya daha aşağısına indiriyor. Bu senaryoyu hep uyguluyor her seferinde işe yarıyor.
Sen neguzel hissesin boyle:kahkah:
Bu sefer değişik takılıyor. Spek mi değişti niyet mi göreceğiz.
2016 yılında 6.40 yapmıştı. bende böyle yine hareketli bir zamandı 3.85 ten girmiştim. biraz o zamanki gibi davranıyor ama o zamanki gibi marj yok ya. birazda o zamanki marj olsa dicem zamanı geldi.. ama işin kötüsü o kadar karı realize edemedim. brüt takasta yine azda olsa 4 üstünde primli vermiştim. 1 yıl sonra yine aldım ama artık günlük hareket ediyordu. ama ta o zamanlardan beri favorilerimden hiç çıkarmadım. geçen en son 2.00 yi görünce dikkatimi çekti.
2.35 ustune atıp kalmalı kalırsa hareketi olası ytd
ilk durak 2.40 daha sonra 2.60 bölgesi muhtemel olabilir
2.43 kır artık at ustune
KY psikolojisi hisse senedi yüksekteyse hep yükseleceğini düşünür ve satmaz çünkü korkmaz, yüksekteyken alıma başlar çünkü korkmaz... Hisse senedi fiyatı düşükse daha da düşer diye almaz çünkü korkar...
Kimler yıldır kağıtta bilmiyorumda ben yıllar sonra kağıttayım onun için düşse bile kaybedeceğim pek bir şey yok. gerçi amaçları doldur boşaltsa bunlar her türlü pisliği yapar. beni bile hiç ummadığım yere düşürebilir. bu gün çift zirve yaptı. işlem hacmide az değil toplam lota göre. ne olacağını görmek için yapabileceğimiz tek bir şey var ; beklemek ve görmek..
Ben de 2016 daki yükselişe benzetmiştim siz yazmadan önce... Yükseliş yavaş ve derinden oluyor. Ama kesinlikle ytd. Çünkü tuclk çok canlar yaktı.
Ayrıca çok marj ve kademe olmamasını da şimdilik olumlu algılıyorum.
Tahtacı kardeşim her türlü hazırız;
ama sakın indireyim deme üzülürsün :kahkah:
@erdim
sence yarın napar bu kağıt
Ben ne yapacağını bilmemde umarım bir kaç ay devamlı bu şekilde yukarı gider. ama yinede fikrimi söyleyeyim yinede inşallah dediğim gibi yapacak. çünkü 3 yıllık dipten bu yana doğru çok sağlam geldi. yani günlükçüler olsa 30 gündür niye % 20 lik marjla niye uğraşsınlar?? Evet bu soruyu inceleyin , kendinize sorun, yanlışım varsa yazın bizde öğrenelim.
EDİT: Kağıttan uzak kaldığım için yeterince ayrıntılı bilgiye sahip değilmişim. Benzetmek ne kadar doğru olur bilmemde bu üç yıldır sakin bir fay hattı gibi formasyonlar yapmış hep yav. ve dediğim gibi 30 gün değil aylarca sürede ancak en fazla % 25 yapmış. valla her şey mümkün bekleyip görmekten başka yapacak bir şey yok.
K.y. içinde en pis formasyon tipi. kimi işfin gibi yavaş yavaş aşağı doğru kimide böyle aylarda doldur boşalt yapar. gerçekten sinirlere çok zararlı.. YTD. benim bu borsayı kökten bırakma zamanım yaklaştı gibime geliyorda bakalım ne zaman nasip olacak. Bağımlılık olsa artık bu kadar iğrençlikten enerji dayanmaz yav. valla nefret ettim artık. sigara bırakmada da böyle .. en uygun zamanlar böyle nefret zamanları..
olsa olsa bilanço öncesi beklenti yaratıp ele verme hareketleridir. toparlandı diye düşünürseniz aklınızda bulunsun derim yinede.
Şimdi gördüm ama bir anlamı kalmadı sanırım. Endekse göre güzel bence gün sonu.
Hacimde fena değil her ne kadar alsat olsa da. Şirketi satmaya çalışıyorlar yabancılara. Böyle bir durumda 4 üzeri olması gerekir.
Primi geçtim şu an defter değerinin bile 0.79 u.
Son 10 dk yı kötü kapattı. Kapanış seansında koruyamadı.
görüntü genel anlamda kendi karakteri ama işlem hacmi fazla. işlem hacminin fazla olması iki bana bir sana şeklinde doldurboşaltmı yoksa ana trend için toplamamı o baya bir zaman isteyecek anlaması. ama doldur boşaltsa işini bitirip aniden geldiğimiz yere salarsa attan düşmüş gibi oluruz yine. YTD.
Bunların hepsi aynı itne olmuş. K.y. a yedirmemek için kırk takla atıyorlar. YTD.
Hacimli bağımlı hisse pazarladıysa 2 hatta altına yolculuk başlar. Bu seferde ellerinde bulunan dolaşımdaki kağıtları olası yabancı satışında ucuza vermek zorunda kalır.
yabancı satışını kim uydurdu arkadaşlar, şimdi de bu haberle mi pazarlayacaklar 2 altına?
2.46 takıp edin geçerse 2.60 ve 2.85 seviyeleri takip edin geçerse 3 lü fiyatlar beklenir stop 2 32
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.