TBORG Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 216678000 Yıllık Değ%:20
Printable View
TBORG Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 216678000 Yıllık Değ%:20
Kimsede hisse yokki doce citi sen ben [emoji23] [emoji23]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kottan ciksada bizde kurtulsak kendide kurtulsa. Bu kadar toplu kagit niye gitmez bu kadar dusuk islem hacmiyle nasil A grubu kalir anlamak mumkun degil.
Yaw ne kıytırık karlarla tavan tavan gidiyor kağıtlar. Daha ne olcak yani marsta üretim falan mı? Kaç senedir tavan olduğunu göremedik.
Yarim tavan 😂 olsa onada raziyiz. Hatta hatta islem hacmi artsin tavanda istemiyorum göz 👀seviyesi bile yeter.
Senelerce aldigim hisse adetleriyle tahtadan anlatmaya calistim benden ne alabileceklerini. Oyleki bircok kisi baska baska tahtalarda yapmaya basladi 1 - 3 - 1 lotla hisse almaya. Fiyati 3 5 ken rahat rahat yapiyodum da simdi zor oluyor oyleki bi ara bin kusur lot olmustu 1 3 1 ala ala.....
Sürekli aşağıya basan biri var. Tuborg'un hissesine sahip çıkması önemli. Yalnız bu işlem hacmiyle A grubunda yer alması gerçekten ilginç. Ayrıca bu sığ olması durumu çok tehlikeli, tavan ne her gün taban yaptırırlar isteseler bu işlem sığlıyla. Bu nedenle Tuborg hissene sahip çık tabi ki yatırımcına da. Endeks 1,5 düşerken bir ara 3,5 düştü. Bu bilançoya olmayacak işler. Mübarek Halkbank sanki.
Nedir bu aşağıya bas bas ya.. Zarar açıklasa ne olacaktı acaba?
Helal olsun yani...Endex nerelerde tborg nerelerde?...Çok şey diyeceğimde neyse...:(
Bugun de bi hareket yok. Endeks cikarken millet endeks kagitlarinda tam sira bize gelince de borsa coküyo. Bekle dur....
Way arkadaş 10,72...:wu:
10.80 deki arkadasin 5176 lotu satmaya hele birde bugun satmaya ihtiyaci varsa eyvahh eyvahhh....
Bu grafiği dikkatle takip ediyorum, mark-down aşaması ne kadar sürecek bakıcaz ama alttaki destek çalışacak mı hele endeks için artık 116 bini gözlerine kestirmişlerken.
Nasipten öte köy yok.
Destek bugün çalıştı, trendin devamı zirvenin geçilmesine bağlı. İzleyen günlerde bakalım destek mi direnç mi kırılacak.
Seans boyunca 21 adet... Şaka bile değil... !!!
10,47 bravoo:(
Taban ol bari yakışır..!
1 lot ile fiyatı düşürüyorlar. Yazık çok yazık.
Yakında stop-loss um devreye girer. Her gün 3-4 düşürürsen sonunda kendin alır kendin satarsın. Zaten sığ kağıt, 1 lot ile fiyat düşüyorsa durmak uygun olmaz.
10,10 -%6,39 bravo.
Bu hareket baslamadan once icime dogmus gibi yatirimci iliskilerini aradim ama ulasamadim. Artik birseyler yapin demek icin aramistim ama kapi duvar 🤔
1. Acilen kapasite artirilmali yada yeni fabrika kurulmali.
2. Bir piyasa yapicisi ile anlasilmali.
3. Bunlar yapilamiyorsa borsa kotundan cikmak degerlendirilmeli.
Sonuc itibariyle bizede yazik be kardesim....
Endeks çıkar düşer.Endeks düşer düşer.Kar açıklar düşer. Ne yani anlamadım ki...Kağıt desen işlem hacmi yerlerde.. 10 - 20 lotla yerlerde kağıt..Bu kadarmı değersiz be kardeşim..Ne yapmak istiyosanız yapın.Sizde rahatlayın bizde..Yeter ya..
Dolar bazlı grafiği de ekliyorum. Yanlış yorumlamıyorsam eğer zayıf bir sağ omuzla malı ky nın eline bırakmış görünüyorlar.
Teknik analiz bilgisi olan arkadaşlardan da yorum bekliyorum.
Al-sat önerisi taşımaz.
Sanki geçen yılki hareketi tekrarlıyor. Umudumuz Aralık ayına kaldı..!! Y.t.d.
Bu dususun sebebi fon satisi olabilir. Benim icim o kadar rahat ki istedigi herseyi yapabilir. Milyon milyon lotlari olanlar dusunsun.
Böyle giderse sanırım 8 TL'ya kadar çekecekler fiyatı, milleti silkeleyip tekrar alacaklar. Benim açımdan en büyük sorun tahtanın manipülatif operasyonlara açık sığlıkta olması.
Ağırlık bırakıyorum. Rüzgara karşı gidilmez.
Al-sat önerisi değil, nasıl dilerseniz öyle yapın
1 'er lot aşağıya satışlarla %3-7 düşen A grubu hisse icat etmişler.
Ben onu hep soruyorum kendime eskiden islem hacmi grub tayininde onemliydi suan dikkate alinmiyor mu acaba
Taktik çok basit, en hacimsiz sabah seansında 1'er lot aşağıya ver, ver ,ver hisse fiyatını 9,73'e çek sonra o seviyelerden lotları tekrar topla; alıcı gelmiş özellikle 10,05 den 23.371 lotu giren ile 10'dan 10.000 binin üzerinden lot alan vatandaş büyük ihtimalle 10 gündür komik lotlar satarak düşüren vatandaş olsa gerek.
Buna mark-down deniyor; sat-sat , fiyatı düşür, aşağıdan topla.
Şimdi endeks düşüyor ve muhtemelen devam edecek. Bu vatandaşın paşa gönlü isterse 1'er lot satarak bir 3 gün içinde fiyatı 8 tl bile yapabilir, ne güzel bir kağıt dimi.
Dolar bazlı bir grafik daha atmış olayım. Fibo 61,8 desteği 2,22 $ civarında 3.90 tl kuru ile çevirsek 8.7 civarı bir tepki vermesini beklerim, obo hedefiyle de uyumlu bir hedef. Ormana bakınca görünen bu. TL grafiğide benzer performans gösteriyor.
Bu seviyeler kesin gelecek demiyorum ama bu satış baskısı devam ederse oradan bir tepki vermesini (yani yabancının tekrar alması için uygun noktalar) beklerim diyorum sadece.
Teknik olarak yorumlarınız varsa lütfen paylaşın.
Al-sat önerisi değildir
Ben bile aşağı 1 lot satarak fiyatı düşürebiliyorum. Vay be denedim oldu :=)
Fiyatı 9,78'e düşüreni bulursam bir ders vermek istiyorum bindiğin dalı kesmek üzerine.
Buraya bunları yazıyorum ki insanlar sığ hissenin tehlikesini anlasın. Neyse kim alır kim satar kim oynar bana ne.
Saygılar hissedaşlarım.
Dolar bazlı devam, boyun çizgisine pull-back yapmış durumda. Let's see.
3286 lotluk bosta param olsa seni tsvan yapardim ama yok iste 😂😂😂
16 adet ne yaa..Yakışıyormu hiç tborg gibi bir hisseye..Birileri el atsa artık..! Nasıl A grubunda anlamak güç..!
Saat 15.27 korkuyorum devre kesici girecek yuksek hacimden. [emoji23] halaa 16 adet bu arada...
25 adetle seans tamamlamış...Sen neymişsin be Tborg...!!!
Bi bedelsiz sermaye artirimi yapsada fiyati iyice assagilara cekse bence o zaman hacim sorunu birnebze cozulur. 2017 yi bi bitirseydik...
İyice fıtık etti..Şimdide 9,95 hacim desen yerlerde...Ne olacak bu iş böyle...:(