alnus 4,02den aldıklarını 4,01e geri veriyor
Printable View
alnus 4,02den aldıklarını 4,01e geri veriyor
Onu bunu bilmem borç alıp sağlam aldım işyatırımdan. İnanmıyorum bu oyunlara
olmazsa temettüyle faizi öderim
ya vermezse :oleyo:
lanet olsun kareli verip su dangalak hisseyi aldığım güne. kerel 3,60tan bugün %10 yaparak 6 tlye geldi.
Lannn öldü ölecek derken ters mi yapacak bize :oleyo:
Ahh orge ahh ahh nevhan abiyi dinlemedik global şirket yapacam dedi yurt dışı iş alacam dedi apıştık kaldık iyi mi :vk:
Zamanında dilimiz döndüğünce yazıp uyarmistim,
iki saklaban yüzünden banladık...
ama surec hakli cikardi.. simdi bul bulabilirsen o ibisleri...
Atı alan üsküdarı gecti..
yanlış alıntı yapmışım ya haftaya da bakalım iyi günler ky arkadaşlar
2 tarihi fırsat gelmişti ayağımıza kadar. 1. arçelik 2. karel. bu iki fırsatı elimizle teptik. Alka temeli çok sağlam dedik. harika bir bilanço var dedik. buyrun sonuç ortada. arçelik, 11 küsürlerden 20 küsür; karel 3.60'tan 6 tl. alka 5.20'den 3 küsüre...
Ek 21790
Allahını kitabını seven şunu bir yorumlarsa sevinirim: Zarar yazmayı bırakın geçen yılki karını 2'ye katlamış, buna rağmen endeksin 20 bin puanlık ralli yaptığı bir dönemde günlük, haftalık, aylık ve yıllık periyotlarda yatırımcısının anasını ağlatmış ve son 2 günde neredeyse %10 değer kaybetmiş bir hissede satış kademelerini bu kadar doldurmak ne anlama geliyor?
Bu rakamlara alisirsa işimiz kotu
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar,
bunu yazdıktan bir iki dakika sonra toplamda 100 bin lot civarı satış kademelerinden silindi. Gel de bu ülkede borsaya güven.
ayrıca Yükselen ve yükselmeyen hisselerin bilançosunun önceden bilindiği nasıl belli oluyor, görüyorsunuz. Karelin iyi bilanço açıklayacağınmı bildikleri için son rallide en fazla yükselen hisslerden biri oldu. Bizim dangala hissenin de son çeyrekte güzellik yapacağını bildikleri için anasını ağlattılar. bizim gibi garibanlar da niye yükselmiyor diye yırtınıp duruyoruz.
Arkadaşlar,
ne kadar etkili olur bilemiyorum ama güçlü para çıkışı para az da olsa para girişine dönmüş durumda
https://resmim.net/f/lJ3MEB.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Birisine beddua edecekseniz Kor(a)lara gelesin demek yeter
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.02 kapattık hemi. O kadar kötü addediliyorsa bu bilanço (yıllık) ve son çeyrek bu hissenin bugün bayağı bi dip yapması lazımdı. Kötü addedilen her bilanço sonrasi %-5 %-10 az veya çok salan hisse bugün salmadı. O zaman bu işte bi bit yeniği var. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
60 üstü bilançoyu ne hale getirdiler millete çakmak için, bunlar doymaz,
Sayın alkacılar af buyurun bir sorum olacak.
Alka henüz konsolide bilanço açıklamamış açıklanan vergi dairesine verilen bilanço.
Benim bildiğim vergi dairesine verilen bilanço ile konsolide bilanço arasında az veya çok fark oluyor.
Geçmiş verilere bakmadım ama geçmişte vergi dairesi bilancosu ile konsolide bilanço arasında bire bir paralellik var mı.
Bu sebeplemi herkes konsolide bilanço gelmiş gibi yorum yapıyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alka konsolide olmayan bilanço açıklıyor ve 2017 2018 bilançolarında vergi dairesine sunduğu rakamla bilanço rakamları 1 aşağı 1 yukarı uyuşuyor. En son karşılığın bu kadar fazla olduğu zaman 2014 2015 yıllarında İnterpap AS ye para kaptırdığı zaman. Daha sonrasında 2016 da yok sanırım karşılık. 2017 de 3 milyon civarı yanlış hatırlamıyorsam. Dediğim gibi interpap vakası dışında bu kadar fazla karşılık ayırdığını gördüğüm vergi dairesi bilançosu yok. Varsa bilgisi olan daha iyi bilen bize de açıklasın. Ben üstte bi yorum yaptım. Karşılığın nedeni supheli alacak olabilir mi dedim? Bu kadar karşılık neden ayrılır diye sordum? Ben çıkın dedim ben girin dedim alın dedim satın dedim diye herkes yazıyor. Zaten burada yazılanlar %100 doğruluğu da ifade etmiyor. Spekulatorler kol geziyor. Dikkatli olun. Yatırım kararınızı dikkatli verin. Hüsran yaşamayın. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sayın Karat. O karşılık neden ayrıldı? Ana tema o. Eğer yine bir şüpheli alacak sıkıntısı ise başkaları alkaya cakmistir dolaylı olarak alka da bize çakacak.
Yükselmemesinin karın ağrısı anlaşıldı, spek çalışıyor, bizim gibi boş teneke çalmıyor,
Stok değer düşüklüğü ile ilgili olabilir mi
Şüpheli alacak olabilir, bu sene bol alacaklı bir yıl olacak bence eski alacaklarda gündeme gelir, al sana yeni hikayeler ytd.
Spek ctesi, pazar bol bol çalışmıştır nasıl can yakabilirim diye.bu hafta bol inişli çıkışlı bir grafik yasayabiliriz.son mermileri 3.70 in altına saklıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir
https://resmim.net/f/WYmFKf.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Milyonlarca zarar var şirkette normal yani aşağılara vermesi hem de soluksuz. Hadi bakalım.
Bu kar rakamı ile çok fena ters köşe yaptı, alka bana göre bitmiştir, bu yılda en geç temettü den sonra durmam burada, bu patron şirketinden soğumuştum, bu bilanço da bunu teyit etti ytd.
Evet Sayın Karat aynı şekilde Alka maceramız bitecek. Yok kar payı veriyormuş düzenli olarak da yok temeli sağlammış da yok alacağı varmış da mış da mış mış. Geçen yıl 5 liradan ver temettüyü sonra sal 2.90 a. Ne kaldı elinde insanın ne temettü ne bi şey enflasyon da %20. Para eridi gitti.
Kağıt üretimi ülkemizde zaten yetersiz. Sen de bu işte bi yol katetmişsin. Üretimi genişlet çeşitlendir. Karı yatırımda kullan daha evla. Veriyor da ne oluyor. Görüyoruz.
Bugünkü belalimiz turkish yatırım. Önüne gelene veriyor. Allah benim belami versin ki kareli almadim da gidip bu şirkete yatırdım parayi
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapı kredi 2. sırada takaslarda citi 5. liği koruyor. Garanti satmış demek biraz. Peki bu citi bu kadar manyak değil herhalde burda niye duruyor. Temettüyü bekliyor herhalde. O da sonrasında satar gider.
bu yaşıma kadar türk malı bir a4 kağit görmedim
neymiş ekonomide yavaşlama gerileme varmış
kağıt ihtiyacı her sene artıyor
ihtiyacımızın 3 te birini üretiyoruz
baskı var kağıtta dewam da edebilirler uzun yapıp bıktırmasalar iyii
ALKA NIN AYRINTILI GELİR TABLOSUNDA GÖSTERİLEN VE YATIRIMCILARDA TEREDDÜT UYANDIRAN
"KARŞILIK GİDERİ HANESİNDEKİ 19.764.381,25 TL NİN NEDEN YAZILDIĞI İLE İLGİLİ OLARAK " ALKA YATIRIMCI İLİŞKİLERİNDE YETKİLİ OLAN MURAT BALPINAR'A ATTIĞIM MAİL'İN YANITI AŞAĞIDADIR "
Finansal tablo dipnotlarımızda ve Özel durum açıklamalarında 2015 yılından beri süre gelen İnterpap firmasından olan alacağımız Döviz olduğu için 2018 yılı içindeki kur farkıdır. Muhasebe tekniği olarak karşılık giderlerine yazılmakta aynı tutar kambiyo karlarında bulunmaktadır. Dolayısı ile gelir tablosuna etkisi yoktur.
İyi günler dilerim.
Murat Balpınar
Yatırımcı İlişkiler Yöneticisi