Şişlide her seçim öncesi işciler greve gider. neden grev yaptıklarını herkes biliyor şişlide. hiç sorun değil.
Şişlide sorun olmaz da...Ya Türkiyenin geri kalan kısmı ? Bu fotonun oluşmasının sağlanması hiç hoş değil...Kullanılır bu malzeme...
Yapacak bişi yokki Akp belediye ne veriyorsa işçiye. Chp belediyede onu veriyor hatta daha fazla veriyor işçiye.
buna rağmen Chp li belediyelerde grev oluyorsa işçileri zorlayan var demekki. artık türkiye biliyor bunların nasıl bir frılldak olduğunu. onlar için yolun sonu göründü. bu seçimde darbe alacaklar.
1 örnek vereyim Şanlıurfadan. Urfa Akp nin kalesi sayılır. ama göreceksiniz urfayı saadet partisi kazanacak.
Saadet partisinin adayı cevheri.Büyük ihtimal kazanacakta.
Şanlıurfayı kaybeden Akp. iktidarı kaybeder.
Sen boş boş sallıyorsun Berk Doğan ,ben Urfa da 5 yıl yaşadım...zzorlama adaylarla ,zorlama ittifaklarla Urfalı oy vermez...Göreceksin bu seçimde ,bırak Urfa'yı elinde olan çok beediyeyi kaybedecek chp...Jakoben bir politikayla tek adam kılıçdaroğlunun listelemesiyle ,5 benzemezler ittifakıyla çok chp li küstürüldü...
Ben küsmem...Son kale CHP çünkü...Atatürkün mirası...Bazı yanlışlar olsa da küsülmez...KK nın çoğu söylediği de doğrudur aslında...Şöyle dikkatle/empatiyle dinlense...
Urfada 5 yıl yaşamış olman her şeyi biliyor olmanı sağlamaz.
Fakıbaba bağımsız girdi akp seçimi kaybetti. fakıbabayı destekleyen cevheriydi o zaman.
saadet partisi olduğu günden beri urfada çok önemli bir tabanı vardı.işte o taban geriden dönüş yapıyor saadet partiye.
Bekleyip görelim sivaslı.
AKP adayından HDP seçim bürosuna ziyaret
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AKP'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim meydanlarında sık sık dile getirdiği 'Zillet İttifakı' tarafındaki partilerden olan HDP'ye ilginç bir ziyaret gerçekleşti. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde AKP Belediye Başkan adayı Ertuğrul Eryılmaz, HDP seçim bürosunu ziyaret etti. Eryılmaz partililerle tokalaştı ve HDP'nin seçim bürosunda çay içti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...yaret-3691475/
Çamur at yalanlara devam et gerçekler bu.
Ondan kankalalıkları devam ediyor.
İyi partiye verilmeyen para hdp ye veriliyor ve kapatılmıyor pkk ile bağlantısı var deniyor.
Var tabi yapın o zaman gerekeni.
HDP=PKK ise devletin güçleri (savcıları, yargısı, bakanlıkları, cumhurbaşkanlığı) bu partiyi kapatmalıdır...Hala mecliste bu parti ve devletten para yardımı alıyor...
Geri söylenenlerin hepsi boştur...Gereği yapılmadıkça...
Aynen..
Hdp bunlar için kendi adayını göstermediğinden bütün kıyamet bundan yoksa teror pkkvs çok iplediklerini sanmıyorum üç teror örgütü nasıl büyüdü PKK feto ısid inceleyin düşünün derim. Hdp ile ittifak falan yok seçmen perde arkasında kime isterse verir oyunu.
İstanbul ellerinden gidince görürüm onları
Eğer İstanbul’daki akp seçmeni seçtiği adaya çekilen çocuk muamelesini görmeyecekse daha ne denir buna.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten farkındasanız Binali yıldırım gönülsüz girdi bu işe. iştah yok yüzü gülmüyor adamın.
Oda biliyor aşağı sakal yukarı bıyık. kazansa bir türlü kaybetse bir türlü.
Kazansa göstermelik olacağını biliyor. istanbulu büyük aile bireyleri yönetecek
Kaybetse meclis başkanlığıda gitti. nasıl bir işe girdim diyordur içinden .
İstanbul ve ankaradaki tanzim satış cadırı önünde 1.2 saat sıra bekleyen vatandaşlarımız. 1.2 tl ucuz almak için sıra bekliyorlar. o sırada hiç suriyeli gördünüzmü.
bizim bu bölgede kaymakamlık vali suriyelilere kupon veriyor. hepsi marketlerden en iyi kalite ürünleri bedavaya alıyorlar. yani hayat onlara bedava olurken.
bizim kendi vatandaşlarımızı sırada bekletip 1 tl ucuz yedirdik diye övünüyorlar.
bu arada neden yanlız istanbul ve ankarada bu tanzim satış cadırları.?
Diğer il ve ilçeleri üvey evlatmı.
Devrim nasıl olacak?
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bu yıl 2.5 milyon yeni istihdam hayata geçirileceğini açıkladı. 2.5 milyon kişinin iş sahibi olması demek bu.
Albayrak, TOBB ile Aile Bakanlığı'nca düzenlenen “İstihdam Seferberliği 2019” programında “Bugün Türkiye istihdam alanında devrimi yaşadığı bir gün” de demiş. Gerçekten “devrim” demiş midir diye, birkaç kaynaktan kontrol ettim. Demiş. Peki neymiş devrim?
Yeni istihdam edilecek işçilere İşsizlik Sigortası Fonu'ndan teşvik düzenlemesiymiş.
Tabii dinleyiciler arasından kimse, daha birkaç gün önce Ergene'de “İşsizlikten bunaldım, bana mezar yaptırmayın, sadece mezar taşı olsun” notuyla intihar eden 34 yaşındaki S.G.'den söz edememiş.
Ama salonda ilginç bir şey olmuş.
TOBB üyesi bir işadamı Bakan Albayrak'a bir dosya vermiş. Bir yıl önce üretimi durduran, eleman çıkaran yerli ve milli bir tıbbi cihaz şirketinin dosyasıymış bu. (Bugüne dek bu köşede zaman zaman bilgi ve haber olarak dile getirdiğimiz sorunlardan da söz ediyor.)
Bakan Albayrak'a verilen o dosyadan birkaç bilgi aktaracağım:
ŞEHİR HASTANELERİ YERLİ ALMIYOR
– Daha önce kamu alımları 81 il bazında yapılıyordu. Sağlık Bakanlığı'nın yüzde 80 ihtiyacını biz yerli üreticiler karşılıyorduk. Sonra Sağlık Bakanlığı ihtiyaçlarını merkezi ve toplu alımlarla karşılamaya başladı. Bu da üreticileri kapanma sürecine soktu.
● Milli bir kuruluş olan DMO'ya cihaz satamıyoruz.
● Halkın parasıyla yurtdışına anahtar teslim hastaneler yapan TİKA da yerli ürün almıyor.
● Şehir hastanelerini yapan holdingler zaten 3 global ithal firmayla iş yapıyor. Yerli firmaları masaya dahi oturtmamıştır. Onlarca şehir hastanesinde bir tane yerli ürün yoktur.
● 10 yıldır kendi ülkesinin ürettiği tıbbi cihazı satın almayan tek ülkeyiz.
● Mağduriyetlerimizi pek çok siyasetçi ve bürokrasiye anlatsak da ya doğru kişiye ulaşamadığımızdan ya da birilerinin engel olmasıyla sonuç değişmemektedir.
Bakan Albayrak, bu dosyanın gereği için talimat verir mi, şimdiden bilmiyoruz.
Ama -eğer intiharlar duyulmuyorsa- bu dosya istihdam vaadinin gerçek tablosu hakkında yeterince fikir veriyor. Üretim durmuşken, yeni alınacak işçinin ücretinin İşsizlik Sigortası Fonu'ndan karşılanmasından bu aşamada nasıl bir devrim bekleniyor?
devamı
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...lacak-3699294/
CB Erdoğan.Bay Kemal Türkiye'nin buğday ithal ettiğini söylüyor, yahu sen nasıl bir yalancısın dedikten sadece 3 cümle sonra.
Ha biz dışarıdan buğday almıyor muyuz? Hem de yüksek miktarda alıyoruz dedi! Aynı kalabalık; Erdoğan'ın iki sözünü de çılgınlar gibi ayakta alkışladı.
Yorum sizin.?
Alıyoruz ama neden alıyoruz bir sorun...(hangi filmin repliğiydi bu...Şener Şen, İlyas Salmanoğluna derdi...yapıyorum ama neden yapıyorum bi sor...her seferinde de adama geçirirdi, kandırırdı)...
Size daha ucuza ürün yedirmek için...bakın sizi 2-3 saat kuyruğa soktuk ama ucuza sebze, meyve, bakliyat alıyorsunuz...
Yahu siz ne içtiyseniz banada verin ...chp ölmüş ağlayanı yok ,bu ne umut her yerden dökülen bir parti ...Fazla konsantre olmayın ,yoksa 1 Nisan da çok pis sarsılacaksınız...Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olacaksınız...Biraz halkın arasına karışın ,bu dost tavsiyesidir...Olaya Kadıköy ,Şişli ve Beşiktaş'tan bakarak kendinizi teselli etmeyin...Dsp yi yabana atmayan sizi en çok Akp değil Dsp bitirecek.Bunu da yazın bir yere, ben sadece 31 Mart'tan sonrası için tarihe not düştüm...Kalın sağlıcakla...
Bugün Fox Haberde vardı
Temizlik kadrosuna alınacak 1 kişi (yazıyla bir) için 6390 kişi (evet yanlış okumadınız 6390 kişi) başvurmuş...
İçlerinde ünüversite mezunları bile var (valla ben utandım)
Halk işsizlikten kırılıyor... (özellikle sizin oy aldığınız kesimler)
Şu an piyasa da yaprak kımıldamıyor....
İnsanlar zorunlu harcamalar dışında,her türlü harcamadan kaçınıyor buda ekonomiyi yavaşlatıyor,işsizliği şahlandırıyor...
Aklında olsun...
31 Mart gecesi bir yere kaybolma çünkü ben burda olacağım....
saygılar/başarılar
Bu seçimlerde muhalefet tarafında kalmayı düşünüyordum ama burada yazılanları okuyunca tekrar iktidar partisine oy vermeyi ciddi olarak düşünmeye başladım.
Burada muhalif tarafta olanlar ile aynı yerde olmamalıyım diye düşünmeye başladım.
Böyle bir yorum geleceğini tahmin etmek benim açımdan zor değildi. Zaten tam da bu ve benzeri yorumlar yüzünden yukarıdaki yazıyı yazdım. Siz ve sizin gibi düşünen kişilerin yazdığı yazılar insanları Akp'den uzaklaştırmaz daha da yakınlaştırır. Bu yüzden kendinizi boşa yormayın.
Benim herşeyim açık ve net. Yönetim ankette kime oy verdiğimi de açıklayabilir. Ben Millet ittifakına zaten oy vermem ancak Akp'ye de vermeyeceğim bu seçimde.
Dikkatimi çekiyor, geçen seçimlerde buralarda gerçek yandaşlar olurdu. Yazarlardı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ya da kanal İstanbul, bilmem kaçıncı köprü reklamlarından bahsedilirdi.
Şimdi sistem, proje falan kalmadı, sırf troll kesildiler. Muhalif geçimip, başka bir muhalife inat tekrar iktidara yamananlar, chp yerine dsp reklamları. Gırla gidiyor. Bunlar da hükümetin tutar tarafının kalmadığının farkında, kurt puslu havayı sever misali ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar. Durumları umutsuz yani.
Seçimi kazansalar ne olacak, umurumda bile değil, enkaz devralacak, altında rezil olacaklar.
24 Haziran da kandil e girip bayrak dikiyorduk hergün haber vardı.Ne oldu o durum.
Yerli uçak ne alemde araba da yapıyoruz ve hiç zor olmayacak lakin motor'u da yerli yapamıyoruz Altay tank proelerinden belli.
Bu Motor U bu devirde yapamamamız düşündürücü ve dünya lideriyken.
Devam etsinler ben her yıl yani 17 yıldır akraba ve çevremde dedim.Daha da kötü günlere gebe TÜRKİYE o zaman.
Bop devrede ve eşbaşkanı içimizde.Bir tarikat(cemaat) ne haltlar karıştırdı diğer biri daha devlette ve eskiler de hala devrede örnek siyasi ayağı?
Kan merkezleri,Okullar ve Camiler siyasete alet edildi.
Ve akp dini progapandası yapıyorlar.
Şimdide elektrik desteğine başlayacaklar, 1 Mart itibarıyla seçmen ellerinden kaymasın diye Zenginden alıp fakire ver zenginden daha çok vergi vergisini borcunu vaktinde verenler enayi mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ülkenin en az yarısı sizin gibi düşünmüyor. Foruma gelip sizin gibi düşünmediğini yazanlara da tavrınız belli. Adını TROLL koymuşsunuz. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Reis'in yaptıklarını siz ve sizin gibi düşünen siyasi parti liderleri hayal bile edemezler. Büyük liderler 100 yıllık planlar yaparlar, küçükleri de onun yaptıkalrını tartışır. ÜNÜ mezunuymuşlar yesinler sizin ÜNÜ mezunluğunuzu, cambirdge'den mezun olsanız ne yazar. KÜÇÜMSEDİĞİNİZ ÇOBANLAR KADAR BASİRET, FERASET OLMADIKTAN SONRA.
tipini sevdiğim şimdide buraya düştü
Bu kirli oyunu 1991de, 93de, 1994de tekrar tekrar anlattım. O günden bugüne hep uyarılarda bulundum. Ama Komplo dediler. Sonra AK Parti dönemi. Erdoğan a siyaset yasağı koyanlar FETÖ nün arkasındaki güçlerdi. BOP da onların bir projesi idi. Daha sonra Erdoğan ı siyasete taşıyan akıl da aynı akıldı. Baykal Cumhurbaşkanı olacaktı bu plana göre. Ama rolünü iyi oynayamadı. Onun için cezalandırıldı. Kaset operasyonu ile Kılıçdaroğlu aynı üst akıl tarafından CHP nin başına getirildi.
Hani şu Irak tezkeresi konusu aslında BÇG ye karşı bir operasyondu aynı zamanda. Geçelim. Ergenekon ve Balyoz da öyle. FETÖnün BÇGâ„¢ye karşı tasfiye operasyonu idi. Erdoğan FETÖ ile birlik olup, BÇGye karşı direnirken,Dolmabahçe mutabakatı ile BÇG ile bir olup FETÖye karşı hamle yaptı. One minute, Mavi Marmara ile BOP bitti. Ve 15 Temmuz ile bu iş bugüne intikal etti. One minute 29 Ocak 2009da Davosta yaşandı. 27 Mayıs 2010da Mavi Marmara yola çıktı. Fidan o günlerde müsteşar yardımcısı oldu MİTe. Oslo süreci o günlerde yaşandı. 22 Kasım 2011 KCK operasyonu gerçekleşti. O günlerde Erdoğan ameliyat oldu. O günlerde MİT ve Başbakanlıkta dinleme cihazları bulundu. Bunlar FETÖnün işiydi. 28 Aralık 2011de Uludere olayı yaşandı. 13 Ocak 2012de Diyarbakır BDPde Oslo belgeleri çıktı. 7 Şubat 2012de FETÖ marifeti ile MİT müsteşarı ifadeye çağrıldı.
Bakın, 28 Şubat gerçeği tam olarak ortaya çıkmadan ne Esat Coşan, ne Turgut Özal, ne de Muhsin Yazıcıoğlu cinayetleri ve daha birçok faili meçhulün gerçeği ortaya çıkmaz. Bu cinayetlerin suç ortakları hâlâ aramızdalar ve bazı cinayetler hâlâ herkesin bildiği bir sır olarak ortaya çıkacağı günü bekliyor. Bütün bunlar Türk Sovyetinin işi. SSCBde Sovyet yıkıldı, ama Türk Sovyeti hâlâ ayakta.
http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/...edium=referral
Çakma bir zorlama TÜRK Sovyeti buna katılmıyorum.
Gerçek hala BOP devrede
Ben her türlü yazıyı okuyorum lakin %70 çöp bunların temeli yok.
TÜRKİYE Uçuyor ekonomide
diz çöktürme kıskanma hep yalan
Reis senin ne kadar büyük bir lider olduğunu bu fotoğraf özetlemiş.
Alayının pusulasını şaşırtmışsın. Sayende hepsi yönlerini kaybetmiş[emoji3][emoji3][emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e9dcfb161a.jpg
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne demişti 17 yıl önce. elinde 1 tane evlilik yüzüğü tüm servetim bu diye tv ekranına sallamıştı reisiniz.
Ve bugün söylenti oki. Reisiniz dünya liderler arasındaki en zengin 5 kişiden biriymiş.
Bu yüzükte ne var bir açıklasana lütfen.
Alaaddinin sihirli lambası mubarek. üfledikçe istekler karşılanıyor olsa gerek.
Sizinde dediğiniz gibi. gerçekten Reisinizin yaptığını hayal edemeyiz biz.
Yok mu bir şey söylemek isteyen ilerici aydın arkadaşlar.
Bu adam irticacı gerici yobaz idi siz büyük bir öfkeyle dile getiriyordunuz o dönemlerde.
Yav biraz tutarlı olun.
Adam yobazdı ama hırsız değilmiş, bugün bu anlaşıldı.
Siz akp'nin temsil ettiği kesimin burjuvasının yaşam tarzından memnun musunuz? Samimi bir müslüman bu kesimin gösteriş, kibir, israf dolu yaşamından rahatsız olmaz mı?
AKP iktidarının yola çıkarken bayrak yaptığı ideallerden uzaklaşarak yozlaşması, Erbakan'ı bayrak kabul eden kesimlerde bir vicdan muhasebesine yol açtı. Sonuç olarak bu kesim, dinin siyasallaştırılmasının sakıncalarını anladığı için eski radikal çizgisinden uzaklaşarak toplumu ayakta tutacak değerleri üreten her kesimle kucaklaşmanın yollarını aramaktadır. Bu arayışın yol açtığı yeni söylemler sol kesimde de karşılığını bulmakta.
Durum budur yani ortada bir çelişki yok, millet hırsızla inançlı arasında tercih yapıyor, siz hırsızı yol yabdı diye savunmaya devam edebilirsiniz ama ben bilimden başka bir şeye inanmayan birisi olmama rağmen benim değerlerime yakın söylemlere sahip saadete sempati duyabilirim. Tercihler insanın meşrebini gösterir, sözde inancını değil.
Kitapçı kardeş, halkın yarısı oy veriyor beğeniyor diye birşey yok
Akp rakıdan kumardan şurdan burdan gelen vergi gelirinin bir payını dolaylı dolaysız 20 milyon kişiye sosyal yardım kapsamında dağıtıyor ve bu kitle ile ne yazık ki bir çıkar ilişkisi içinde oylarını alıp kendi zenginlerini besleyip yine kendi iktidarını devam ettirecek her türlü dalavereyi çevirerek bu noktaya geldi. Devletten sırf emeksiz para almaya devam etmek, bedava otobüse binmek için bunlara oy veren insanlar bunları seçiyor olay bu niye seçtiklerini anlattım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan dediğin böyle olurhttp://cloud.tapatalk.com/s/5c787383...1551411623.mp4
https://www.facebook.com/32281842459...9861142553317/
Unutmadık unutmayacağız