Fenerbahçemiz , 4 Mayıs Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanlara başlanacağını açıkladı
Printable View
Fenerbahçemiz , 4 Mayıs Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanlara başlanacağını açıkladı
Hadi hayirlisi bakalim, alinan tedbirler yeterlidir sanirim.
Fenerbahçe, kulüp çalışanlarından birinde koronavirüs tespit edildiğini, bir diğer kulüp çalışanının da durumunun şüpheli olduğunu açıkladı
Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre AXA Sigorta Efeler Ligi’nde normal sezonu 8 puan farkla lider tamamlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Covid-19 virüsü dolayısıyla ara verilen ligin tescil edilmesiyle 2019-2020 sezonunu lider tamamladı.
Fenerbahçe, tüm futbolcu, teknik ekip ve kulüp çalışanlarına yapılan yeni koronavirüs testleri sonucunda bir kulüp çalışanında daha virüsün tespit edildiğini açıkladı.
Ali Koç: Türkiye Ligi iptal edildi. 24 Mayıs'ta Euroleague'le ilgili kararlar alınacak. Önümüzdeki günlerde tekrar oturup bıraktığımız yerde istişare edeceğiz. Kalmak isterse dediğim gibi burası onun evidir.
Ali Koç: Obradovic, Fenerbahçe'de kalmak istediği sürece burası onun evidir.
Basketbol’da Euroleague sezonu iptal edildi
Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı. (TRT Spor)
TFF yönetim kurulunun toplantısı sona erdi. Süper Lig, daha önce belirlendiği 12 Haziran'da başlayacak. 7 takımın 'küme düşme kaldırılsın' başvurusu reddedilirken, Türkiye Kupası, belirlenecek takvime göre oynanacak.
TFF Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçlarının tarihlerini açıkladı
Fenerbahçe-Trabzonspor, 18 Haziran Perşembe günü Aytemiz Alanyaspor - Fraport-TAV Antalyaspor maçlarının oynanacak .
12 Haziran Cuma günü Fenerbahçe-HES Kablo Kayserispor maçı saat 21:45’de başlayacak
Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy: "Talihsiz bir açıklama diyemiyoruz, talihsiz olması için bilmeyerek olması lazım. Neye hizmet ettiği belli olmayan, çok kesimleri üzen, kahreden bir açıklama oldu. Açıklamayı şaşkınlıkla ve üzüntüyle seyrettik."
Özsoy: "O dönemde yol arkadaşı dediğimiz insanın, böyle bir insanın açıklama yapmasıydı. Fenerbahçelilerin beni eleştirmesi, işimi doğru yapıyorum anlamına geliyormuş, bu da malumun ilanı oldu. Meğer kimlere neler anlatıyormuşuz."
Özsoy: "Kulübümüze hem mail, hem fax, hem de telefon yağmuruna tuttu taraftarımız ve kongre üyelerimiz. Ucunun nereye kadar gittiğini görmek istiyoruz. Nihat bey bunu eminim ki bilinçli olarak yapıyor. Şu ana dek düzeltme gelmesi de bunun kararlı yapılmasındandır."
Özsoy: "Neye hizmet ediyor, niye bunları yapıyor bilmiyoruz. Biz anlayamayız. 3 Temmuz bizim kırmızı çizgimiz. Bizim olmazsa olmazımızdır. Bilerek veya bilmeyerek, kimlere, neye hizmet ediyor? Nihat Özdemir'in bunu açıklaması lazım."
Özsoy: "Hiç mi yüreği sızlamadı bu açıklamaları yaparken. Onurlu bir şekilde gereğini yapması gerekiyor. Ofsayt, gol mücadelemizdeki söylediklerimizden farklı bir şey bu. FETÖ'yü lanetlemeli ve kendisi FETÖ illetinin neresinde, bunu anlatmalıdır."
Özsoy: "Daha önceki dava arkadaşları için, Türkiye için bunu açıklamalı. Neredeyse 24 saat geçmiş, hiçbir açıklama yapmamış olması da bunun açıklamasıdır. Metris'in kapısında mücadele eden insanların emeğine saygısızlıktır."
Ali Koç: "Semih Özsoy'un yaptığı açıklamaların kelimesi kelimesine arkasındayız. Gönül isterdi ki bu süreçte bu gibi konularla meşgul olmasaydık ama olmak zorundayız. Hatta biz bekledik, dün gece ilk açıklamadan sonra gelen yoğun tepkilere rağmen bekledik."
Koç: "Hepimizin konuşurken kendimizi yanlış ifade ettiği olmuştur. Dolayısıyla bekledik. Hata yapmak insana mahsus, özür dilemek ise erdemdir. TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir, bir açıklık getirir diye tüm tepkilere rağmen bekledik."
Koç: "Bu akşam üstüne dek herhangi bir düzeltme gelmeyince, yaptığımız istişare sonucunda Başkanvekilimiz Semih Özsoy durumu kamuoyuna açıkladı. Nihat Özdemir'in açıklamaları, ilk açıklamalarından da beter. Daha da talihsiz."
Koç: "Sayın Nihat Özdemir'e şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum çünkü tüm Fenerbahçelilerin gerçeği görebilmesi açısından, Allah'ın lütfu diyebileceğim bir açıklamayla içindekileri dışa vurmuştur."
Koç: "Nasıl bir niyete sahip olduğunu gözler önüne sermiştir. Bizleri bölmeye çalışan 3 Temmuz sürecinde sıkı sıkı kenetlenmiştik. 3 Temmuz'a yakın bir tarihte, 3 Temmuz'la ilgili yaptığı bir açıklamayla bizi kenetledi."
Koç: "Bir TFF Başkanı bu söylemlerde, bu konularda, bu gibi sözler sarf etmiştir. Düşünebiliyor musunuz? Düzeltmedi, tam tersi bir istikamette gitti. 3 Temmuz 2011'de başlayarak yapılan saldırı ve kurulan tuzaklar artık alenen ortaya çıkmıştır."
Koç: "Bu sözler sadece Fenerbahçe camiasına değil, o zaman çok büyük bir mücadele veren kulübümüzün liderliğini yapan Sayın Aziz Yıldırım'a da yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Eminim ki Başkanımız Aziz Yıldırım da tez zamanda konuşacaktır."
Koç: "Çok tepki olduğunu biliyorum. İki yönde tepki var. Biri, TFF'den istifa etmesi yönünde, diğeri ise kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi yönünde. İstifa, kişisel bir müessesedir. İstifa için iradeye sahip olması gerekiyor."
Koç: "Ben Sayın Başkanın manevra alanının kısıtlı olduğunu söylemiştim. Kulüp üyeliğinden ihraç ise, gelen yoğun talepler sonrasında ilgili kurullar ve Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilecektir."
Koç: "Bir kurumdaki üyelikten atılma onur kırıcı, üzgünlüğe sebep olan bir unsurdur. İhraç edilmenin Nihat Özdemir'i üzeceğini düşünmüyorum, hatta bazı kesimlere şirin görünmek adına sevindirebileceğini de düşünüyorum."
Koç: "Fenerbahçe'yi özümsememiş biri için çok da bir şey fark edeceğini düşünmüyorum. Hatta mükafat bile olarak görülebilir."
Koç: "Fenerbahçelilerden ne kadar tepki alıyorsam o kadar doğru yoldayım diye bir açıklaması oldu. Bu vicdana ve adaletin doğasına ters gelen bir mevzudur. Fenerbahçe'yle ilgili aldığı kararlarla aslında kendisinin ne kadar adaletli bir TFF Başkanı olduğunu söylemeye çalışıyor."
Koç: "Bizim neler yaşadığımızı kamuoyu biliyor. Bizim başarısızlığımızda bilhassa sizin de payınız var."
Koç: "Herhangi bir takımın başarı dengesine ilişkin yaptığı açıklamalar daha önce de yaşandı. Dünyanın herhangi bir yerinde hiçbir yöneticinin işi değildir bu. Bunu da aslında bir 'norm' haline getiriyor. Bunu yapmaya da devam ediyor."
Koç: "Sayın Nihat Özdemir'e sormak istiyorum. 2010-11 sezonu şampiyonu kimdir?"
Koç: "Bu soruyu cevaplamak için günlerce beklemeyin, alın telefonunuzu elinize yayınlayın bir açıklama. Deyin ki 2010-11 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir, bunu hak etmiştir, FETÖ'nün tüm kumpaslarına rağmen şampiyon kimdir? Bunu söyleyebilir misiniz? O senenin şampiyonu kimdir?"
Koç: "Top çevirmeye gerek yok. Siz bizi hedef alıyorsunuz. Sizin gibi dost varken düşmana ne gerek var? Herkesi rahatlatmak açısından çok basit bir soru soruyorum. 2010-11 sezonu şampiyonu kimdir Sayın Nihat Özdemir?"
Koç: "İstediğiniz her platformda sizinle bu konuları tartışmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizinle her ortamda bunu konuşmak, değerlendirmek isteriz."
Koç: "Ben bir konuşursam şöyle olur böyle olur demiştiniz, hodri meydan diyoruz. Ne istiyorsanız söyleyin."
Koç: "Yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet ettiniz, inşallah bir daha hizmet etmezsiniz."
Cuma günü oynanacak Fenerbahçe - HES kablo Kayserispor macını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek
Fenerbahçe: "Futbol A Takımımızın formasını giyen Mauricio Isla ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımız ayrılmıştır."
Fenerbahçe 2 Kayserispor 1 MS
Gustavo’nun harika golüyle kazanıyoruz .. Yine berbat hakem yönetimi ama alıştık ..
Max Kruse, Trabzonspor maçı kadrosuna alınmadı.
Ali Koç: "Öncelikle bugün Max Kruse hiç beklenmedik şekilde saat 7'de ameliyata alındı. Apandisit ameliyatı oldu. Beni de şaşırttı, toplantıdayken haber geldi. Acil şifalar diliyorum."
Ali Koç FB TV’de canlı yayında
Ali Koç: “O akşam ilk defa, normalleşme sürecinde bir yemekteydim. Telefonuma bakamamıştım, baktığımda telefonuma mesajlar yağdığını gördüm. Nihat Bey'in açıklamaları iletildi ancak ben o an şahsen izlememiştim. Yazılı deşifreyi seyredip okumakla videolu izleme arasında fark var"
Ali Koç: "Nihat Bey'in açıklamalarında bir yanlışlık vardır, sakin olun, sabah ola hayrola dedim. Sabah buluştuk, izledim. Olayın tahminimden farklı olduğunu gördüm. Durup dururken arı kovanına çomak sokmak var burada. Öyle olunca da ne oluyor, arılar saldırmaya başlıyor."
Ali Koç: "Kahpe örgüt, en güçlü olduğu dönemde, insanların onlardan en çok korktuğu dönemde Fenerbahçe'ye saldırdı. 7'den 70'e bütün Fenerbahçeliler, geri adım atmadan mücadele ettik ve zamanla neyin ne olduğu ortaya çıktı. Bu ülkede mücadeleyi ateşleyen kulüp Fenerbahçe oldu."
Ali Koç: "Nihat Özdemir'den düzeltme bekledik ama hiç öyle olmadı. O akşam reaksiyon vermeye karar verdik. Öyle bir hava yaratılıyor ki, 'Nihat Bey öyle bir şey söyler mi?'... Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisini biz Nihat Bey'in niyetine göre yıldız falı mı yapacağız?"
Ali Koç: "Bu Ali-Veli meselesi değil, bu Fenerbahçe meselesi. Buna kimse kayıtsız kalamaz. Kayıtsız kalıyorsa da bu kutsal göreve layık değildir."
Yedek kulübesindeki bir oyuncu kırmızı kart görüyorsa bu takımda ciddi bir disiplin sorunu olduğunu gösterir .. Yılın bizim icin en önemli maçında takımın yaşadıklarına bakın ..
Fenerbahçe ve Başkan Ali Koç, "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
nihat özdemir istifa etmiş ! bu adamin ne/her sekil ve sart altinda olursa olsun bir daha fenerbahçe spor kulubune girmesinin onune gecilecek kalici karar alinmali genel kurulda !
aziz yildirima da yaziklar olsun ! cikip 2 kelime edemedi !
Fenerbahçe, Max Kruse'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıkladı.