Ek 4788 şuana kadar alan satanlar
Printable View
Ek 4788 şuana kadar alan satanlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...33e2a26e85.jpg
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
drborsa, husomacit teşekkürler takas pastaları için :) Görünen o ki, %10 düşürerek serbestten satan İNFO'ymuş.
Saatlikte duzeltme yapti yoluna devam gibi
dün tavandan aldım bugün 1,89 verdim lütfen dikkat olun sonuç hüsran olabilir
2 dener mi bakalim öğleden sonra
Ek 4801 galip şimdi de işyat tan yüklü alım girdi
Kademe paylaşabilir misin ?
Ek 4804 kademeler, ben korkup sattım, herkese bol kazançlar
Metro geldi
Son takas pastası ne alemde, acaba paylaşabilecek kimse var mı?
Ek 4812 alan satanlar
Metro, ICBCT'de baya yüklü oynuyor. Burayı stabil bıraktı. Derinlik ne durumda paylaşabilir misiniz dr borsa?
son 5 dk d*****n kuyruğu koparmı :)
Koptu aşağıya
Pasta varmı alan satan arkadaşlar.
Sağol Arkadaşım itibarına eklendi .Hayırlı kandiller olsun.
Bu tahtayı istese fizana götürür.ama akıllıca olmak lazım agır agır yukarı her daim alıcısı bulunan bir tahta.
dolar bazlı tepesi 4.70 cent şu anda sadece 0,51 cent ederi var tl bazlı tepesi 6.25 ve 11 yıldır yatan bir hisse senedi.
olur mu olur ağa bilir.
https://i.hizliresim.com/MvgbVg.png
https://i.hizliresim.com/r284Ma.png
birinci graf fibo seviyeleri ikincisi mal gelebilecek noktalar buda yolun açık olsun diyebilecekmiyiz bakalım.
Kim satıyor acaba? Alanlar satanlar ı paylaşabilecek var mı?
Ek 4841 şeker satıyor
Ek 4844 an itibariyle alan satanlar
Aldığı gün elinde olan 1.567.680 lot gözüküyordu :( buda demek oluyorki 843.034 lot daha var. Ve en kötüsü 1,52 maliyet ile alımı var. Ytd.
Metro ICBCT 'de fena batmış durumda. Yukarı basması tek kurtuluşu ya da artık yeter deyip katına zararına tüm malı boşaltacak. Orayı 5'i geçirebilir için uğraştı parası bitti, böyle devam ederse diğer hisselerde üçe beşe bakmaz nakde çevirip ICBCT 'ye gider. ICBCT düşmezse, orada yükseltme operasyonu bitmezse bu hisse bugün taban olur. Ya da tam tersi Prada yeter derse... Burada hala yüklü malı var; dönüp ykgyo 'yu sürer tavana. Bskalım
Şeker de metronun yancısı zaten. Aynılar. Toplamda daha 800 bin değil 3 milyon Lotları var. Ve toplamda maliyetleri 1.70 tir. Normalde aldığı fiyata tekrardan satması. ICBCT ' de kurşunu bitti diye düşünüyorum. Zaten ben üstteki mesajı yazarken; 5.10 dan 4.70 e düşmüş ICBCT. Büyük olasılıkla onu tavana süremeyecek. Burası gibi sığ değil , çok büyük miktarları 5li rakamlardan eline verirler. Ama belli de olmaz orası için gözünü kana bukamışsa diğer tüm hisselerde zararına da olsa çıkar. O zaman burada 800 bin değil 3 milyon lottan bahsetmemiz gerekecek.
İnşallah dünkü ıcbct Gibi olur 4 lerden 3,65 lere gelmıştı sonra ver elını yukarı yapmışlardı ıcbct yi
ICBCT ekside. Oradaki nakit ihtiyacı bitti. Belki burayı sürebilir. Ama herşey olabilir, kendileri de fwna battı ICBC'de. Burada şekerin satışları durdu mu; son durum nedir?
Ya Ne çok biliyorsun sen çek git milletin kafasını karıştırma
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda galip at koşturuyor dostum. Durum bu. Şirket durumu karlılık yeni haber vb hiçbir şey yok, ve herşey olabilir. Kafa karıştırmak değil amacım; sadece bir iki tespit. Zaten en ufak bir tavsiye manası içerecek cümle de kurmadım; burada 1.6x küsür maliyetle milyoblarca lotu var, vakalım, göreceğiz. yatırım tavsiyesi değildir.
Bugunluk ve 3 günlük alan satan pastayı atabilecek arkadaş varmı...tsk....
Ek 4853 şuana kadar alan satanlar