Dogru olabilir, saat 12'ye kadar demislerdi dedi...
Herşey bom bok olacak...kendinizi kandırmayın futbol takımı tutmayı bırakın artık...sizinki laf ola beri gele sadece düşmanlıktır.....!!!!!!!!!!!!
Bütün sosyal medya yıkılıyor Ahmet Hakan ile ilgili. Bence o bir zavallı emir eri, kapıkulu. O programı bitirdiğini zannediyor ama aslında kendini bitirdi. İzleyen babaları, İmamoğlu nun show yaptığını görünce yayını kes emri verdi. Adamsın İmamoğlu. Sağlıklarla.
İnşallah büyük başkan
İntihar edenlerden haberleri varmıdır akp seçmeninin ben onu bilemedim.
Hani özgür basının olduğu zamanlarda kasa fırlatılmıştı ya.Ondan yani.
Zorda olanlara Tanrı yardım etsin temennim.
Lakin ekonomi iyi olmalı ki sokaktaki vatandaştan ses yok.Dış güçler var kafada.
Bende geçmişte yoklarmıydıki? Diye sorunca yokmuş.
Çok değerli Tengri Han; sanırım bu bölüm referandum ve siyasete ayrılmış .Bu sebeple değerli yorumunuza yorum yapıyorum.AKP'ye oy veren nerede bu 49 kişi diye sormuşsunuz...Şüphesiz,az çok gerçeği görüp veya artık onların da ekonomilerine darbe yemeleri sonucu vazgeçmiş olabilirler.Ancak,etrafımda gördüğüm birçok bahse konu partiye oy veren kardeşim hiç vazgeçmiyorlar.İşte benim öbür dünyaya daha çabuk gitmeme de bu sebep olacak.
İstediğin kadar anlat,ülke yıkılsın, millet açlıktan biribirini yesin ama onlar için hiçbirşey farketmiyor.Ben Trabzon Sürmene'liyim.Bugün ODATV gazetesinde Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasıyla" Yunanlı kazandı"manşeti atarak İmamoğlu nezdinde Trabzonlu'ları Yunanmış gibi gösteren ********in Rus asıllı Pontus Rum'u olduğu belli oldu ve Dışişleri bakanı M. Çavuşoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafı yayınlandı. Bunun ne anlama geldiğini anlamak zor mu?
Borsanın bu denli düşmesiyle ben de gerçek anlamda mahvoldum.Tam anlamıyla çöktüm.Ancak,tüm hisselerim sıfırlansın.Tamamıyla biteyim ama şu ülke yine eskisi gibi gerçek değerlerine sahip çıksın. Eskisi gibi yine birlik olsun.Alavere dalavereci tüm siyasetçileri siyasetten kovsunlar.
Herşey malum partiye hala oy verenlerin elinde.Ülkeyi kurtaracak da batıracak da onlar.Allah onlara aklıselim versin.Onlara gerçekleri görme basireti versin.İnsaf versin.Sağduyu versin.Versin ki hep beraber kurtulalım bu AKP esaretinden.Yeter artık,yeter !
Yoldaş Behzat
Satır satır,kelime kelime, virgülüne kadar imzamı atıyorum gönderinizin altına...
Gönderinize küçük bir ek yapmama ltf müsade buyrun;1 oy fark olsun bizim olsun...
saygılar/başarılar
O inat edenler din elden gidecek diye bakıyorlar.
Zaten onların oy verdikleri yüzünden dinden soğuyan çok oluyor.
14 bin oy kabul görmedi 1 oy hiç kabul görmez :
şayet isatnbulda yaşayan vatandaş hala gözleri ve kulakları iyi duymuyor ve gerçekleri göremiyorsa :
ne desek boş akp ve mhp başkanları kabul etmesi için 1 degil 1 milyon ile ekrem imamoglu önde olması gerekiyor yani adil bir şekilde maç yönetlmiyor hakemleride yeneceksin..?
TV lerde , gazetelerde anketler yine yayınlanmıyor hiç...:he:
Nedeni sizce de belli değil mi ? Önde olsalar yayınlamazlar mı ?
Her şeyi anlarımda. bu Vatan partisine verilen 5 oyu anlamıyorum.
Ne zaman Vatan partisi lafı geçse.
Benim aklıma bir zamanlar çok popüler olan şu şarkı geliyor anında.
Seni gidi topal seni gidi hain topal. seni gidi zalim topal.
Dün apo ile kandilde tokalaşan. bu gün iktidarın kanatları altında olan kişi bu kişi.
Sormayın
İçim de çok büyük ve zor kapanacak bir yaradır bu mevzu...
Bir zamanlar Perinçek e az da olsa sempati beslemiş biriyim...
O zamanlar birileri Perinçek e saldırırken benim Perinçek in Kandil ziyaretini tevil etme çabalarım olmuşdur...
Bugünden o günkü çabama bakınca kendi kendime "ne kadar salakmışım" demeden edemiyorum...
Çünkü aynı Perinçek,bu gün o birileri ile beraber ,beni desteklediğim adaya HDP seçmeni oy verdi diye beni ve/veya benim desteklediğim partiyi VATAN-A İHANET le suçluyor,teröristlikle suçluyor
Yuh olsun ona
Yuh olsun bana onu bir zamanlar desteklediğim için...
saygılar/başarılar
perinçek ve dsp ni adaylarının amacının ne olduğunu herkes biliyor
Bu hisse.net te hatta bu seçim topiklerinde gezen bir tane Perinçek hayranı vardı...Görürse bu yazılanları düşer yine buraya yakında...Kim olduğunu anlarsınız belki de biliyorsunuzdur...
Aydınlık gazetesinden bişeyler alıp koyuyordu buraya...
yıl 2005 bir elektronik eşya satıcısına girdim ve tesadüfen 60 yaşlarında bir adamın konuşmasına şahit oldum.
adam bakın bunlar şu anda bütün küçük çaptaki vatandaşlara kredi dağıtıyorlar çünkü vatandaş parayı bulunca ne yapar, ya arabayı değiştirir ya evi değiştirir yada karıyı değiştirir dedi.
bakın iş adamlarına tek kuruş vermiyorlar adamlar tv lerde ağlıyorlar iflas ediyorlar dedi.
yani mütiş bir tüketim toplumu yaradılıyor dedi ve bütün işçi gurubunu gırtlağına kadar borç batağına sokup greve gitme direnişini elinden alacaklar dedi.
(ben ereğlide yaşıyorum ve bir süre sonra erdemirde işçiler gık diyemeden maaşlarının %35 i elinden alındı 1,5 yıl
kaç tefa sfır zamma imza attıklarını bilmiyorum.)
ve bunun gibi bazı mütiş öngörüye sahip adamdı
yani bunlar ülkenin içini boşalttı ve bizde sadece seyrettik sığır gibi kendi payıma..
Şimdi çok rahat anlaşılıyor ki,
Bu bütün yaşananlar seçimin kaybedilme riskine karşı sisteme çok önceden bilerek sokulmuş BUG lar (sandık kurul başkanları atamaları, ysk ya yerleştrilmiş 7 kişi vs.)...
Seçim kaybedilmese bunlar ortaya çıkarılmayacaktı, üstü örtülecekti...
Kaybedilince devreye sokuldu...
Kendi IQ seviyeleri, ayakkabı numaralarından küçük olduğu için, anlayacakları şekilde açıklamışlar. Hiç üstümüze alınmayalım.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...87&oe=5D694DDB
Karara da bir gerekçe gerekiyor.:oleyo:
Eğer Türkiye; yatırım kültürünün yaygın olduğu, sermaye piyasaları güven veren, aktif yatırımcı sayısı yüksek bir ülke olsaydı, siyaset bu kadar rahat, bu kadar pervasız, bu kadar irrasyonel olamazdı..
Nedeni basit; söylemeye bile gerek yok ama söyleyeyim..
Çünkü yatırımcı dediğin adam, yatırımlarından meyve bekliyorsa rasyonel ve akıllı olmak zorundadır..
Bu yüzden tohum ektiği ekonomik gerçeklik coğrafyasına kahyalık edecek yöneticileri; ideolojik körlükle değil, liyakat kavramının için dolduran niteliklere ve referanslara göre seçer ya da kulağından tutup kapının önüne koyar..
Kapının önüne koymakla da kalmaz, kahyanın sebep olduğu tüm maddi manevi zararların tazminatı yoluna da gider..
Kanuni takipçisi de olur..
Adama bak
"Gupre ekiyom" ayağına alınan gübreleri pazarda satıp kendi keçi çiftliğini kurup bir de "Abüüü beni kovma bah, çoluh çömbeleh sohahta galuruz..Hem seneye bu tarla çoh ürün verücek Vallaha söz" diyor..
Baktı olmuyor
"Benü govalarsan senün tarlanda heç bişey bitmez, bekan zora girer , bi de bi baharsun bi sabah senün tarlayu keçüler yimiş bitürmüş..diye tehdit de ediyor..
Eh iyiyymiş vallaha...
Böyle başa böyle kahya..
Ramazan ramazan, gözümüze sokulan
Yalancıktan, ucuz bir mahya :):)
Vosvos yani skoda TÜRKİYE belirsizliklere açıkmış yahu 18 yıldır tek pari tek adam var.İstikrar var bunu birileri söylemeli.
Niyemi örnek bakın 1,20 den 6,10 gelmiş dolar bu istikrarın delili dolar daima aynı yönde varmı ötesi.:(
Skoda Otomobil sendikasının internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada birçok markanın üretimi için planlanan fabrikasının Türkiye veya Bulgaristan'da olabileceği belirtildi.
Skoda'nın sendika lideri Jaroslav Povsik Türkiye'nin iyi bir altyapıya sahip olduğu, ancak belirsiz bir siyasi ortam bulunduğunu, buna karşın Bulgarisan'ın "daha stabil" ve Avrupa Birliği (AB) üyesi olduğunu söyledi.
Kurulacak yeni tesisin Skoda ya da Volkswagen tarafından yönetileceği konusu ise henüz belirsiz.
https://www.bloomberght.com/skoda-se...abilir-2221171
23 milyon kişi besleniyor.
5 milyon süriyeli bakılıyor.
öso denilen orduya bakılıyor.
Bu kadar kişi çalışmadan mamaya alışmış.Benim mama kesilecek der.
Süriye liler vatandaş olunca oy kullanınca kime verecek belli.
Birde Rus güvenlik birimlerinden bazı elemanlar Ankara da saray da diye dedikodu var.
Çağlar Cilara nın video da var.duyum der.
https://www.youtube.com/watch?v=Ifiqq-X7wKU
Bize 70-80 model ankesörlü telefon gibi siyasetçiler değil de, artık 2019 model smartphone gibi yeni...
İsraf etmeyen, tasarruf eden, kaynakları doğru kullanan, peşkeş çekmeyen, ADİL, HAK ve HUKUKA inanan, genç, dinamik, istekli , coşkulu, bilgili (teknolojiyi bilen ve MOUSE kullanabilen), kin ve nefret üretmeyen, ülkeyi militarize etmek yerine sivilleştirmeye çalışan, sevgi dolu, 100-200 koruma ile gezmeyen, bisiklete binebilen, spor yapabilen, dans edebilen, şarkı söyleyebilen (bet ve detone sesli olmayan), toplumda ve dünyada GÜVEN ve SİNERJİ sağlayan yöneticiler lazım...
Bu olduğunda toplum da arkasında olur ve dünya da yeni krediler açar/sağlar ülkeye...
Sanki biri bu özelliklere sahip gibi...Bence...
Adamlar, olur a seçimi kaybedersek diye B planı yapmışlar. B planına göre yaptıkları usulsüzlüklerle seçim iptalini kanunsuz bir şekilde sağladıktan sonra,işi kılıfına sokabilmek için 250 sayfa bir hiç içinde ki kendi itirazlarını YANDAŞ.SOYTARILAR.KARMASI nın kararıymış gibi pazarlıyorlar. Bunu aklı olan anladı da! Bunlar 23 haziranda neyi tezgahlıyor? Bunu bilebilmek önemli de,şeytana pabucunu ters giydirenlerle namuslunun,aşık atması çok zor. Kafayı çalıştırıp,bir kaç kişi transfer etmeli. Parasıyla değil mi?
Her şey çok güzel olacak cok