2.930.697 net kar 6 aylık blançosu
Printable View
2.930.697 net kar 6 aylık blançosu
sirkelemi yapıyorlar acaba
KAP : Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında OYAYO.E payları 02/08/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 16/08/ 2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Bu hafta çok hareketli olur
1.60 cikmsitim 2.34 olmus vay be bunun spegi cok kuvvetli keske elimdeki her hissede boyle kuvvetli spek olsa helal spege .
Kap : Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5'inci ve 6'ncı maddeleri çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Oyak Yatırım Holding A.Ş. (OYAYO) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle OYAYO.E payında 06/08/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle brüt takas tedbiri uygulanacaktır. VBTS kapsamında OYAYO.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 05/09/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Kap : Ayrıca, Yönerge'nin 6'ncı maddesinde belirtilen ilgili payın piyasasındaki emir ve işlemleri nedeniyle Gülseren Uslu hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 06/08/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle internetten emir iletilmesinin kısıtlanması, açığa satış ve kredili işlem yasağı ve brüt takas önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Defter değeri 1,35 TL. Bu günkü fiyatı 2,35 TL..... Yatırım ortaklıkları genellikle, ederinin yarısından işlem görür. ...Kısaca olması gereken fiyat 0,68 TL. dir. Spekülatörlerin, hala böyle fiyat şişrdiklerine göre , bu şişik hisseleri alacak kişiler bolca var demektir. Ky. nin , darbeleri yiye yiye akıllandıklarını düşünüyordum. Ama yanılmışım, Demek ki hala akıllanmayanlar var. Yoksa , neden spekler 0,68 TL. lik hisseyi şişirsinler. Demek ki alıcıları çıkıyor. Ne diyeyim , bu şişirilmiş hisseleri almaya kalkan olursa , allah onlara akıl-fikir versin.
Kap : OYAYO.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Bu yazıyı tam da brüt takas sonrası yazman manidar,bunları brütten önce yazsaydın ya belki faydalanan olurdu.bu yazınızı kabul etmiyorum.BURCE'yi de brüt takasa aldılar ama ederini korudu ve yüzde 15 artıya bile geçti.Burada aynı şey olur mu bilemem ama panik satışlar sonrası hissenin toparlayamayacağını kimse bilemez,kestiremez.
ayrıca da birçok kişi,sadece ego sunu tatmin için yazıyor,bak dediydim....
gerçekten bilgi paylaşım amacı ile yazanların sayısı maalesef çok az.
Tam kumar kağıdı,,sabah 2.08 sonra 2.64. Bu ne yaaa
Ek 23154
Haftalık görüntüsü.Ayın 5'i brüt'den çıkıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ek 23277 #oyayo pasta
Normalde 0,70 Kuruş olması gereken kağıdı , şu riskli günlerde bile uçurup 2,12 TL. yaptılar. Dün 35 Milyon işlem , bugün 43 Milyon işlem var. Tamamen saçmalık . Bu işlemlerin incelenmesi lazım... Ne oldu , petrol falan mı buldular. Bu arada , bu kağıdı bu fiyatlardan alan ky. varsa aklına şaşarım. Tez zamanda çırak çıkmaları kaçınılmazdır.
OYAK, Total Oil Türkiye de dahil olmak üzere akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketleri ile operasyonlarını satın almak için Demirören Holding ile görüşmelere başladı. OYAK, Demirören Grubu'nun 2016 yılında satın aldığı söz konusu şirketlerde kapsamlı incelemelerde bulunacağını belirtti. Türkiye'de pazar payı açısından 5. sırada bulunan Total Oil Türkiye'nin ülke genelinde 500'ü aşkın istasyonu var.
https://www.haberturk.com/son-dakika...536551-ekonomi
Oyak çimento birleşmesi vs
Teknik te olumlu
https://resmim.net/f/BKixPu.jpg
aylık takas
Oyayo aylık ve günlük pasta lütfen
Şirketimizin 02.03.2020 tarihi itibariyle net aktif değer tablosuna göre pay başına net aktif değeri 1.5039 TL dir. 02.03.2020 tarihi itibariyle BİAŞ'ta oluşan 4.39 TL ağırlıklı ortalama fiyatı, pay başına net aktif değerinin 2 katını aşmıştır.
Sermaye Piyasası Kurulunun (III-48.5) sayılı Menkul Kıymet Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin "Bilgi Verme Ve Kamuyu Aydınlatma" başlıklı 36 ıncı maddesinin ikinci fıkrasının "Ortaklık paylarının BİAŞ'ta oluşan ağırlıklı ortalama fiyatının, pay başına net aktif değerinin 2 katını aşması halinde; izleyen iş gününden itibaren bu durum ortadan kalkıncaya kadar, ortaklığın sektörel bazda hazırlanan portföy ve net aktif değer tablosunun her iş günü, KAP'ta yayımlanması zorunludur." hükmü gereği, sektörel bazda hazırlanan 02.03.2020 tarihli portföy değeri ve toplam değeri tablosu, pay sahipleri , yatırımcılar ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,