Teşekkür ederim
Printable View
İnş hala 6,20 li vs fiyat hedefleriniz yoktur!!!
Hedefleriniz tutuyor bu arada[emoji3] Yeni hedefiniz tutacak mı merak ediyorum!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardir aldığı işleri ve potansiyeli konuştuk. Her beklenti boş çıktı. Her haber heder oldu. Ben satmadan bekleme karari aldım. Piyasa fiyatınin benim neznimde bir onemi yok. Ben gerçekleşmesini beklediğim yatırımların sonuçlanmasını takip edeceğim. Bu nedenle süre fiyat benim için onemli değil.
Bu yuzden sessiz kalma hakkımı kullaniyorum. :)
vay bee sabah zararı kurtardım diye satmaya niyetlenmiştim .:whistling:
bana göre hissenin hareketlenmesine ana sebebi haberin bu kısmı... Türkiye ve Netaş için ciddi anlamada kazanım
Netaş, ana hissedarı dünya telekomünikasyon devi ZTE’nin teknolojilerini Türkiye’de üretmek için harekete geçti. Netaş, ArGe ve sistem entegratörü yetkinliklerini katarak İstanbul Orhanlı üretim tesisinde ürettiği ZTE’nin FTTx fiber altyapı sistemleri için İstanbul Sanayi Odası’ndan “yerli malı” sertifikası aldı. Böylece Türkiye’nin ilk yerli 4.5G baz istasyonunu tasarlayan Netaş, 5G ve Ötesi teknolojilerin altyapısı için gerekli olan fiber altyapılar için yerli çözümler sunarak ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı hedefliyor
http://www.netas.com.tr/medya/netas-...yede-uretecek/
5 ay önce bu fahş... çocukları 9 tl den 5.5 tlye soluksuz düşürdüler hiçbir sebebi yokken. Demekki herşey planlıymış demekki sadece korkutma amaçliymiş. O kadar bekledim bir tavan yapmadın ya anan sevem spek. Dün almadim alsaydim yine gidermiydin acaba.
Bu tip haberler icin alip koymustum kenara bu hisseyi,
ancak bunların sonuçlarını bilançoda gördükten sonra satarim
%20 fena degil be :)
haber bu gün yatırımcının dikkatini iyi çekmişe benziyor ..karanlık odadan sağlam çıkmış, yarın ne kadar sağlam olduğunu göreceğiz. :)
Orge takası bu...[emoji3]SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malum bir çok haber heder oldu ulak yaptık dedı 3 sene surdu bakalım bu ne kadar zaman alacak....Netaş bu dagdaki kurt gibi dikkatli olmak lazım
Nvida haberi gibi olmaz umarım bu yukseliş
yarın için 9,14 rakamına dikkat
2 onemli husus var.
1.uretilen seyler yani zte teknolojleri netas markası ile uretilecek.
2.netas markası ile zte ve dunya pazarlarına ihrac edilecek.
Burda biraz abd ambargolarını kırmak icin olabilir.bu işte birazda bizim devletin parmagı olabilir.diger bir durumda netas ihracatta buyuk rekorlar kıracak ve su anki cironun kat be kat ustunde olacak.ama karlılık konusunda ne olur bilemem.ciroda bir kac yıllık donemde buyuk artıslar olacaktır.tabi işler ne kadar cabur olur bilinmez.
5g ve fiber işler zte ve netas aktif olacak gibi.belki bunun için buyuk tesvik sozude almıs olabilirler.
Zte gercek manada simdi netasta varlık gosterecek.tabi soylenenleri dogru sayarsak.birde surec hızıda onemli.hayırlısı insallah surec hızlı ilerler.
Geçtiğimiz günlerde hiç mal toplanmamış
zte yatmak için almadı firmayı
son anda tavan kilitlemesi ilginç
hiç bir şeye yoramadım.
Yanılıyorsam lütfen düzeltin....Netaş satış sürecinde 18'lere çıkarken ciddi yükselişler yaptı ama hiç tavan yapmadı, hatırladığım kadarıyla en son tavan 2012'deki hamle dönemindeydi. Dün %15 değil de tavan kapatmasının bence asıl önemli yanı psikolojik. Her zaman "Netaş bu ne yapacağı belli olmaz" diyoruz, hakikaten düne bakıp bugünü kestirmek zor.. ancak devamı gelirse daha sağlam hisse olmaya aday olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum.
Ulastırma bakanı:
"5G için hummalı bir çalışma yürütüyoruz"
Türkiye'de dev projeleri hayata geçirdiklerini, bir çok projenin yapımının sürdüğünü ve bugüne kadar yaklaşık 50 milyon insanın yüksek hızlı tren konforundan yararlandığını anlatan Cahit Turhan, "Ulaşılabilir ve erişilebilir Türkiye için haberleşmenin hızına hız kattık. Fiber kablo uzunluğumuz 81 bin 304 kilometreden 360 bin 40 kilometreye ulaştı. 2G, 3G ve 4,5G derken şimdi 5G için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Kendi uydusunu üreten bir ülke konumuna geldik." ifadesini kullandı.
Açılış hareketlerine bakılırsa olmuşlardan topluyor kıymetlimiss.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin abd anlaşacak gibi eğer anlaşırsak fabrika iptal olurmu
Pasta rica etsek
bugun yeşil kalsın isterse 05 yukarda kalsın ama yeşil kalsın aç gözlü olmamak lazım kaç zamandır bekliyor insanlar bende kaç kere girdim stop oldum bu nanede ama bu sefer sağlam bir boğa geldi dün dedim orta vade güzel olacak gibi
https://i.hizliresim.com/lQpmOp.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş bankası son 10 gündür 1 lot dahi işlem yapmamış, dahası da dün de harekete geçmemiş, bugün harekete geçti olayları geç algılayan bir by mi var:)
haber bir çok ulusal basında işlenmeye devam ediyor
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji...tecek-41329413
bu gün satıcılar koydukça alıcılar almış. aynı hesaplar değilse güzel
Yav arkadaşlar bu netaş 15 tlden 6 tlye düştü. Borsa 103 bin oldu .Büyük lot sahipleri elbette ki netaş i eski fiyatlara getirmelidir .
Eşşek mi bunlar .Aldım ben de 9.08 den bakalım ve olacak
Bilanço verilerini göremiyorum, gören arkadaşlardan bir ricam var
17,18,yıllık ciromuz ne kadardı
18 ve 19 6 aylık cirolar ne kadar
yıllık ne ciro bekliyoruz ?
döviz pozisyonumuz ne durumda?
tl borcumuz ne kadar?
Zararın kaynağı kur farkı mı, faiz gideri mi?
teşekkürler