hadi inşallah bakalım merakla bekliyoruz inşallah hayırlı güzel haber gelir konuşmalarınızdan nasıl bir haber gelir sizce ?
Printable View
hadi inşallah bakalım merakla bekliyoruz inşallah hayırlı güzel haber gelir konuşmalarınızdan nasıl bir haber gelir sizce ?
Sır vermedi,ama öyle pek olumlu bir tavır takinmadi.olumsuz da.ben zaten uzatmayı sevmem,teşekkür ettim o kadar.
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
akşam ola hayrola inşallah iyi olur bakalım ?
3.36 yazdim gelmiyor bilginize
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım nasıl bir haber gelecek.
Hayırlısı olsun. Kötü haber gelsefe Acelemiz yok bekleriz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9b47dfcdea.jpg
24.03.2017 tarihinde bu platformda yaptığımız duyuruda, Şirketimizin iştiraki olan Deks Yatırım A.Ş.'nin Almanya Frankfurt'ta bulunan bağlı ortaklığı Oswe Real Estate GmbH'de sahip olduğu hisselerin satışı ile ilgili görüşmelerin devam etmekte olduğu, potansiyel alıcı ile bağlayıcılığı olmayan bir anlaşma metni imzalandığı ve bu metin kapsamında kendisine iki aylık inceleme süresi tanındığı ifade edilmiştir. Bildirmek isteriz ki söz konusu süre dolmuş olup bu sürenin sonunda potansiyel alıcı tarafından DEKS A.Ş. Yönetimine henüz bir teklif iletilmemiştir.
Saygılarımızla...
beklenen haber bumudur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çakallar sizi.
neden cakallar dediniz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlaşılma olmasın ortakları hedef almadım.
Yönetim'e söyledim.
Sayin andre zannimca yonetimin laf oyunlariyla kap haberi ile ky yi urkutmeyi hedeflediginden dem vuruyor..
Şu mübarek ramazan ayında bile sahtekarlık !! iyi hadi bakalım
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
Sayın hayek beklentiniz bitti sanırım, satışa geçmişsiniz :)
Almak isteyene vermiyor maliniza sahip çıkın sabredin ytd
Gönderim Tarihi:30.12.2016 18:37:39
Bildirim Tipi:DUY
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi
Likidite Sağlayıcı Atanması
İlgili Şirketler [SRVGY] İlgili Fonlar [] Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Bildirim İçeriği
Açıklamalar Bizim Menkul Değerler A.Ş.'nin, Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı'nda işlem gören Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SRVGY.E) paylarında 6 ay süre ile likidite sağlayıcılık faaliyetinde bulunmak için yaptığı başvurusu Borsamız Genel Müdürlüğünün 30/12/2016 tarihli onayı ile uygun görülmüştür.
Bu çerçevede, Bizim Menkul Değerler A.Ş. SRVGY.E paylarında 02/01/2017 – 02/07/2017 tarihleri arasında likidite sağlayıcı olarak faaliyet gösterecektir.
Bu haberin üzerinden 5 ay geçti.Bizim menkul piyasa yapıcılığı anlamında tek adet alış,satış yaptım diye şu ana kadar bildirim yapmadı...Hep yapmadım diye haber bildirdi.....Burda anlaşmanın sona ermesine 1 ay kaldı....Yine hiçbirşey yapmadan süklüm,büklüm bekleyecek mi.....Ya da kan gövdeyi götürecek mi?Kanlı bir meyden muhaberesi görsek de adrenalimiz yükselse.....
Bu iyi bişey ellam .Pp sıkma canını herşey güzel olacak
Üç beş aydır takip ettiğim diğer hisseler zirve yaptı,düzeltmesini yapti,tekrar zirvesine geldi,bu servetimiz surunmeye devam....Neyse beklemesini de biliriz....
Çalı arkasındaki arkadaşlar, likidite sağlayıcı ile anlaşıp ,anlaşma süresi içinde bir işlem yapmamak ,anlaşma kurallarına uygun mudur?
Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Hayırlı ramazanlar...
Şşşttt ,çalı arkasındakiler uyudunuz mu yoksa....Ses verin....Beni bu vahşi orkide çiçeği ile yalnız bırakmayın...
Sayın Hayek,buradamısın...Gün boyu 3.20 de 25000 bin adet alista bekleyen sen miydin????
Finans Yatırım topluyor.
https://i.hizliresim.com/6XRl5E.png
O da sayın hayek mi oluyor???
Finans başka biri, sayın hayek sattı bugün malları :) bende az birşey verdim, sıkıldım beklemekten.
Millet azcik daha sabredin bakın karsn. Guatr. Zoren adese aldım uzun süre bekledim sonra sıkıldım sattım hepsi uçtu elimde olan samat akguv srvgy tuclk Mardin duruyor bunları satıp onları tutsaydim yüzde elli kardaydim
Gusgr
Şurda 3. 5 kişi var zaten.sanirsam hepsi de sabirlidir...eee bende mecburen sabır gösteri cem....
Tmm inşallah .Pp burda köfte yiyelim birlikte
Mrdin ve hlgynun temettülerini alınca onuda buraya gomecem
Finans, Deniz, Şeker, Alnus, Finansman, Meksa, Burgan
{bu araci kurumlardan birbirine yapilan islemlerin hepsi fiktiftir, hiç takilmamak lazim} bizim, yapı-kredi, halk, garanti, iş, ziraat, vakıf, halk ,gedik yatırımdan da yapilan islemlerin %90'ı da aynı kaynaktan besleniyor yani fiktif.
Arkadaşlar, aralarinda top çeviriyor bu kadar. Zaten 3,5 milyon hisse senedi fiili dolasımda bulunuyor, bu kadar. Piyasada cok fazla trade eden ky'de yok. Hatta ky tahtaya gelmiyor desek yanlis olmaz. gorecegiz bakalim.
Bi de sirketten gelen aciklamanin abuk subukluguna bakalim. Hem diyor ki sure bitti ve teklif gelmedi hem de teklif gelmedinin onunde HENUZ eklemisler.
Bakildiginda sunu demek istiyorlar , satis yatti gibi ???? Ammmmaaa bir anda, her an, her dakka bir teklif de gelirse bilemem ??? demeye getirmisler, tam bir bakkal zihniyeti ile yapilan aciklama neyse
Bu arada andrei28'e selamlar, daha onceki yazilarima bakin, bizde satilacak hisse yok !!! Gerekirse cocuklara miras kalir, sabir meselesi degil bu hedef fiyat meselesi bence !!!
Satis haberi ve sirketin durusu mide bulandirici bu kesin ! Ama bu sirketin borcu yok, yatirimlar tamamlanmis surekli kira geliri ve istirak geliri yaziyor. Fiili dolasimdaki sayi az, eee bu trade eden grup anlamazsa bir baskasi anlayacaktir elbet !!! Vaktimiz var {yazmayacaktim hesapta😊}
Sayın hayek şahsen uzun yatırımı sevmem, ancak beklentileri takip ederim ve tekniğe bakarım.
Hisse'de teknik işlemiyor.
Beklentisi de şüpheli duruma düştü, ayrıca 3 aydır bu beklentiyle başkalarının mal almaması da negatif!!!.
Birileri al-sat yapıyor o kadar.
Az bir miktar bırakıcam, arada sırada bakıcam.
Sizlere bol kazançlar.
sn. andrei28 beklentinin bir onemi kalmadı gibi bu konuda sonuna kadar haklisiniz. Bu sebeple sirket icin artik bir hedef piyasa degeri saptamak olanaksiz oldu !!! Pozisyonunuzu azaltarak risk alginizi donusturmeniz de yanlis gormedigim bir pozisyon degisimi.
Ama su var ki, bu sirket bir kere diger tum gyo'lardan farkli. Cunku yeni projelere para aktarmiyor, riski durgun, borcu az. Surekli kar yazar bu sekilde. Bu sekilde diger gyo'lar gibi pd dd nin dusuk olmasinin bir manasi yok, f/k da cok daha yukarida olabilir. Cunku proje riski yok, borc riski yok
Ama beklentide bittigi icin zaten olmayan ky hepten kayboldu, zaten olmasinin bir anlamida var mi ??? O da ayri bir muamma !!! Ama bence temel olarak cok saglam ve piyasa degeri olmasi gerekenin oldukca altinda. Bu poz da yeni sirket bulmak cok zor, bir cok sirket bu endekste balon olmus durumda. Bence burasi sakin liman, ben burada uzun sure takilirim diye dusunuyorum, ama size de hayirli kazanclar dilerim
[emoji6]
Bencede bu fiyatlar ucuz spek indirsede mal kaybeder
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...276dea067a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1fcadfa89e.jpg Karanlık seansta 26bin işlem ne demek.Hayırdır[emoji2]
Zaten tahtanın b... çıkmıştı, şimdi de cem yılmaz'ın ifadesi ile sıvama aşamasında 
18.08 de 3.48'den
20.000 lot garanti yatırım'dan Alnus'a
4520 lot garanti yatırımdan Alan yatırım'a satış yapılıyor
Yahu 24.520 lot islemi bu hisse 1 seansta yapmiyor normalde.
Bugun baya satış yaptim, yuku bosalttim ama 3.45'de bekliyorum hepsini yerine koyacağim. Sn. Andrei28 gitti ama sn. Batık ve biz yeteriz 😊
hayırlısı sayın hayek.bakak görek....
Bu tahtayı yapan adamlar, nasıl para kazanıyorlar ??? Bu ne saçma bir trade şekli yahu !!!