Galip hızını alamamış METRO hissesi yerine bize Nugyoya dalmış. Bu adan girerse ya kral eder ya ederrr yani.:evil:
Printable View
Galip hızını alamamış METRO hissesi yerine bize Nugyoya dalmış. Bu adan girerse ya kral eder ya ederrr yani.:evil:
Galip demişler, bir zamanlar gsd holdinge daldı diye hatırlıyorum...
Avgyo daki 1 200 000 lot malını sattığını haber olarak vermişlerdi metro yatırım için.
Nurol Tower daki 129 bölümden oluşan ofisler ile Nurol Park da daha önce ilk olarak otel olacağı açıklanan sonra konuta çevrilen şu an ise hala ne yapmayı düşündükleri 329 bağımsız bölümün uzun süre satılamıdığını sanmıştım. Meğer kasıtlı olarak tutmuşlar ve hiç satmamışlar. Nurol life dan ise hala ses seda yok.
Galip başkan boş durmaz. Tatil için ölü deniz arıyor. Baktı her yer palmiye. Tam dalış yapacağı yer.
Sent from my ASUS_Z002 using hisse.net mobile app
ILK DEFA GORENLER SUPHANALLAH
NUGYO fk sı 2. FK 4 bile dip sayolir yani 810 tl lik hisse bu suan da. Borsada boyle kac hisse var? BEN YTD
ILK DEFA GORENLER SUPHANALLAH
NUGYO fk sı 2. FK 4 bile dip sayilir yani 8-10 tl lik hisse bu suan da. Borsada boyle kac hisse var? BEN YTD
Metro bunu mu gördü yani YTD üstadım? Zaten bu seviyelerde idi uzuncaaaa bir süre. Yeni dikkat çekmesi garip bence. Gedik ve akyatırımdan sonra şimdi de metro üzerinden vurkaç yaparlarsa hiç şaşırmam doğrusu. Ve bu kadar mal toplu haldeyken buna izin verecek olanlar mal sahibi olanlar olmalı. Oyun içinde oyun
Suflör siz değilseniz müdahale edemezsiniz, biletinizi alın ve sahneyi izleyin (A.B.Y)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ytrm finans birakti bu basladi.20 tahtanin birini ikiye katlar 19 unun icine eder dikkatli olun.200 k dan bisey cikmaz.daha dun 1000k yi kafasona cakti milletin.biraz izleyelim.ytd
Metro 200 4,54
Gedik 193 4,58
Yapı 81 4,8
Ziraat 51 4,73 alım tarafındaki maliyetler
Vakıf 157 4,32
Garanti 68 4,32
Oyak 64 4,19
TEB 60 3,89 satış tarafındaki maliyetler. Gel de çık işin içinden çıkabilirsen.
55 den ılla satacam dıyor ugrasıyor..alan varmıkı..altına koyuyor ustune kkoyuyor olmuyor.dolar bozzdurup bedeva bilet almadıkya:))ytd
Nerden bulaştım lanet olsun diyordur kesin
bakalim aksam istahli satici kimmis.ytd.
4,51 4,55 arasındaki büyüüükkk gapta kapandı gün sonunda. Algoritma yapan varsa stopunu da patlatır şimdi:)))
http://i.hizliresim.com/9Q5X7O.png
ortada bir durum yokmus.endexi heba etti lakin.dusuncede takdir ilahi.
Ne ileri ne geri...
Dostlar bizi alış verişte görsün minvalinde yapılan işlemler...
6, 7 kademelik bir marjda işlemlerin olduğu sıkıcı bir gündü..
Gedik yine mal topluyor. Ne zaman kaçtan verecek tahmin etmek zor. Ancak alım yapanlar aynı kişiler ise yine uzun vadeli yatırımcıları bir müddet sonra üzecekler gibi. (Yatırım tavsiyesi değildir.)
sayin primera ulkemizde uzun vadeli yatirim8n suresi nedir? size gore.mesela benimki 1 aydir.maksimumda 3 ay olmasi gerektigini dusunurum.tabi zamanlama konusunu iyi belirleyebilirsek..bence hangi araci kurum nerden alirsa alsin o verir oburu alir onlarda ticaret yapmak zorunda.selamlar.ytd.
O yıl bu yıl ınsallah. Ben ytd
Tahtaya ilgi çok fazla arttı. Malı toplayabilen götürecek ama esas sorun toplamayı başarabilecekler mi?:)
Dolaşımdaki hisseler zaten sınırlı, spekler az malla yetinmek zorunda bence.:yes:
Metro hiç bulaşmamış bugün hayret. Klasik gedik hareketi. Satışlar nedense baskı kurmak için yapılmış gibi görünüyor. Valentine ve YTD dostlarıma canı gönülden katılmak istiyorum ama endeks korkutuyor beni.
Takasta belli olur metronun durumu. Kalıcı mı yoksa misafir mi bakacaz. Avgyo dan çık vakıffinansın %6 sını al. Bu da ilginç. Galip at koşturmaya devam edecek artık anlaşılan.
Şöyle izah edeyim. Ben bu hisseye grafiğini inceleyerek giriş yaptım.(kendime gore,profesyonelce değil tabi) Hissenin dönüş yaptığı en yuksek nokta ile giriş yaptığım fiyat arasında kendim için bir satış rakamı belirledim. Bu rakama gelmesi için ne kadar beklemem gerekiyorsa da bekliyecegim. Bu da benim için bir yıl, 2 yıl veya daha fazlası. Uzun vade benim için ne kadar beklemem gerekiyorsa o kadardır. Sanırım genelde iniş çıkışları takip edemeyenler için bu yöntem daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ha borsa yatırımcısı için doğrumu dersen belkide değildir. Ancak böyle davranmak su andaki en iyi davranış diyebilirim. Çünkü uzmanlar'ın önerilerine gore yaptığım yatırımlarım 3-5 kazandırkı sonra toptan başka bir hissede verdirdi. Kendime gore sağlığımı korumanın en iyi yolu bu bence.
Inşallah. Bu hisseye de güveniyorum nedenini bilmiyorum. Bir his sadece. Ama oyuncular bırakmıyor. Tahta sahipleri de (patronlar ile beraber hareket ediyorlar kanaatimce ) bir zaman sonra hisseyi layık olduğu yere götürüp oturtacaklardir diye düşünüyorum . Saygılar. Ytd.
Neler oluyor? Gedik zararına çıkıyor mu 557000 lot mal varken elinde? Ya da metroyu mu kovalıyorlar? Hacim düşük. Endeks şişmiş. Yoksa buradaki yorumları mı okudular? Burdayız biz.
Demeye kalmadı ki 200 000 lot 4,54 den aldığını 4,49 dan verdi sanırım metro
Geri almışlardır diye umuyorum:)