Evet önce almıştım. Para lazım oldu sattım. Şimdi almak zamanı. Çünkü bu hissede bekleyene çok para kazandıracağını düşünüyorum. Benim fikrim. Ama inatçıyımdır beklerim şevçenko.
Printable View
olsun değil önemli olan şudur benim için :
ben ciğerci bey ve hayek bey için olumlu görüş belirtmiştim forumda
bu benim açımdan şunu ifade eder
eğer ciğerci beyde hisse senedi yoksa ve bu halde yazı yazmaya devam etmişse
kendisinin bir rahatsızlığı var demektir Allah şifa versin
ve bu durumda forumu okuyan kişilerden özür dilemem bir gereklilik olur
ve bende forumu okuyan kişilerden ÖZÜR DİLERİM,ÖZÜR DİLERİM,ÖZÜR DİLERİM AŞAĞIDAKİ YAZI İÇİN tarih 27.01.2019 saat 16.15
forumu baştan sona okudum ve
bu forumda ciğerci bey ve hayek beyin samimi olduklarına ve en azından insanları aldatmak ve onlardan menfaat elde etmek gibi bir niyetleri olmadıklarına kanaat getirdim (tabii kazanmak ve karlı olmak istekleri en doğal haklarıdır)çünkü bu her forumda bulunmayan bir özelliktir. Bu bile benim için bu hisse senediyle ilgilenmem için bir sebeb teşkil etmekte
ciğerci bey için yaptığım kendisinin samimi olduğuna dair yukarıda ki yorumum için tekrar bu yazıyı okuyan kişilerden ÖZÜR DİLERİM
ANCAK HAYEK BEY BUNUN DIŞINDADIR kendisinin hala samimi birisi olduğuna inanmaktayım
teşekkür ederim şimdiden özürlerimi kabul ettiğiniz için
yatırım tavsiyesi değildir
evet ciğerci bey kıdemli olduğunuz için size hayat üniversitesinde kıdeme verilen hürmeti vermiştim
ama benim için şu andan itibaren kıdeminiz benim için bir şey ifade etmiyor
forumu okuyan arkadaşlardan tekrar ciğerci bey için belirtiğim olumlu görüşlerden dolayı özür dilerim
şunu söyleyebilirdi ve kabul görülürdü tarafımca
bende şu anda bu hisseden yok kendimce uygun bir zamanda almak niyetimdeyim
fakat kendisi bunun yerine kendisinde hisse senedi varmış ve adetinide artırmak istiyormuş gibi izlenim verdi
Allah Şifa versin
özür diliyorum tekrar ciğerci bey için yazdığım olumlu yazıdan ötürü ve bunu okuyanlardan
çünkü ben birisi için olumlu veya olumsuz bir görüş belirtimse hayatımda, çevremdeki kişiler bu beyanımı önemser ve ona göre hareket ederler
yatırım tavsiyesi içermez
ha bu arada sakın sis siz olun bu ciğerci beyin lafına itibar edipte karar vermeyin çünkü benim için bir şey ifade etmiyor
kendisi alsa ne olur almasa ne olur cürüm kadar yer yakar
alanlar zaten almış parayı bastırmış elini taşın altına koymuş cesaretle
hisse senedin yoksa varmış gibi yapmayacaksın yada bende hisse senedi yok arkadaşlar ama düşüncelerimde böyle diyeceksin
borsa ile uğraşıyorsan internet'teki kişilere fazla güvenme...orada gördüğün bir çok isim aslında aynı kişiye aittir......orada bir çok kişi yazdığı gibi değildir...dijital ortam palavra atmak için en uygun ortamdır....:kahkah::kahkah::kahkah:
hayatında nasıl bir emek ve çabayla ve gayretle ve alınteriyle ve namusla para kazanan insanlar var onlarda bu yazıları okuyup hayatlarında bir gelir artışı sağlamak ve bu gelirle hayatlarındaki bakış açılarını değiştirmek niyetinde olan insanlarda bu forumu okuyor elinizde hisse senedi yokken varmış gibi yapmak ve bunu 7.90 dan sattım diye gizliden övünerek Allah şifa versin umarım ciğerci gibilerden daha başkaları yoktur bu forum varsa erkek erkeğe bu forumda hisse senedi üzerine muhabbet edeceğiz lütfen başka forumlara
şimdi gelelim analize ciğerci
bozuk plak gibi veyahut psikolojide başka tabirleride var
sakız çiğner gibi bir kişiden bahsediyorsun
nedir bu kişiyle alıp veremediğin
ciğerci cevap ver
https://pbs.twimg.com/media/DyGmsTxW0AYqA7f.jpg:large
% -47 5.90 ters çanak tamamlandı, 6.60 maliyet mallar dökmek için diğer bir çanak yapmalısın:kahkah::kahkah::kahkah:
THYAO DOCO ile uçmaya her zaman hazır durumdayız.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
yiğidi öldür hakkını yeme senin bahsettiğin o bozuk plak gibi ikide bir tekrar ettiğin kişinin iş yaptığı hisse senetleri üzerine konuşursak
bir kaplamin diye hisse senedinden bahsettin
baktım hareketlerine en son hareketini
28,06,2016 tarih fiat 0,84 en düşük
14,03,2018 tarih fiat 7,49 en yüksek
bu nasıl eline yüzüne bulaştırmadır o adam her kimse bu hareketi bir hisse senedinde tam dipten 8,9166 kat prim yapmış bir sonuç elde etmiş
senin için söylenecek tekbirşey kalıyor
onu söylemeyeceğim sadece diyeceğim
aynaya bak ve kendine bak
Allah şifa versin
ya hayek bey siz biraz matematikten anlayan ve takaslarıda takip edebildiğiniz kadar fiatlarda baskı kurabilecek lot miktarı ne olabilir tahminince
ayıboğa sen çok eğlenceli bir arkadaşa benziyorsun inşallah sen de ciğerci gibi olmayan malın hesabını yapmıyorsundur
bakın hayek bey 1 haftadır alanlar sizin benim haricimde neye göre aldı?
bu hissede kimse takaslarda baski kuramaz ! epi topu 300.000 lot hisse var
bizim kurumsal firmaydi, satisi biraz agir oldu!
ama artik takas dagildi !
bu saatten sonra siradan ve istekli olan 300-500 bin lira aciktan parasi olan birisi tahtada istedigi pozisyonu alir
sahsi fikrimdir kimseyi baglamaz
takaslar net, kim ne almis farkindayim ama Allah herkesin gonlune gore versin
ama artik bizim degil, sanko tahtada takas lideri[emoji4]
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Kardeşim zoruma gitti bak Sanko dediğin için :wu: Yanlışlıkla dedin haralde dil sürtmesi çünkü ZIRAAAT ve OYAK yatırım demen lazımdı Zıraat daki lotlar benim Oyak da ki kimin lotu bilemem :oleyo:
ciğerci cevap ver
niye bu adamın arkasından bu denli konuşuyorsun
bu adam sana ne yaptı
bir insanın arkasından konuşacaksan önce yiğidi öldür hakkını yeme tarzı yapacaksın kimseyi günahına ortak etmeyeceksin ve eğer (sadece ileriki aşamalardaki bir seçenek) o aklıma gelen şeylerden psikolojik hipnoz bilinçaltı gibi şeylerle uğraşıyorsan buradaki ben haric diğer kişileri bilemem o zaman sana söyleyeceğim Allah sana şifa versin
genel takas'tan bahsediyorum.
en fazla hisse sanko da diye biliyorum [emoji4]
bir daha bakarsak yanilmayiz !??
bu arada oyak yatirim daki kardes bugun icin takas lideri idi sanirim, gunlerdir de oyle gibi. tebrik ediyorum guzel yatirim yapiyor kendisi
sizi de tebrik ederim. ama yarin 13.000 lotu yine israrla satisa koymanizi bekliyoruz [emoji4][emoji4][emoji4]
hayek bey sizce tahtada satış baskısı kurabilecek olası eşgüdümlü lot miktarı ne olabilir
sn. tuccar
bugun aciktan 500.000 TL si olan bir yatirimci icin trade etmeyi biliyorsa bu tahtada satis baskisi kimse olusturamaz.
mesela bugun bazi istekli kardeslerimiz tahtaya ikide bir gereksiz alislar girmeseydi bizimin mallari 5.85 gibi trade edilip bitirilecekti. ama sagolsunlar
bu arada hayek bey teşekkürler
peki hayek bey sizce böyle birisi olsanız bu bahsettiğiniz para miktarı nispetinde yani belki borsa dışından gelirleride olan parasını borsadışında da değerlendirmesini bilen biri olsanız borsayla öyle aktif olarak kendini spekülatör sanmadan sadece karlı olabileceğini düşünüp şirket sahibi olmak isteyen ve şirketle büyümek isteyen gerekirse sermaye artırımlarına katılmayı göze alan biri olsanız nasıl davranırdınız.
şimdiden teşekkürler
yatırım tavsiyesi değildir
https://pbs.twimg.com/media/DyJEv-EWsAAnTG8.jpg:large
KAYNAK: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735654
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
broker 16
ondermahir
sizleri tebrik ederim
ciğerci gibi atıp tutmadınız en azından
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözünü hatırlattı bana bir an için
Allah razı olsun hocam inşallah hep birlikte hareket ederek kazanacağız. Benim hedefim yeni DOCO... Saygılar
G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu akşam dünkü hacim yok forumda?
hu hu
kimse yok mu?
Allah izin verirse ilerleyen günlerde çok güzel hacim olacak hocam.
eyvallah hayırlı akşamlar hürmetler
Hayırlı akşamlar hocam Allah a emanet olun
Captanblack geldi şifreli lotlar anlaşıldı gereği yapılacak
Kimdi o çulsuzlar diyen zat çulsuzlar diye beğenmediği hor gördüğü parasız dediği kişiler sahneye çıkacak
Yarın tahtada paylaşalım kozumuzu o halde inşallah zarar etmezsiniz
Tamam paylaşalım kozları no problem