Kaybeden sokak çocuklarının karnini doyuracakti.
İftar lafi geçmedi. Soz versem tutarım ama vermedim
Zaten sizin iftar benim bütçeyi zorlar :)
Sevgiyle kalın.
Printable View
Kaybeden sokak çocuklarının karnini doyuracakti.
İftar lafi geçmedi. Soz versem tutarım ama vermedim
Zaten sizin iftar benim bütçeyi zorlar :)
Sevgiyle kalın.
Sayın Dore
Mert Bey de ben de sokak çocuğu sayılırız :) Çorbaya hayır demem...Eskiden çorbadan hiç hoşlanmıyordum. Öğrenciyken ev arkadaşlarımın "bi kere dene, pişman olmazsın" demesiyle geceleri çorbacıya gitmeye başladım. Hele soğuk kış aylarında çorbanın yanında gelen o sıcak pideler... Velhasıl kelam, çorba güzeldir, sıcaktır...
Selamlar
:he::kahkah::dvr:
O kadar da değil yanee :kahkah: çok güldüm inan ..ben daha bu topikte ilk yazımda iddia yı kazansam da kaybetsem de ben ısmarlarım dedim yahu :)
Sayın selym ..çok güldüm inan ..ALLAH da sizi güldürsün İNŞALLAH :)
Ruh ikizimi buldum gibi bir şey oldu ..tam yazacaklarımı yazıyorsunuz ..:rules:
ALTIN 'a gelince, geri dönüşü yok bence - gece Japonlardan hatırı sayılır bir trend beklemiyorum. Ama yapmaları lazım. Yarın 1748 üzerinde uyanabiliriz :P
Haftalık Üst Range: 1785 - Oraya gider miyiz Cumaya kadar? Bilmem... Ama yukarıya gidiyor olduğumuza çok inandım :)
https://i.hizliresim.com/duSbVn.png
Sayın Dore şimdi gelip bi fırça daha atar :) ben nasılsa bir müddet yokum ..dönünce görüşürüz umarım :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28565&page=656
Altın yeter ki trend yapsın...daha çok güleriz... her yer sarı sarı olur..
Dizim başlayacak birazdan ben kaçar - giderken istek şarkı atıyorum... benden XAUUSD 'ye gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=nRn2qcVBIig
Birbirimizi çok iyi tanırız.
Iste bu yüzden hersey.
Herneyse ben gideyim baska platform bulayım kendime..
Hoscakalin..
Günaydın Herkese,
Sabaha karşı bahsettiğim alım işlemini zararda kapayıp satış tarafına döndüm. Ve 10 dakika sonra da büyük ihtimalle (hatta kesin) o satış işlemini de zararla kapayıp alım tarafına döneceğim. An itibariyle (15+41+140 = 196 >>> Yaklaşık 200 USD).
Altında beklentim hep alım yönünde, bu yön değiştirişlerimin hepsi kurallara sadık kalmak adına yaptığım şeyler. Bir defa bile aksatsam devamı gelir diye gönülsüz gönülsüz satış yaptım.
Daily Range 1751 'de tamamlanacak. Çok da kalmadı oraya. 15-19 arası ne gibi sürprizler olacak gerçekten merak ediyorum.
Selamlar
Daily Range tamamlanmış gözüküyor, normalde işlemden çıkmam lazım garantici davranarak.
Kar henüz +130 USD civarında (Zarar: 200 USD).
Günlük grafikte BOĞA Ağırlıklı Trend olması, Kar Miktarının henüz zararı tolere etmiş olmaması, NEW YORK seansının son 5 defadır durmaksızın alım ağırlıklı sonuçlanması, ve benim şahsi ALIM YÖNLÜ beklentilerim yüzünden işlemi açık tutmaya devam ediyorum. Muhtemelen saat 19:00 da işin tam rengi belli olacak. İnşallah NEW YORK 'un %65 Alıcıları temizleyesi tutmaz bugün.
Regression Kanala göre üst hedef 1777, ki bu seviye haftalık Range hedefi ile çok yakın bir değer. (Bu da beni alıma inandıran farklı somut bir neden)
Selamlar
https://i.hizliresim.com/MsSdV9.png
Zarar telafi edildi, üstüne de beş on kuruş kar koyduk çok şükür. Daily Range çoktan tamamlanmış olduğu için içimi biraz korku sardı. Henüz olması gerekenin yarısı kadar hacim girmiş piyasaya. Ve geri kalan yarısı beni terse yatırır diye tedirgin oldum.
Yukarı yönlü trendden henüz şüphem yok ve Haftalık Range hala tamamlanmadı. Gerçi pazartesi ve salı bankaların tatil olması da yabana atılmamalı. Belki de gayet doğal bir şeydir Haftalık Range in tamamlanmaması. Ama beklemek zor :)
Şimdi ben kapattım ya, roketleyip gider!
Selamlar - Saygılar (bomboş odada konuşuyormuşum gibi)
https://i.hizliresim.com/8Dq7XW.png
Günaydın
(Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) :)
Bi ses duydum sanki:)
Tebrik ediyorum sizi Altin dün 1758 gördü :yes:
Dün 1750 üzerinde cok fena trade yaptım. Satis yönlü. Artik sonuc yapistirmicam. Cok fena ama:)
Gbpusd toplamaya başladım. 1.3670 gordu. Fakaaaat daha düşecek bu alislarim sembolik şimdiden.
Baska platform baktim cok yavan geldi.
Dow ve gbpusd var elimde. Bir lot da Altini biraktim. 1721 den kapatıcam inat ettim :)
Sevgiler:)
Islem listeme birde gbpcad ekledim.
Gbpusd
Eurusd
Dow
Dax
Altin
Usdcad
Gbpcad.
Bunlar harici hicbir seyde trade etmicem. Teknik mükemmel bu enstrümanları.
Hoş geldiniz... Ben artık daha kimse gelmez diye düşünüyordum. Altın işlemini bende 1756 dan kapadım dün. 1753 ten satış açıp 1743 de nasılsa haftanın sonu geldi ve bundan sonra etkili tren olmaz diye kapadım. Şimdi siz cevap yazınca grafiğe bakayım dedim, keşke kapamasaymisim.
Bu arada bugünkü yüksek hacimli mum 5 defa arka arkaya alım ağırlıklı sonlanan yüksek hacimli mumların hükmünü sonlandırdı. Yani biliyoruz ki bugünden itibaren önümüzdeki günlerde büyük balıklar satış tarafında olacaklar.
Siz tepeden yaptığınız satışı hala tutuyor musunuz elinizde? Vallahi sizden korkulur.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Off...1 Lot!!!
Ve 1750 ' den...
Bence de soylemeyin... Direk yiyin [emoji16]
CAD paritelerini görünce su görmüş kuduz gibi oluyorum [emoji16]
Hiç sağı solu belli olmuyor o paritelerin. İnşallah sinirlerinizi yıpratmaz lar...
Hosbuldum:)
Yok sadece 1 mikro lotum kaldı.
Dedim ya ben alacagimi alıp sembolik lot bırakırım hedef için.
Ama dun offf dediğiniz turden bir para kazandım 1750-1758 arasi. Kalan herseyi 1751 e yazmıştım hepsi sabah 8 civari kapandı.
Su an bir mikro lotum var maliyeti bir önceki günden 1738. Onu da 1721 de kapatıcam Allah izin verirse:)
Sadece hedefi gerçekleştirdiğini gormek adına.
Altinin grafigi cok guzellesti ama ya :kalp:
Bu her iki yönde mükemmel kazandıriyor. Su an beklemedeyim. İşleme giricem ama yine.
Benim broker firmamda cuma günleri saat altıdan sonra kaldıraç ciddi oranda düşüyor, o yüzden cumaları erkenden işleme kapatıp piyasadan çekilmeye bakıyorum. Yani bugün tatil yapıyorum ve masumlar apartmani izliyorum [emoji16]
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben kazanmış kadar sevindim... Allah daha çok versin..
Şu konuda çok katılıyorum, altın hareket potansiyeli o kadar yüksek bir parite ki, sadece altın islemi yaparak bile hesabı büyütmek mümkün. Diğer pariteler gibi mıy mıy mıy da değil.
Kumpir yemeye gidiyorum [emoji16] Selamlar
Selim bey guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim. Allah sizin de kalbinize göre versin :yes:
Kumpir Ortaköyde yenir. :kalp:
Afiyet olsun.
Iyi tatiller :)
Dow da kademeli satis yapıyorum üç gündür. Her 50 puanda bir. Bu sistemi oturtucam insallah dowda. Öyle ki ekran takibi yapmadan icim rahat sekilde gündelik işlerime odaklanabileyim.
Kademeli pozisyon girip kademeli kapatıyorum. Cok ağırbaşlı islemler oluyor benim icin:)
33080 full çıkmış olacağım.
Gbpus 1.3670 den sonra 1.3740 a kadar çıktı ve ben karda olanları kapattım. Elimde hiç gbpusd yok su an. Cunku düşeceğini düşünüyorum.
1.3672 ye tekrar alis girdim. Cok değil. Asil alislarim 1.3570 civari olacak ama mutlaka sinyal uretmeli. Sinyalsiz islem yapmıyorum.
Cok düştü diye almiyorum, cok cikti diye satmıyorum hicbir seyi.
Ben de ise gidiyorum. Herkes evine ben ise bu saatte.
Hoscakalin :)
Para Babaları çalışmaya ihtiyaç duyar mı ki? [emoji16]
İstanbulda cok guzel seyler var denenmesi gereken. Her kulturden insan olunca mutfaklar da çeşit çeşit oluyo heralde. Ben daha cok Akdenize kiyisi olan ülkelerin mutfaklarini begeniyorum. Etli seylerden cok hoşlanmıyorum. İcinde renk renk sebzeler olan seyler daha hosuma gidiyo...kumpir gibi [emoji16]
Kumpir belki Ortaköy de yenir ama emin olun İzmir'de yapilir ...
Selamlar, hayirli isler
Sadece hacim bazlı bir strateji oluşturmaya çalışıyorum bugünlerde. Kağıt üzerinde gayet iyi görünüyor. Ama hedef ve stop belirlemede sorun yaşıyorum. Yani sadece hacmi kullanarak bunlara karar veremiyorum. ama şu an itibariyle diyebilirim ki hacimle genel trend belirleme noktasında bayağı yol katettim.
düzgün çalışırsa sadece bu strateji ile işlem yaptığım ek bir hesap açmayı düşünüyorum. Olabildiğince daha az ekrana bakmamı gerektiren, daha az strese neden olan bir strateji oluşturmak hep hayalim oldu.
Aman estagfirullah ben kim para babasi olmak kim. Gönlü zenginlerdenim :kalp:
Fakirlikte zenginlikte guzel ya. Kafan iyi olacak. Dunyadaki zamanımız sınırlı zaten. Takılmamak lazım çok. Sana layık görülen neyse o. Hakkına razı olacaksın.
Sanirim İzmir desiniz. Gittiğimde mutlaka denicem kumpirini :yes:
Inanir misiniz ben de bunu düşündüm bir ara. Hacim ve mum bar ilişkisi üzerindeydi. Bisey çıkarabilir miyim acaba dedim. Üstünde durmadım cok. Bolingerlere odaklandım. Boşta kalırsam tekrar düşünücem.
Diğer sistemlere entegre de ederiz.
Bence kesinlikle bisey çıkar. Calismak lazim:yes:
Kripto para calismalariniz nasil gidiyor bu arada?
Gbpcad yukarida bir sinyal olustu. Alim girmek istiyorum ama asagida 1.68 de bir gapi var gözümü korkutuyor.
Biraz daha izliyim bakim.:)
Yeni geldim eve... 7 'de kapanıyormuş meğer kafeler falan...
Altta kalmamak için kumpiri övdüm ama aslında şuranın kumpiri iyidir, buranın kumpiri iyidir diyecek kadar gezip görüp yemedim. Ama herkes gibi youtube da yemek videolarını izliyorum :) Bu arada kumpir değil, son dakika vazgeçip Mantarlı Makarna yedim. Namıssızlar çok güzel yapıyor. Hava soğuk olmasa bi porsiyon daha yeminlen yerdim. (Yemek konusu açılınca hep çenem düşer)
Hacme gelince - dediğim gibi olabildiğince az ekrana bakmayı gerektiren, işlem başarı yüzdesi %60 civarı olan, genel trend belirlemek noktasında isabetli, ancak net SL TP seviyeleri vermeyen bir strateji var kafamda. Çok basit ve mekanik. Çoğu zaman siz de bilirsiniz ki %100 yenme oranı arayışı gözümüzü kör ediyor. O yüzden %50-60 performanslı (yenme oranlı) stratejileri çoğumuz küçümseyip görmezden geliyoruz. Ben FX te en büyük adımlarımı hep normalde gördüğüm şeylere farklı açılardan bakmaya kalkışmakla attım. Benim açımdan en azından böyle..
Kriptolara gelince - herkes gibi ben de ilgi duyuyorum. Range muhabbeti iyi güzel hoş ama fazlasıyla "zapt edilemez" olduğu anlar göz korkutuyor. Geçenlerde (resmini bulursam atacağım) bir arkadaşım bir kriptoda trendi dibinden yakaladı ve voleyi çok pis vurdu. Benim için kriptolar hala uzak durulması gereken kategoride (D1 ve üzeri grafiklerde belki de mantıklıdır - ama bana uymaz).
Altın grafiğine baktım...Yine bugünkü New York seansına da (6 'ıncı defa) Boğalar damgasını vurdu. Haftalık mum buralarda tamamlanırsa Haftalık grafikteki alım portresi netleşecek. Haftaya güzel bir yerden trende binmek gerek.
Selamlar